Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

19 minutes ago, СтелаРоса said:

Pravilo ima supljine, ali ja podrzavam sto postoji i sto nemamo "legende" poput Stojkovica i slicnih

Postoji valjda nesto izmedju dva ekstrema. Ljudi koji su deklarisani partizanovci, koji neretko pljuju Zvezdu po medijima, koji su imali neke nesportske poteze i koji se busaju u grudi "grobarstvom" naravno da ne treba da budu u Zvezdi (kao sto je Stojkovic to radio samo obrnuto). 

Ali izmedju Radonjica i Birmancevica ne postoji bukvalno nikakva razlika, jer su obojica ponikli tamo, uz to su se i deklarisali kao zvezdasi recimo, ali je to mnogo manje bitno od toga da li je neko DEBITOVAO za prvi tim Partizana. Kao da Radonjic ne bi debitovao da su ga sa 16 godina stavili da igra. 

Zato i kazem da je pravilo smesno i da zapravo 90 posto fudbalera ne spada u taj ekstrem u kom su lupam Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic, Milenkovic i ostali koji i dan danas ponavljaju da navijaju za Partizan i to isticu gde god stignu (sto je meni skroz za respekt).

Takvi ne treba da budu u Zvezdi, ali ce sutra dobrodosliji da bude Nemanja Maksimovic koji je lagao da bi pobegao iz Zvezde i za njega nece biti nista stopirano nego recimo Sasa Lukic koji je navijao za Zvezdu kao klinac, ali je imao NPC sezonu u Partizanu koje se ni grobari maltene ne secaju.

Edited by Markoss
  • Like 8

26 minutes ago, Mejdanac said:

Ma dobro sam razumio. Nego i Krunić je Bosanac. Mislim da se pravilo odnosi na Bošnjake a ne na Bosance... svakako glupo.

Misli se na Bosance muslimankse vere, a ne na Bosance Srpskog porekla... Albanci,Hrvati,Bosanski muslimani ne sme da dodju u Zvezdu. Takodje nije se zajuvalo nikada ali ja koliko znam tesko da bi i neki Turcin mogao da dodje(vecalo bi se verovatno a verovatno se ne bi dopustilo) takodje neki igrac ako bi se izjasnio kao gej isto ne bi mogao da dodje...

• Ha-ha 2

Nadam se da ce uskoro da se uvede i zabrana za one kojima je jedina referenca da igraju u Zvezdi to sto navijaju za klub. Ako moze sto pre, pa cisto da ne moramo da gledamo Rodica i Spajica na terenu protiv Barselone u jos jednoj reziji koju nam nijedan partizanovac ne bi priredio. Za sad ozbiljno ulaze u konkurenciju sa Gobeljicem, Srnicem i Pankovim koji su nas svojerucno izbacivali iz Evrope. 

Takodje bi bilo sjajno i da se stopiraju menadzerske kombinacije ala Racic i Krstovic koji su gurani u momentima kad su delovali da nemaju kvalitet za Graficar. Da su malo istrajniji u tome bili, izbacili bi nas i oni iz Evrope kao i oni pomenuti gore, ali na svu srecu smo uspeli da ih se otarasimo na vreme. 

• Like 1

34 minutes ago, Markoss said:

Postoji valjda nesto izmedju dva ekstrema. Ljudi koji su deklarisani partizanovci, koji neretko pljuju Zvezdu po medijima, koji su imali neke nesportske poteze i koji se busaju u grudi "grobarstvom" naravno da ne treba da budu u Zvezdi (kao sto je Stojkovic to radio samo obrnuto). 

Ali izmedju Radonjica i Birmancevica ne postoji bukvalno nikakva razlika, jer su obojica ponikli tamo, uz to su se i deklarisali kao zvezdasi recimo, ali je to mnogo manje bitno od toga da li je neko DEBITOVAO za prvi tim Partizana. Kao da Radonjic ne bi debitovao da su ga sa 16 godina stavili da igra. 

Zato i kazem da je pravilo smesno i da zapravo 90 posto fudbalera ne spada u taj ekstrem u kom su lupam Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic, Milenkovic i ostali koji i dan danas ponavljaju da navijaju za Partizan i to isticu gde god stignu (sto je meni skroz za respekt).

Takvi ne treba da budu u Zvezdi, ali ce sutra dobrodosliji da bude Nemanja Maksimovic koji je lagao da bi pobegao iz Zvezde i za njega nece biti nista stopirano nego recimo Sasa Lukic koji je navijao za Zvezdu kao klinac, ali je imao NPC sezonu u Partizanu koje se ni grobari maltene ne secaju.

Ja se sa ovim slazem posto vidim da si upoznat sa mnogim stvarim verujem da znas da je svojevremeno Dragan Dzajic dogovorio dolazak Stefana Babovica ali su navijaci taj transfer sprecili. I ja sam licno bio odusevljen sto se takvim personama zabranjuje dolazak u Zvezdu jer je Babovic konstantno vredjao nas klub. Sto se tice Birme jako mi je zao sto se taj transfer sprecio jer je decko Zvezdas. Stav grupe je da ako debitujes za prvi tim Partizana da nisi Zvezdas jer si valjda svestan sta radis(imas dovoljan broj godina nisi klinac) a pravi Zvezdas ne moze da igra za njih(to je stav grupe) 

Meni je bzv taj stav al ne pitamo se mi za to. Dokazane Grobare ne bih doveo nikada ali neutralne momke bih . Sto se tice Hrvata,Bosnjaka,Albanaca nikada ih ne bih voleo u nasem klubu i tu se slazem sa stavom grupe. Inace recimo Stefan Kovac je okoreli zvezdas a eto presao je u Partizan. Kovaca licno poznajem a znaju ga i vodje nasih navijaca decko igra turnie za nas kad god moze i svi znamo da je nas a presao je tamo pitao je da li je problem receno mu je da nije ali da zaboravi mogucnost da nekada obuce nas dres. 

Naravno da se secam i podrzavam sto je stopiran transfer Babovica koji nije imao ni fudbalske, ni ljudske kvalitete za Zvezdu. Covek se na svakom derbiju seljacki ponasao, provocirao, i prosto je neprirodno da bude u Zvezdi.

Sto se Kovaca tice, znam i to, a isto se tako dobro secam i koliko je guran u mladjim selekcijama Zvezde sve na konto te price da je veliki zvezdas i svega toga sto si ti ispricao. Pa su ga prebacili da igra za 98. godiste isto na insistiranje, a nakon dve utakmice u kojima nije igrao, otac dosao i odveo ga u IMT. Nisam uopste iznenadjen sto je danas u Partizanu, ali je i to potpuno irelevantno, jer nema kvalitet za Zvezdu. 

Edited by Markoss
  • Like 2

1 hour ago, Markoss said:

Cuo sam od druga da je Lukic cigan, jel to istina?

1 hour ago, Markoss said:

Nadam se da ce uskoro da se uvede i zabrana za one kojima je jedina referenca da igraju u Zvezdi to sto navijaju za klub. Ako moze sto pre, pa cisto da ne moramo da gledamo Rodica i Spajica na terenu protiv Barselone u jos jednoj reziji koju nam nijedan partizanovac ne bi priredio. Za sad ozbiljno ulaze u konkurenciju sa Gobeljicem, Srnicem i Pankovim koji su nas svojerucno izbacivali iz Evrope. 

Takodje bi bilo sjajno i da se stopiraju menadzerske kombinacije ala Racic i Krstovic koji su gurani u momentima kad su delovali da nemaju kvalitet za Graficar. Da su malo istrajniji u tome bili, izbacili bi nas i oni iz Evrope kao i oni pomenuti gore, ali na svu srecu smo uspeli da ih se otarasimo na vreme. 

+1