Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Mi izgledamo katastrofa i to ne samo na pripremaam nego i par meseci prosle sezone. Ovo kako igramo da se radujemo ako i u LE uspemo da udjemo jer nam je igra kao da smo se juce sastavili. Odbrana prespora sredina ne postoji,krila ne postoje 

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Klasičan izdanak batadjorine fudbalske škole, defanzivno odgovoran pre svega. 

Ne treba mnogo trošiti reči o milojevicu, dovoljno je samo pogledati tim na generalnoj probi, bez krila, gde jedno krilo glumi Ivanic kome to nije pozicija, a drugo covek koji nikad nije igrao desno ( milson) a sada upravo to igra.

Katai prva violina, covek koji se ne kreće, kome jos samo fali stolica da sedne, pa u fazonu Čkalje, neka trče mladji, ja ću da delim lopte.

Prošle godine nije ni igrao ili simbolično u LS ( da se ne naljuti) sada je izgleda uzdanica. Još samo da se odnekud pojavi Rodić I to je to.

2025 g, svi timovi napadaju preko krila, gde su im udarne karike krilni igrači, samo ovaj stručnjak doslovno seče krila, meša pozicije,  I igra dekadentan fudbal težak za gledanje. 

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted

Imali smo sansi, precku, nepostojeci ofsajd kad je Ivanic izasao jedan na jedan, dobra je to akcija bila, Katai je imao sansu, kontrolisemo utakmicu na njihovij smo polovini....

Mislim nije nesto sad wow ali da igramo katastrofalno to jednostavno nije istina

• Like 3
Posted (edited)

Rutinska utakmica na kraju trening kampa, kad mnogima nije do fudbala. Precka, zicer Ivanica koji bi bio verovatno gol da nije svirao nepostojeci ofsajd, sansa Ivanica tj onaj sut iskosa, solo akcija Kataija i jos par solidnih pravljenja viskova po desnom boku, gde nismo materijalizovali hendikep situacije sa neupotrebljivim centarsutevima.

Rival bez sansi za gol, sem onog nesporazuma Matheusa i Rodriga.

Ali sta je ovaj duvao kao ofsajd, neverovatno 3m u ONsajdu.

spacer.png

Edited by Ljubitelj baklave
Posted
3 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Rutinska utakmica na kraju trening kampa, kad mnogima nije do fudbala. Precka, zicer Ivanica koji bi bio verovatno gol da nije svirao nepostojeci ofsajd, sansa Ivanica tj onaj sut iskosa, solo akcija Kataija i jos par solidnih pravljenja viskova po desnom boku, gde nismo materijalizovali hendikep situacije sa neupotrebljivim centarsutevima.

Rival bez sansi za gol, sem onog nesporazuma Matheusa i Rodriga.

Ali sta je ovaj duvao kao ofsajd, neverovatno 3m u ONsajdu.

spacer.png

Ivanic cak nije bio u protivnickoj polovini, i za amatera (bar se nadam da linijska sudija nije profesionalac) nedopustiva greska.  

Posted

Katai majstor, napada prvu stativu i gol glavom nakon kornera Elsnika. Vrhunska akcija iz prekida. Dosta dobro deluje prekid na ovim utakmicama , sto se tice ofanzive, na svakoj utakmici bar 2,3  sanse nakon prekida i poneki gol.

Posted
3 hours ago, Dr.J said:

Generalka, bez zadnjeg veznog i desnog krila.

Nakaradan sastav gde ce Milson drugi put u zivotu igrati desno iako u zivotu nije to igrao, da bi se ispostovali starosedeoci.

Povraca mi se od Milojevica i kompanije, stoga i protivnik koji nece nesto mnogo da se pita kako bi se posle pisalo kako smo utegnuti i kako noge vise nisu teske.

I sve to dok nas ne patosira neki tamo u 3 kolu posto ove pacere iz Linkolna bi dobila i Zvezda iz MML.

Druže, Puškaš Akademija je u upravo završenoj sezoni bila drugoplasirana ekipa, sa 3 boda manje od prvoplasiranih. Dakle, nisu 8. svjetsko čudo ali daleko su od protivnika koji neće nešto mnogo da se pita.

Posted
32 minutes ago, Small Owl said:

Druže, Puškaš Akademija je u upravo završenoj sezoni bila drugoplasirana ekipa, sa 3 boda manje od prvoplasiranih. Dakle, nisu 8. svjetsko čudo ali daleko su od protivnika koji neće nešto mnogo da se pita.

Nivo ekipa domace lige vise manje. Mada ima da se mucimo i sa Javorom za vikend tako da.

Posted

Да ли је на припремама неку утакмицу одиграо овај штопер из Колумбије?

Posted
30 minutes ago, BB7 said:

Да ли је на припремама неку утакмицу одиграо овај штопер из Колумбије?

Koliko sam shvatio, on nije ni otišao na pripreme sa ekipom. Bila je neka priča da je na pripremama sa reprezentacijom, za neko omladinsko prvenstvo..ali vjerujem da naši samo gledaju kako da ga se riješe i vrate u Betis.

• Like 1
Posted
49 minutes ago, Small Owl said:

ali vjerujem da naši samo gledaju kako da ga se riješe i vrate u Betis.

Kakve su to mutljavine menadžerske. Doveli ga kao velikog talenta, ne odigra ništa, a oni zaključe da dečko ne zna, pa će da ga vraćaju.

Ovamo jute lika od 38 godina koji je 100 puta rekao da hoće u Srbiji samo u Vojvodinu.

Jebem ti budale božje.

Posted

Prica u vezi Tadica je klasicno pumpanje u stilu "da se nesto desava, radimo punom parom".

Sve po sistemu - sanse da dodje su 50%, a da ne dodje 100%.

Naravno, tu su i hvalospevi za prikazane igra na pripremama, sjajne uslove u Austiji gde dolazi sam krem evro-fudbala, to da navijaci prizeljkuju Le ali Zvezda mora da se bori za Ls, kao i veliki posao koji radi skauting sluzba i sto ce se tek videti.

Sve sama oda do ode...

• Like 1
Posted

Terzin intervju ima 80% istog sadrzaja, tako da je tu skoro uvek velika vecina redundantna. Interesantno mi je sto je za pojacanja rekao da ce svakako dolaziti jos zadnji vezni i brzo desno krilo, tako da izgleda da Tadic nije planiran kao pojacanje nego vise kao dodatak. Za stopere ide prica da je Milosavljevic eksplodirao, tako da tu za sada izgleda niko ne dolazi. Iako Veljkovic i Rodrigao do sada solidno izgledaju, tu mi je problem da fali stoper drugih karakteristika tj. jak i brz igrac a la Djiga. Plus je problem da je povreda kod oba startna stopera uvek realna mogucnost gde onda sem Milosavljevica nemas alternativu jer Lekovica i Sandovala ne racunam. Tu mi je nada da ce mozda biti neka ponuda kao za Djurica za Lekovica, a da ce Betis traziti Sandovala natrag (jer realno od ove pozajmice trenutno nijedna strana ne profitira) i da onda cisto zbog kvantiteta mora da dolazi jos jedan igrac na toj poziciji.

Posted

Juče mi je izgledalo kao da su testirali formaciju ako dođe Tadić, gde ga je glumio Katai i opet je naravno bio najbolji igrač.

Tako da je dobro da ima jedan veteran koji je mlađi 2 godine od Tadića da ga odmeni sa klupe. 

Posted (edited)
15 hours ago, Small Owl said:

Madjari ozbiljna ekipa, svako ko je bar malo pratio, pa cak i povrsno , madjarsku ligu lani, znao bi da su maltene u rangu sa Ferencovarosom, iako defakto imaju znacajno manji budzet, ali igraju veoma dobro, imaju i glavu i rep kao ekipa.

Ovaj Duarte u veznom redu, covek igrao nekoliko sezona za Groningen, Jermen dosao iz Krasnodara, stoperi iskusni, a ovi sto su usli juce sa klupe, Feyemeh na krilu i onaj spic, su dobrano namucili odbranu, cenim da bi bili velika pojacanja i za komsije. Feyemeh je imao i ozbiljnu minutazu u jednom delu karijere igrajuci za Rubin.

Delimicno sam zadovoljan onim sto sam video juce, napadacki smo dobri i jaki, svakom timu u kvalifikacijama mozemo nered da napravimo i da im zabijemo gol ili dva minimim, ali defanzivno stojimo klimavo, narocito u tranziciji rivala, tako smo i napravili penal. Ali ajde, trening utakmice tako da necu mnogo da talasam.

Ali i austrijske ekipe i juce, svi su nam pravili po bar 3,4 gol sanse.

Prekidi deluju kao potencijalno veoma jako oruzje, sto moze da bude od presudnog znacaja u nekim tesnim utakmicama ili protiv bunkerice, a Katai popio eliksir mladosti, deluje nikad spremnije.

Protiv Javora, moraju dva bonusa da igraju. Milosavljevic i Kostov/Sljivic, mada bi bolje bilo da se uigravaju Veljkovic i Rodrigo, a da bonusi budu Stojkovic i Kostov ili Maksimovic, ako je spreman.

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Manoly said:

Ne vidim da u bilo kojoj opciji Tadic zeli doci u Zvezdu, bez obira na pumpanje price o velikim parama i lepoj buducnosti koji ga cekaju.

Ide u Atletiko 🙂