No name Posted Wednesday at 08:10 PM Posted Wednesday at 08:10 PM (edited) Što se tiče transfera ovog leta , otišao je Djuric za 1,5 miliona, po svemu sudeći Ilic za 2 miliona, Puma Rodrigez je otišao u Meksiko za 2,5 miliona, Jovanović za 6 , I Maksimovic za 14,5 miliona...Generalno dobra izlazna politika što se tiče finansija. Ali sad treba i uložiti jer ozbiljne pare mogu da se zarade i kroz rezultate na terenu.Kljucno će biti šta uradimo u kvalifikacijama, pa će vrlo verovatno i to odrediti dolaske. Edited Wednesday at 09:00 PM by No name
Milko Miller Posted Wednesday at 08:16 PM Posted Wednesday at 08:16 PM Mene je Ilic bas razočarao prošle sezone. Možda sam i ja problem jer sam očekivao da će Ilic biti naslednik Ivanica, ali u Evropi ne znam jel je imao jednu dobru akciju. Bukvalno je samo izgubio loptu. Tako da nek slobodno ide. Ima tu još mesta i za prodaju Glazera, Lekovica, Dalsija, Pruceva i Lucica.
Markoss Posted Wednesday at 08:33 PM Posted Wednesday at 08:33 PM 13 minutes ago, Milko Miller said: Mene je Ilic bas razočarao prošle sezone. Možda sam i ja problem jer sam očekivao da će Ilic biti naslednik Ivanica, ali u Evropi ne znam jel je imao jednu dobru akciju. Bukvalno je samo izgubio loptu. Tako da nek slobodno ide. Ima tu još mesta i za prodaju Glazera, Lekovica, Dalsija, Pruceva i Lucica. Ma nije realno ni dobio sansu u Evropi. Ok, i na tom malom uzorku je bio bled, ali jbt - decko ti najbolji igrac u SL, izadji iz sablona, probaj da mu nadjes ulogu u Evropi. Ali jbg, to je Milojevic. Sremevic da dva gola u kupu i nikada vise ne zaigra ni minut. Da covek pomisli, jel se sansa dobija na osnovu ucinka ili je neka druga kombinatorika? Da se razumemo - Ilic je meni ok igrac i nista preko toga, samo konstatujem koliko se u Zvezdi suludo radi. Meni je i ovo oko Djurica debilizam, decka smo morali sest meseci da gledamo kako se raspada da bi ga prodali i da bi te pare zavrsile ko zna kod koga. Meni to jbg nije prihvatljivo. Bolje da su ga iz Novog Pazara prodali za 500k, nego sto je igrao bukvalno na silu. Evo sad me ne bi iznenadilo i Lekovica tako da krenu po peti put da guraju ne bi li nekog prevarili i prodali. @fradler Mnogo je bezobraznije poceo da igra Maksimovic kako je sezona odmicala. Solirao, radio ono sto ne zna, sirio ruke, bunio se. To je prva stvar koju mora da sredi sad preko, inace ce brzo svlacionica da ga masakrira.
Ikac Posted Wednesday at 08:46 PM Posted Wednesday at 08:46 PM On 7/4/2025 at 4:28 PM, Ikac said: Glen Kamara je ozbiljan igrač, ali ne znam koliko je to realno. Svakako apsolutan fokus treba da bude štoper, ova neočekivana prodaja Đurića bi morala to da ubrza. Vidim da je onaj pominjani Vitrih otišao u YB tako da od toga nema ništa, ali svakako ima dosta ozbiljnih slobodnih agenata, možda bismo mogli da privolimo nekog: McKenna, Amartey, Dawidowicz, Bailly, Denayer... McKenna potpisao za Dinamo Zagreb.
Small Owl Posted Wednesday at 09:03 PM Posted Wednesday at 09:03 PM (edited) Piše neki turski novinar (a prenosi Meridijan) da smo Tadiću ponudili 4,7 mil EUR godisnje. Ja ne znam koliko je to tačno, zvuči mi baš nevjerovatno. Edited Wednesday at 09:17 PM by Small Owl . 1
Milko Miller Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 9 hours ago, Markoss said: Ma nije realno ni dobio sansu u Evropi. Ok, i na tom malom uzorku je bio bled, ali jbt - decko ti najbolji igrac u SL, izadji iz sablona, probaj da mu nadjes ulogu u Evropi. Ali jbg, to je Milojevic. Sremevic da dva gola u kupu i nikada vise ne zaigra ni minut. Da covek pomisli, jel se sansa dobija na osnovu ucinka ili je neka druga kombinatorika? Da se razumemo - Ilic je meni ok igrac i nista preko toga, samo konstatujem koliko se u Zvezdi suludo radi. Meni je i ovo oko Djurica debilizam, decka smo morali sest meseci da gledamo kako se raspada da bi ga prodali i da bi te pare zavrsile ko zna kod koga. Meni to jbg nije prihvatljivo. Bolje da su ga iz Novog Pazara prodali za 500k, nego sto je igrao bukvalno na silu. Evo sad me ne bi iznenadilo i Lekovica tako da krenu po peti put da guraju ne bi li nekog prevarili i prodali. @fradler Mnogo je bezobraznije poceo da igra Maksimovic kako je sezona odmicala. Solirao, radio ono sto ne zna, sirio ruke, bunio se. To je prva stvar koju mora da sredi sad preko, inace ce brzo svlacionica da ga masakrira. Da je igrao na dobroj pozicij za njega, nije. Generalno je Milojevic gurao centralne vezne (Ilic i Maksimovic) na desnom krilu. Ali ipak moras bar malo da pokazes da uopste zasluzis da se taktika prilagodi prema tebi. A on svaki put kad je usao nista nije pokazao. Tu je cak manje bitno jel je imao neki dobar sut ili dobar dibriling, njegov intenzitet jednostavno nije bio na dobrom nivou. @Small Owl Mozda je mislio ceo iznos za dvogodisnji ugovor. Sigurno mu nismo nudili te pare za jednu sezonu. Edited 19 hours ago by Milko Miller
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 hours ago, Small Owl said: Piše neki turski novinar (a prenosi Meridijan) da smo Tadiću ponudili 4,7 mil EUR godisnje. Ja ne znam koliko je to tačno, zvuči mi baš nevjerovatno. Prodaš Maksimovića za 14 miliona da bi odmah 30% toga bacio od lika od 38 godina koji ni ne želi da igra u Zvezdi. Makar će Maksa da igra, u nekom drugom klubu, ali neće više barabe da ga zajebavaju, i trener neznalica.
СтелаРоса Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Malom Maksimovicu sve najbolje i zelim mu da postane top igrac. Bilo bi lepo i zbog kluba da konacno damo igraca koji ce pronaci svoje mesto na top svetskoj sceni. Iskreno mene decko nije ubedio da je toilki potencijal, ali vreme radi za njega i dalje je klinac, a i to sto ga je ozbiljan klub platio 14 miliona evra me ipak demantuje. Samo mi je u poredjenju sa nekim drugim talentima koje smo imali u bliskoj proslosti pokazao manje. Recimo Grujic je sa 19 godina bukvalno razvalio prvenstvo, a nije vazilo da je toliki talenat kao Maksimovic. 1
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Grujić je igrao u vreme besparice, pa su stručnjaci morali da mu daju da igra. Tako da je dobijao potpunu slobodu i minute da pokaže šta može. Maksa nije igrao ni na svojoj poziciji, on je osmica.
Ljubitelj baklave Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ima Maksa talenat i predispozicije da postane bas dobar na svojoj poziciji, ali je veliki rad pred njim, pa i odricanja. Ako nista drugo, bar je otisao u sredinu koja je poznata u radu sa mladim fudbalerima. Smesno mi je da kritikujem dete od 17 ljeta ( tek je nedavno postao punoletan ), ali lani je ubacen u prvi tim kad je sezona vec pocela, koji klinac bi se sa 17 ljeta odmah nametnuo medju seniorima od kojih je mladji i po 15,17 godina. Davao je golove, asistirao, kreirao, povezivao, dao gol iz penala u derbiju, asisitirao Sheriffu za gol u derbiju onom predivnom kiflom, mana mu je nedovoljna snaga, ali to se da popraviti i vec radi na tom planu, naravno tek ce se razviti u Lajpzigu. Koliko vidim, nije neki splavaros, bar ne za sada, ko zna kako ce da se ponasa kad dobije lovu i kad jos malo sazre, neko krene pravim putem, neko skrene Levo kod Albukerkija. 14 mil + % je ponuda koja FKCZ ne moze da odbije, naprosto ne moze, takve ponude se ne daju svaki dan, mislim da bi ovo bio veliki transfer i za Maminja u Dinamu. Iako je VELIKA steta sto JOS jedan klinac odlazi bez da je ostavio neki trag, Mijatovic, Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, ranije Joveljic, Ristic, Jovic, Grujic itd itd, nestvaran niz talentovanih klinaca. Ozbiljan kesh ( bar na papiru ) je prihodovan do sada, skoro 25 mil evra, maltene skoro pa kao da si usao u LS. Prodaju Ilica ne razume, 14 gola i 8 asistencija i to sve sa minutazom uglavnom sa klupe ulazeci kao golden sub. Premalo je 2 mil za takav ucinak. Ima mana, naravno, opet odricemo se prelako domaceg, sa znanjem u dokazanom ucinkovitoscu. Da ne govorimo da su otisli Kanga, Maksimovic, Ilic, ko ce da zameni taj trio na sredini? Za sada imamo Kostova koji je promovisan, ali moraju bar jos dve ozbiljne opcije u veznom redu da se dovedu, plus verovatno i desno krilo , jer otisao je i Silas. Mada imamo regenerisanog i podmladjenog Kataija, koji ce dobiti verovatno vise minuta na poziciji Makse. Osim ako ne dodje Tadic , a neko ce morati da dodje, jer ovo u veznom redu kvantitavno je nedovoljno za tri fronta. Edited 17 hours ago by Ljubitelj baklave
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 10 hours ago, Small Owl said: Piše neki turski novinar (a prenosi Meridijan) da smo Tadiću ponudili 4,7 mil EUR godisnje. Ja ne znam koliko je to tačno, zvuči mi baš nevjerovatno. jedino zašto bih voleo da tadić dođe u Zvezdu je što bi onda pikseta morao da ga zove u reprezentaciju i vrati mu kapitensku traku a na konferenciji za štampu kaže "nađite boljeg"
Markoss Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Milko Miller said: Da je igrao na dobroj pozicij za njega, nije. Generalno je Milojevic gurao centralne vezne (Ilic i Maksimovic) na desnom krilu. Ali ipak moras bar malo da pokazes da uopste zasluzis da se taktika prilagodi prema tebi. A on svaki put kad je usao nista nije pokazao. Tu je cak manje bitno jel je imao neki dobar sut ili dobar dibriling, njegov intenzitet jednostavno nije bio na dobrom nivou. @Small Owl Mozda je mislio ceo iznos za dvogodisnji ugovor. Sigurno mu nismo nudili te pare za jednu sezonu. Slazem se, samo me smara cinjenica da kao da su minuti u Zvezdi unapred projektovani. Nebitno kako ces da odigras, vec su podeljene karte. Sta je to Milson pokazao? Olanjinka godinama? Evo Lekovic peti put, Sljivica sad produzili, a preskocice ga i Kostov posle Maksimovica izgleda. 1
Small Owl Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Milko Miller said: @Small Owl Mozda je mislio ceo iznos za dvogodisnji ugovor. Sigurno mu nismo nudili te pare za jednu sezonu. To je bila i moja logika ali onda skontaš da Parker u KKP ima valjda 2,5 mil EUR po sezoni a Terza izjavio da je Tadiću nudjen ubjedljivo najveći iznos ikad koji bi imao neki sportista u Srbiji. Naravno, nemam pojma ni koliko je novinar relevantan...
Milko Miller Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 minutes ago, Small Owl said: To je bila i moja logika ali onda skontaš da Parker u KKP ima valjda 2,5 mil EUR po sezoni a Terza izjavio da je Tadiću nudjen ubjedljivo najveći iznos ikad koji bi imao neki sportista u Srbiji. Naravno, nemam pojma ni koliko je novinar relevantan... Sam izvor je poprilicno relevantan za turski fudbal, ali sumnjam da on zna koje ponude i u kom iznosu Tadic ima van granice Turske. 1
Shunsuke Nakamura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakvih crnih 5 miliona za Tadića. Ja mislim da naš najplaceniji igrač nema ni treći dio od toga.
merosina Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Drago mi je sto smo Maksu prodali u pravi klub, zbog njegovog razvoja i sutradan dace doprinos reprezentaciji. Ja sam se plasio da ce ga prodati u Zenit ili tako neki Ruski klub
Recommended Posts