Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

@Brajant DanstonAko te dobro razumijem, misliš da je problem što ga stric/menadžer gura a mali ne zaslužuje?

Sjećam se da si pisao i ranije o stricu, sad baš pogledaj stričev FB profil. Nemam pojma šta je istina a šta ne ali 2 stvari su mi zapale za oko: čisto subjektivno govoreći, ne izgleda mi ovaj lik kao neko zbog koga mali mora igrati, ne izgleda mi neki nabudžen, uticajan lik (ono, baš preskromne fotke, normalne nekako...ako me razumiješ) a drugo je da je on malo žešći "pumpadžija" (malog sad gotivim još više). Ja sam sa par strana čuo (van foruma), dok je bio u mladjim kategorijama, da će biti čudo od igrača. NIje se do sada nešto proslavio ali nije baš ni da smo ga trpili nešto pa da čovjek kaže da smo mu dali priliku (tipa Đurića prethodnu polusezonu) a da je klub zbog toga imao štetu. Šljivić je uvijek tu negdje, često se spominje pa se stiče utisak da je i igrao nešto a onda pogledaš statistiku i vidiš da je igrao 600 minuta u cijeloj sezoni, što je zaista premalo. Možda mu treba malo da nadođe ali to ništa ne možemo znati ukoliko ne daš čovjeku priliku. 

Posted

Pogledah juče malo utakmicu i ništa ne videh sem klasične rugobe od fudbala aka pedantni stručnjak.

Sve je sporo,peške,slabog kretanja bez lopte,brze izmene pasova,utrčavanja,ne daj Bože nekog smislenog presinga

na ove amatere...itd itd.

Taktika mica čekalica na centru i dekadencija od fudbala.Imam neki osećaj da bi mogao neko da nas nalupeta u kvalif. za LŠ.

Ovo sranje od fudbala koje prikazujemo već mesecima unazad je negledljivo.Pedanterija sa klupe ne zna i nikad neće izaći

iz svojih opanaka(def. blokova,čekalica,defanzivnoh krila bez brzine,trka igre 1 na 1,dobrog presinga...)da nešto vidi,nauči,

da se edukuje,unapredi i proširi vidike.Naša najlošija karika je upravo on.

Voleo bih znati čime je on bio zadovoljan posle jučerašnje utakmice?Da su imali dresove Borca iz Ostružnice i Male Moštanice,

ne bi ni provalili ko igra.Spora igra,sa mnogo dodira,bez kretnji bez lopte,presinga,brze izmene pasova,obe ekipe bez konkretnosti ,

i bilo kiakvog napadačkog plana...itd itd jedino vredno pomena MIlsonov gol o očekivao sam da je Veljković u gorem stanju.

Sve ostalo je u korak sa izjavom Milojevića posle meča,neubedljivo sa ustaljenom i viđenom pričom.(noge su bile teške) 

P.S. pre neki dan sam čitao intervju sa Veljkom Paunovićem a gledao i čitao izjave i intervjue sa našim pedantnim stručnjakom.

Čoveče...kao da nisu treneri u istom sportu,kao da ovaj trenira Real madrid a ovaj nekog beogradskog zonaša.Tolika je razlika

u vokabularu,viđenju fudbala,svega što se dešava oko fudbala,igrača,staffa,taktike,...itd itd.

Možemo mi imati i tim PSG kad je ovaj na klupi ...opet bi igrali ovo što igramo!

Nisam neki optimista za LŠ iskreno.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Igramo novu prijateljsku ako nekog zanima. Opet ne liči ni na šta ali izdvojio bih Glazerovu reakciju kod primljenog gola, dečko je od centersuta sam sebi ubacio loptu u gol, jesus marija. 

Posted (edited)

Vidim ja da Miloje nece docekati ni polusezonu... Ocajno izgledamo cele pripreme. 
Ivanic nema sta da trazi u prvih 11... Prespor je . Umesto Ivanica Luka Ilic ,ukoliko zelimo brze da igramo , ovo je presporo .

Edited by Saxon01
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted
19 minutes ago, Saxon01 said:

Vidim ja da Miloje nece docekati ni polusezonu... Ocajno izgledamo cele pripreme. 
Ivanic nema sta da trazi u prvih 11... Prespor je . Umesto Ivanica Luka Ilic ,ukoliko zelimo brze da igramo , ovo je presporo .

Meh... Samo dve asistencije, tanko je to, tanko... Na tribine s Ivanićem....

• Like 1
Posted
1 hour ago, Jeremija123 said:

Pre dve godine smo na pripremama petardirali Fjorentinu, pobedili Zenit i Fenerbahče, da bi 2 meseca kasnije terali Bahara i pola igrača. Polako sa kukanjem.

Uh, koja je poezija od fudbala to bila, sa kulminacijom protiv Fiorentine. Brat Kraso drzi cas fudbala, Bukari ih pretrcava kao decu, kretnje bez lopte kakve Vladan ne ume ni da nacrta, bogovski presing... 5 lakih komada u mrezi Fiorentine posle pola sata, bilo mi neprijatno kako ih gazimo.

Sta se posle desilo sa tom ekipom - pojma nemam.

Videh da je Kraso razvalio sezonu u Parizu i uveo ih Ligu 1. Steta za neslavnu epizodu kod nas, covek je znao vise fudbala nego ostatak lige zajedno. Nit veceg talenta, nit vece mrcine...

• Like 5
Posted
26 minutes ago, fradler said:

Uh, koja je poezija od fudbala to bila, sa kulminacijom protiv Fiorentine. Brat Kraso drzi cas fudbala, Bukari ih pretrcava kao decu, kretnje bez lopte kakve Vladan ne ume ni da nacrta, bogovski presing... 5 lakih komada u mrezi Fiorentine posle pola sata, bilo mi neprijatno kako ih gazimo.

Sta se posle desilo sa tom ekipom - pojma nemam.

Videh da je Kraso razvalio sezonu u Parizu i uveo ih Ligu 1. Steta za neslavnu epizodu kod nas, covek je znao vise fudbala nego ostatak lige zajedno. Nit veceg talenta, nit vece mrcine...

Batalio je Bahar Zvezdu, a i fudbal generalno, onog trenutka kad je pripucalo kod njegovih, ekipu nije imao ko više da kontroliše i ode sve u kurac. 

Kraso se verovatno frapirao kad je video po kakvim oranicama mora da igra i podiže čovek sidro i pobeže prvom prilikom.

Ne zna Vladan štošta da nacrta, a ni da sastavi rečenicu bez džiberskog vokabulara i mimike, ali zna da zbije redove i da nas nekako otkotrlja tamo gde treba.

Jedno kršteno desno krilo, malo sreće na žrebu i može to da bude dobro.

Neko moje mišljenje, ne mora biti tako.

Posted
8 hours ago, Dragan Mićić said:

Zato u decembru plesemo po terenu.

Jbg ne plešemo kada nam se sezona završi u avgustu. Mi kad uđemo u Lš to nam je to tamo ne možemo ništa, u ligi smo već sigurno prvi 

Posted
2 hours ago, Sasha said:

Jbg ne plešemo kada nam se sezona završi u avgustu. Mi kad uđemo u Lš to nam je to tamo ne možemo ništa, u ligi smo već sigurno prvi 

I svaki mec u ligi je takav da nam lopte place, pocevsi od septembarskog derbija.

Iako je liga resena i u Ls ne mozemo nista.

Posted

Bilo kako bilo ima i neke istine u tekstu, jer cemo sa Veljkovicem i Rodrigaom biti vrlo usporeni, bice puno ispadanja i potrebe za pokrivanjem, a za evro nivo mislim da u njima nemamo pouzdan stoperski par (obzirom da cemo igrati sa 4 pozadi).

Ne vidim da se planira joa jedan stoper, tako da ovakvi tekstovi dolaze kao prirodno stanje stvari.

Posted (edited)

Generalka, bez zadnjeg veznog i desnog krila.

Nakaradan sastav gde ce Milson drugi put u zivotu igrati desno iako u zivotu nije to igrao, da bi se ispostovali starosedeoci.

Povraca mi se od Milojevica i kompanije, stoga i protivnik koji nece nesto mnogo da se pita kako bi se posle pisalo kako smo utegnuti i kako noge vise nisu teske.

I sve to dok nas ne patosira neki tamo u 3 kolu posto ove pacere iz Linkolna bi dobila i Zvezda iz MML.

Edited by Dr.J
  • Tuzno 1