Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Ivanic se najbolje s nalazi kada igra više levo, a ne u sredini. L.Ilic desno wtf?  Ne treba izmisljati toplu vodu što milojevicu nije strano. L.Ilic u sredini i Ivanic levo je ok , uz Olajinku desno...

Ne treba bežati ni od Milsona , on je doveden da igra . 

• Like 1
Posted

Pa svakako po meni bolje Olajinka desno a Milson levo ali kapiram da je Olajinka neki osigurac za Rodica a Mirko izgleda da mora da startuje.

Uopste mi se ovo ne svidja pretrcace nas opasno, uzasno spor tim.

Posted

Ivanic je i dalje u top 3 igraca tima, a to ce ponovo pokazati i veceras. Malo se zasitio i deluje nemotivisano u nasoj ligi, ali je na ovim vecim utakmicama uglavnom medju boljima na terenu. Proletos je derbije izdominirao zajedno sa Hvangom. 

Ovo bi mogla cak da bude neka 4-4-2 formacija gde ce se Ivanic kao poluspic izvlaciti levo, Olajinka igrati napred blize Serifu, a Ilic glumiti neko desno krilo u liniji sa Hvangom i Elsnikom. 

Posted (edited)

U Bodo Glimtu igra neki Nigerijac Gift Sunday. Nisam uspeo da ga izguglam, ali sam nasao Gift Monday https://en.wikipedia.org/wiki/Gift_Monday Mislim da su i Nigerijci digli ruke od tajnog menjanja krstenica i podmetanja igraca, i sada samo stancuju ova imena kao one majice sa random imenima i godinama

Edited by diego
Posted
  On 8/20/2024 at 3:56 PM, СтелаРоса said:

Ivanic je i dalje u top 3 igraca tima, a to ce ponovo pokazati i veceras. Malo se zasitio i deluje nemotivisano u nasoj ligi, ali je na ovim vecim utakmicama uglavnom medju boljima na terenu. Proletos je derbije izdominirao zajedno sa Hvangom. 

Ovo bi mogla cak da bude neka 4-4-2 formacija gde ce se Ivanic kao poluspic izvlaciti levo, Olajinka igrati napred blize Serifu, a Ilic glumiti neko desno krilo u liniji sa Hvangom i Elsnikom. 

Expand  

Nema fudbala bez krila. Kao ptici kad odsečeš krila i očekuješ da leti 🙂

Ne treba eksperimentisati, kada u timu imaš klasična krila poput Milsona i Olajinke. Svaku odbranu kroz sredinu je tesko probiti,  zato služe krila koja će da razvuku linije odbrane, I direktno svojim ubacivanjem ugroze gol.

Mi smo svoj najbolji fudbal igrali kada smo imali bar jedno klasično krili kao što je bio Radonjic ili u zadnjem mandatu Bukari.. 

Posted
  On 8/20/2024 at 4:29 PM, Stanko1997 said:

Ispao Puma, upao Luka Ilić.

M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – L. Ilić, Ivanić, Olajinka – Endijaje

Expand  

Sve ok, samo da ne gurne L. Ilica desno a ivanica u sredinu.

Em gubiš Ilica kome to nije pozicija, em Ivanica koji se najbolje snalazi levo.

Šerif

Ivanic.        Ilić       Olajinka

Hvang.    Elšnik

Milson prva izmena...plaćen je poprilično, I nema rezona da sedi na klupi, nije doveden da startuje protiv tekstilca, ovde treba da pravi razliku. U domaćoj ligi može i Katai.

• Like 1
Posted

Nije ni trenutak ni mesto, ali najviše me nervira to što Terzić ovima sa Mocarta servira sve vesti na tacni.

Lepo tu prođe i gore pomenuti, ali i mister lastiš i kladionica...

Ko razume, shvatiće.

Posted
  On 8/20/2024 at 4:43 PM, No name said:

Sve ok, samo da ne gurne L. Ilica desno a ivanica u sredinu.

Em gubiš Ilica kome to nije pozicija, em Ivanica koji se najbolje snalazi levo.

Šerif

Ivanic.        Ilić       Olajinka

Hvang.    Elšnik

Milson prva izmena...plaćen je poprilično, I nema rezona da sedi na klupi, nije doveden da startuje protiv tekstilca, ovde treba da pravi razliku. U domaćoj ligi može i Katai.

Expand  

i ja mislim da će ovako biti postavljeni kao što si napisao. Svaki drugi scenario najmanje jednog stavlja na neprirodnu poziciju.

Posted

Ovo nije jelensuperliga. Ovi igraju fudbal. Očekujem dominaciju Bodoa i prolaz možda već večeras. Da ne elaboriram sad ima vremena.