Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, Sokmeniki said:

Pripremna utakmica. Pripreme. Bez pola ekipe. Ljudi relax.

Šerif, Seol i Elšnik. To je ostatak ekipe. 

Seol Djuric Rodrigao Tiknizjan

Olajinka Elšnik Krunić Ivanić 

Šerif Duarte

Nema baš mnogo razlike u odnosu ovo što je istrčalo na teren ali dobro relax, kad se uigra dupli blok sigurno će biti bolje. Videli smo u upravo završenom prvenstvu kako stručnjak izgleda kad krene da čuva rezultat. 

Edited by K.Dot
Posted

Markos ako bi mogao da nas informises kakva je situacija i razmisljanje u klubu sto se tice krila? Iskreno se plasim da ce nasi da forsiraju Olajinku desno a Ivanica lijevo i da guraju Maksimovica na silu u sredinu dok ga ne prodaju..

Posted
4 minutes ago, K.Dot said:

Šerif Duarte

Nema baš mnogo razlike u odnosu ovo što je istrčalo na teren ali dobro relax, kad se uigra dupli blok sigurno će biti bolje. Videli smo u upravo završenom prvenstvu kako stručnjak izgleda kad krene da čuva rezultat. 

Mislis da nece biti daljih pojacanja? Veljkovica si zaboravio, Radonjica. Ali nema veze, poenta je da pripremne nikakve zakljucke ne treba donositi na osnovu pripremnih utakmica, ja ih zadnje dvije godine redovno izbjegavam da gledam, cak i hajlajtove preskacem.

A zasto je tako? Jedan jedini primjer koji uvijek treba ponavljati jeste Fiorentina na Marakani.

Posted
1 minute ago, Maksim said:

Markos ako bi mogao da nas informises kakva je situacija i razmisljanje u klubu sto se tice krila? Iskreno se plasim da ce nasi da forsiraju Olajinku desno a Ivanica lijevo i da guraju Maksimovica na silu u sredinu dok ga ne prodaju..

Uopšte me ne bi iznenadilo da Olajinka igra levo,  Ivanić u sredini, a desno Luka Ilić.  Ovo je izveo protiv Bodea čini mi se. 

Krila će biti ključna. Ostanemo se sa ovim sto imamo , pedantni će sasvim sigurno loše proći rezultatski, a onda mu sledi šut karta, a nije da nije zaslužio.  Prvenstveno zbog svoje taktike, odabira igrača, shvatanja fudbala,  pa sve do ponašanja van terena ...

• Tuzno 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Sokmeniki said:

Mislis da nece biti daljih pojacanja? Veljkovica si zaboravio, Radonjica. Ali nema veze, poenta je da pripremne nikakve zakljucke ne treba donositi na osnovu pripremnih utakmica, ja ih zadnje dvije godine redovno izbjegavam da gledam, cak i hajlajtove preskacem.

A zasto je tako? Jedan jedini primjer koji uvijek treba ponavljati jeste Fiorentina na Marakani.

Veljkovic je zaboravio sam sebe, dečko je povredjen, pripreme nije prošao, od njega očekujem ništa. Radonjić neće više igrati kod Miloja.  Gde ti još očekuješ pojačanja? Mene isto zabole za rezultat, mnogo više zabrinjava sastav ekipe. Mi sada idemo u Austriju na završni deo priprema a pojačanja Rodrigao koji 5 godina nije potrčao za loptom i Tiknizjan koji da kažemo ima potencijala. Skoro pa isti sastav kao i prošle sezone, tako da oprosti ako sam skeptičan. 

Edited by K.Dot
  • Like 1
Posted

Ne razumem ovu nervozu, cak mislim da nismo ni toliko lose igrali. Manje vise je potvrdjeno sta nam jos treba, a to su stoper, vezni i krilo. Mozda i jos jedan bek jer mi se cini da Stojkovic nije jos spreman ni da bude bekap. Tiknizjan i Rodrigao na prvi pogled izgledaju dobro fudbalski, ali Rodrigao mora da udje u ritam posle pauze, a Miloje mora da stabilizuje defanzivno pozicioniranje Tiknizjana. Najveci minus danas su mi bili krila. Prucev, Lucic i Ilic bas ocajni, protiv boljih ekipa se direktno vidi da njihov dribling ne prolazi. A van toga nemaju mnogo. Olajinka bio 100 puta korisniji danas. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sa 7 krila prošle sezone, 4 standardna štopera, došli smo do Laneta JR kao jedino čisto desno krilo i polomljenog Veljkovića kao stuba odbrane. Iskorak 2025 i LŠ, hoće to.

Jezivo je šta radi onaj bolesnikov dupelizac i kriminalac. Daj neka pita neko koliko to miliona iz kase još treba darovati porodicama Terzić i Mrkela da javno kažu i nek se teraju u pizdu materinu da prodiše ovaj jadni klub. 

• Like 4
Posted
11 minutes ago, K.Dot said:

Šerif Duarte

Jbg, imaš ovdje 2 igrača od kojih jedan igra prvu utakmicu za nas (i prvu od januara-februara a to je Rodrigao) i imas Jermena koji igra drugu utakmicu u životu za nas. Na to sve ovo je druga sedmica priprema. Sjetićemo se svi Fiorentine koja je pukla od nas 5:0 prije 2 godine pa smo od toga dobili kurac. 

Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

Ne razumem ovu nervozu, cak mislim da nismo ni toliko lose igrali. Manje vise je potvrdjeno sta nam jos treba, a to su stoper, vezni i krilo. Mozda i jos jedan bek jer mi se cini da Stojkovic nije jos spreman ni da bude bekap. Tiknizjan i Rodrigao na prvi pogled izgledaju dobro fudbalski, ali Rodrigao mora da udje u ritam posle pauze, a Miloje mora da stabilizuje defanzivno pozicioniranje Tiknizjana. Najveci minus danas su mi bili krila. Prucev, Lucic i Ilic bas ocajni, protiv boljih ekipa se direktno vidi da njihov dribling ne prolazi. A van toga nemaju mnogo. Olajinka bio 100 puta korisniji danas. 

Miloje, ti li si

Posted
7 minutes ago, Small Owl said:

Jbg, imaš ovdje 2 igrača od kojih jedan igra prvu utakmicu za nas (i prvu od januara-februara a to je Rodrigao) i imas Jermena koji igra drugu utakmicu u životu za nas. Na to sve ovo je druga sedmica priprema. Sjetićemo se svi Fiorentine koja je pukla od nas 5:0 prije 2 godine pa smo od toga dobili kurac. 

Odgovorio sam već kolegi gore, rezultat je nebitan. Nisam se lozio ni na tih famoznih 5:0 ni sada na ovaj poraz. Što se mene lično tice, bolje je da na pripremama sve utakmice izgubiš a da se vidi neka ideja, nešto. Odreagovao sam na priču u pojačanjima, mi imamo trenutno samo dva da kažemo pojačanja. Rodrigao prvo mora da se podseti kako je to igrati fudbal, znači samo Jermen i to je to, ekipa ista kao i prošle godine, ne računam Olajinku, on bi igrao prvu postavu da se nije povredio. Očekivao sam dosta sveže krvi, da se u svakoj loniji dovede po jedan kvalitetan igrač ali jbg, bolje da te pare potroše porodice Terzić i Mrkelic. 

• Like 1
Posted

Kakav Olanjinka. Nema sta krilni napadac da bude koristan. On mora da pravi razliku igrom 1 na 1, saradnjom sa bekovima i generalnim doprinosom u napadu, ne nuzno kroz golove i kroz asistencije, vec time da daje fluidnost igri. Kakva crna korist sto trci i uklizava, pa nije on bek Graficara pa da je to dovoljno. 

Potpuni promasaj od igraca, isto kao i Milson. Radonjic je bolji od obojice zajedno. Ali ako ni njim nisu zadovoljni, onda nam trebaju dva krila. 

• Like 1
Posted

Meni je nepojmljivo da ćemo ostati sa ovim sastavom, iskreno. Očekujem bar još 2 igrača koji će imati "Elšnik nivo" uticaja na igru. Dakle, nominalno, ključni igrači. Ako je istina da smo ganjali/ganjamo Tadića, Bukarija, Arnautovića...vjerujem da će doći igrači možda ne tog kvaliteta ali onda bar neko za koga oni misle da će biti približno tog kvaliteta. Nadam se bar, toliko imam pravo :) Sa ovim sastavom, bez nekih novih "nosilaca" na krilu i u sredini (a potencijalno i u napadu obzirom da će Šerif otići na prvu ozbiljnu ponudu), nemamo se čemu nadati. Naravno, u odbrani se nadam da će novajlije biti u skladu sa očekivanjima iako nam i tu treba još neko, čak i da Veljković i Rodrigao budu u skladu sa renomeom (uzevši u obzir odakle dolaze).

Posted

Ma dolaze sigurno jos bar dva, tri igraca, to uopste nije pitanje. Vece je pitanje kad ce dolaziti (mislim da nam je poklon protivnik u drugom kolu i dobro jer imamo sigurno grupnu fazu evrope ali i lose jer ce cekati duze da dovedu pojacanja) i kog kvaliteta ce biti ta pojacanja.

Posted
26 minutes ago, Markoss said:

Kakav Olanjinka. Nema sta krilni napadac da bude koristan. On mora da pravi razliku igrom 1 na 1, saradnjom sa bekovima i generalnim doprinosom u napadu, ne nuzno kroz golove i kroz asistencije, vec time da daje fluidnost igri. Kakva crna korist sto trci i uklizava, pa nije on bek Graficara pa da je to dovoljno. 

Potpuni promasaj od igraca, isto kao i Milson. Radonjic je bolji od obojice zajedno. Ali ako ni njim nisu zadovoljni, onda nam trebaju dva krila. 

Kako ti deluje Tiknizijan meni deluje skroz korektan i mislim da takvog levog beka nismo imali jedno 7,8 godina jos od prvih sezona Rodica. Mislim da je sada dobra prilika da nam leva strana posle bas dugo sezone bude jaka ali dzabe sve ako Olanjinka bude levo krilo. Za mene je iskreno i mali Prucev bolje krilo od njega, neverovatno je koliko ga Miloje forsira.

Posted

Tiknizyan deluje obećavajuće, rekao bih da ima dovoljno brzine, snage i tehnike da pravi prednost po levoj strani, mada mi ovako na prvu više liči da je wing-back. Rodrigão je rutiner i dosta jak na lopti, al' spor i fizički nekako zapušten. Generalno su nam štoperi baš spori, bilo bi dobro dovesti makar jednog bržeg i atletski moćnijeg... Pa i Drkušić je živa vatra u odnosu na ove, sada bi nam lagano bio starter, a u ovom Zenitu ne znam da li ima mesta (možda i ima, ne pratim rusku ligu).

• Like 1