Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Ja ne znam kako mi planiramo da odigramo išta u Evropi kada u situacijama u kojima protivnik igra visoki presing nemamo nikakve uigrane kretnje i automatizme, pa i na nivou Superligaškog fudbala ili ispucavamo loptu na špica ili pravimo amaterske greške u opasnoj zoni. Ne sme jedini cilj ovakvih utakmica da bude da otaljamo i uzmemo 3 boda/prođemo dalje, nego i da izgradimo neki identitet i probamo da se maksimalno uigramo - kada se desi retka situacija da Superligaš izađe u visoki presing to treba sa oduševljenjem da prihvatimo, pokažemo razliku u klasi i lepo rešimo iznošenjem lopte iz zadnje linije, a ne linijom manjeg otpora da ispucavamo loptu gore, jer u suprotnom ne treba da nas čudi što Monako protiv nas ima posed 70+% i što nismo u stanju tri pasa da povežemo.

• Like 12

Smara ovaj stav koji ima 95 posto nasih igraca, a koji se ogleda u tome da im se bukvalno ne igra utakmica. Bitno da ih radi Evropa u kojoj primaju po 5 golova i deluju inferiornije od Tekstilca na Marakani.

Kapiten Spajic nesigurno deluje i protiv ovih. Bice veselo protiv Barselone. 

• Like 7

18 minutes ago, Guru said:

Ja ne znam kako mi planiramo da odigramo išta u Evropi kada u situacijama u kojima protivnik igra visoki presing nemamo nikakve uigrane kretnje i automatizme, pa i na nivou Superligaškog fudbala ili ispucavamo loptu na špica ili pravimo amaterske greške u opasnoj zoni. Ne sme jedini cilj ovakvih utakmica da bude da otaljamo i uzmemo 3 boda/prođemo dalje, nego i da izgradimo neki identitet i probamo da se maksimalno uigramo - kada se desi retka situacija da Superligaš izađe u visoki presing to treba sa oduševljenjem da prihvatimo, pokažemo razliku u klasi i lepo rešimo iznošenjem lopte iz zadnje linije, a ne linijom manjeg otpora da ispucavamo loptu gore, jer u suprotnom ne treba da nas čudi što Monako protiv nas ima posed 70+% i što nismo u stanju tri pasa da povežemo.

To je pitanje za Milojevica...Večeras po prvi put trojica u zadnjoj liniji Degenek, Milosavljevic , Spajic..Daj boze i da su koji trening odradili zajedno ...U Subotici su igrali drugi igrači u zadnjoj liniji ( Djiga -Lekovic, Seol, Rodic) ...Jednostavno ne postoji kontinuitet igara, i uigranosti . Čestim rotacijama, gde igra svako sa svakim ne postiže se uigranost i sinhronizacija. Zato i postoji problem da se iznese lopta protiv tekstilca, a o drugim i jačim ekipama da ne govorimo.