No name Posted August 20 Share Posted August 20 Ivanic se najbolje s nalazi kada igra više levo, a ne u sredini. L.Ilic desno wtf? Ne treba izmisljati toplu vodu što milojevicu nije strano. L.Ilic u sredini i Ivanic levo je ok , uz Olajinku desno... Ne treba bežati ni od Milsona , on je doveden da igra . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 20 Share Posted August 20 Men' se cini da Olajinki nikako ne lezi kad igra desno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 20 Share Posted August 20 Pa svakako po meni bolje Olajinka desno a Milson levo ali kapiram da je Olajinka neki osigurac za Rodica a Mirko izgleda da mora da startuje. Uopste mi se ovo ne svidja pretrcace nas opasno, uzasno spor tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 20 Share Posted August 20 Ivanic je i dalje u top 3 igraca tima, a to ce ponovo pokazati i veceras. Malo se zasitio i deluje nemotivisano u nasoj ligi, ali je na ovim vecim utakmicama uglavnom medju boljima na terenu. Proletos je derbije izdominirao zajedno sa Hvangom. Ovo bi mogla cak da bude neka 4-4-2 formacija gde ce se Ivanic kao poluspic izvlaciti levo, Olajinka igrati napred blize Serifu, a Ilic glumiti neko desno krilo u liniji sa Hvangom i Elsnikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 20 Share Posted August 20 Ispao Puma, upao Luka Ilić. M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – L. Ilić, Ivanić, Olajinka – Endijaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) U Bodo Glimtu igra neki Nigerijac Gift Sunday. Nisam uspeo da ga izguglam, ali sam nasao Gift Monday https://en.wikipedia.org/wiki/Gift_Monday Mislim da su i Nigerijci digli ruke od tajnog menjanja krstenica i podmetanja igraca, i sada samo stancuju ova imena kao one majice sa random imenima i godinama Edited August 20 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 20 Share Posted August 20 36 minutes ago, СтелаРоса said: Ivanic je i dalje u top 3 igraca tima, a to ce ponovo pokazati i veceras. Malo se zasitio i deluje nemotivisano u nasoj ligi, ali je na ovim vecim utakmicama uglavnom medju boljima na terenu. Proletos je derbije izdominirao zajedno sa Hvangom. Ovo bi mogla cak da bude neka 4-4-2 formacija gde ce se Ivanic kao poluspic izvlaciti levo, Olajinka igrati napred blize Serifu, a Ilic glumiti neko desno krilo u liniji sa Hvangom i Elsnikom. Nema fudbala bez krila. Kao ptici kad odsečeš krila i očekuješ da leti 🙂 Ne treba eksperimentisati, kada u timu imaš klasična krila poput Milsona i Olajinke. Svaku odbranu kroz sredinu je tesko probiti, zato služe krila koja će da razvuku linije odbrane, I direktno svojim ubacivanjem ugroze gol. Mi smo svoj najbolji fudbal igrali kada smo imali bar jedno klasično krili kao što je bio Radonjic ili u zadnjem mandatu Bukari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted August 20 Share Posted August 20 Braco jel zna neko gde na netu može da se gleda Zvezda ili kojim slučajem da li neki grčki program prenosi možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 20 Share Posted August 20 9 minutes ago, Stanko1997 said: Ispao Puma, upao Luka Ilić. M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – L. Ilić, Ivanić, Olajinka – Endijaje Sve ok, samo da ne gurne L. Ilica desno a ivanica u sredinu. Em gubiš Ilica kome to nije pozicija, em Ivanica koji se najbolje snalazi levo. Šerif Ivanic. Ilić Olajinka Hvang. Elšnik Milson prva izmena...plaćen je poprilično, I nema rezona da sedi na klupi, nije doveden da startuje protiv tekstilca, ovde treba da pravi razliku. U domaćoj ligi može i Katai. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 20 Share Posted August 20 1 hour ago, fradler said: Men' se cini da Olajinki nikako ne lezi kad igra desno... Igracu koji igra levo krilo je tesko igrati desno, vidi cuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 20 Share Posted August 20 2:0 best case 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 20 Share Posted August 20 1:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted August 20 Share Posted August 20 Nije ni trenutak ni mesto, ali najviše me nervira to što Terzić ovima sa Mocarta servira sve vesti na tacni. Lepo tu prođe i gore pomenuti, ali i mister lastiš i kladionica... Ko razume, shvatiće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 20 Share Posted August 20 Kakva poklon kvota na Zvezdu - 5, nemoj da vam nisam rekao posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted August 20 Share Posted August 20 3 minutes ago, diego said: Kakva poklon kvota na Zvezdu - 5, nemoj da vam nisam rekao posle Jeste da mi se ne sviđa kako stojimo trenutno, ali i ja sam je zategao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) 44 minutes ago, alokin said: Braco jel zna neko gde na netu može da se gleda Zvezda ili kojim slučajem da li neki grčki program prenosi možda? Druže, pričekaj još malo, rano je još za linkove koji su sigurica. U svakom slučaju, pogledaj ovdje kad bude blizu 21h. https://uzivo.utakmica.rs/fudbal/bodoeglimt-crvena-zvezda Edited August 20 by Small Owl . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 20 Share Posted August 20 51 minutes ago, alokin said: Braco jel zna neko gde na netu može da se gleda Zvezda ili kojim slučajem da li neki grčki program prenosi možda? Sajt rd-live naseg kolege sa foruma 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 20 Share Posted August 20 57 minutes ago, No name said: Sve ok, samo da ne gurne L. Ilica desno a ivanica u sredinu. Em gubiš Ilica kome to nije pozicija, em Ivanica koji se najbolje snalazi levo. Šerif Ivanic. Ilić Olajinka Hvang. Elšnik Milson prva izmena...plaćen je poprilično, I nema rezona da sedi na klupi, nije doveden da startuje protiv tekstilca, ovde treba da pravi razliku. U domaćoj ligi može i Katai. i ja mislim da će ovako biti postavljeni kao što si napisao. Svaki drugi scenario najmanje jednog stavlja na neprirodnu poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 20 Share Posted August 20 4 hours ago, Tunji Awojobi said: Pa nije kao da u poslednja tri ciklusa kvalifikacija za LŠ nismo ispali od Omonije, Šerif Tiraspolja i Makabi Haife. Je l' Miloje bio na klupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Je li to Spajic KAPITEN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Don Dusko said: Je li to Spajic KAPITEN? On je kapiten od pocetka sezone kad je igrao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Manoly said: On je kapiten od pocetka sezone kad je igrao. Nisam obracao paznju na to... Znaci em kiksara em kapiten 2u1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted August 20 Share Posted August 20 Ovo nije jelensuperliga. Ovi igraju fudbal. Očekujem dominaciju Bodoa i prolaz možda već večeras. Da ne elaboriram sad ima vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 20 Share Posted August 20 1 hour ago, СтелаРоса said: Sajt rd-live naseg kolege sa foruma Kojeg kolege (ako je info javna)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Small Owl said: Kojeg kolege (ako je info javna)? Rd 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts