Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Igor_ said:

Ne pamtim da sam u zivotu vezao 3-4 kola da ne pogledam ni minut naseg meca. 

Nisam ni propustio mnogo koliko vidim. 

Ja ni ne znam kad su utakmice.

Više me zanima koji portal će sledeći da objavi Terzinu cedulju kako ćemo od pozajmljenih igrača dobiti 100 miliona.

• Like 1
Posted
16 hours ago, Small Owl said:

Navodno smo neko vrijeme u pregovorima sa ovim likom

https://www.transfermarkt.com/harun-ibrahim/profil/spieler/867678

Piše sportsport.ba a prenose Expressen.se (iako ne mogu naći vijest).

Position: Left back
Foot: Right

Ni najmanje ne čudi.

Ja sam video da neki na Twitteru kukaju zbog povratka Ristića, ne znam da li imaju neke info ili samo reaguju na random glasine.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

POLUFINALE KUPA SRBIJE: CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK (19.00h, Arena 2 Premium)

Crvena zvezda (4-1-4-1):  Glazer - Seol, Milosavljević, Đurić, Rodić - Krunić - Ilić, Katai, Ivanić, Radonjić - Duarte

Posted

Prolećni deo prvenstva + Kup, ko je branio:

@TSC:  Guteša

vs Radnički 1923:  Guteša

@Napredak:  Guteša

vs Partizan:  Guteša

@Železničar:  Glazer

vs IMT: Radanović

@Radnički Niš:  Glazer

vs Spartak: Glazer

vs OFK Beograd: Guteša

@Vojvodina:  Glazer

vs Novi Pazar:  Glazer

vs OFK Beograd:  Glazer

vs Partizan:  Glazer

@Radnički 1923:  Glazer

vs OFK Beograd:  Guteša

@TSC:  Guteša

vs Napredak:  Glazer

Ovo je odlično za samopouzdanje i formu golmana... :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Covek nije normalan...ja ne znam kako drugačije reći za ovo sto radi.

Samo zbog ovih suludih kombinacija,  rokada, želim da mu vidim ledja. 

On jednostavno neće prestati sa ovom praksom da svaki meč menja pola tima.

Ovo sto on radi ubija samopouzdanje svakom igraču.

P.S jbo te rodić više...da će svanuti dan kada će otići više. 

Posted

Ne sećam se da smo imali zahvalnijeg igrača od Bruna kada je u pitanju kretanje i saradnja sa saigračima. Malo je reći da sam zadovoljan njegovom kupovinom prošlog leta. Nadam se da će ostati još.

• Like 6
Posted

ChatGPT:

Bruno Duarte, majstor lopte,

prolazi igrače kao kroz šibice šibice slomte.

Kad krene s desna, kad šutne s leva,

golman se ruši – cela mreža seva.

Publika viče, ceo stadion gori,

Bruno im šapne: “Ovde se ne gori!”

Dribling u stilu, dodavanje kratko,

on igra fudbal – čisto i slatko.

Posted

Ova dva lika pozadi, kako su oni uopste upali u omladinsku skolu? Zajedno dele jenu mozdanu celiju. Valjda treba neki test inteligencije i za fudbal.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Мџе said:

Ne sećam se da smo imali zahvalnijeg igrača od Bruna kada je u pitanju kretanje i saradnja sa saigračima. Malo je reći da sam zadovoljan njegovom kupovinom prošlog leta. Nadam se da će ostati još.

Falcineli je isto imao odlicnu kretnju, ljudi teze primete kada napadac bez lopte igra dobro i svojom kretnjom radi za ekipu. Ja sam jos proslo leto rekao da kada smo bili prezaljeni Bodo je vodio 2:0 redjale se sanse, onda je usao Duarte i njihova odbrana se totalno pogubila i nisu do kraja meca uspeli da se sastave.

Posted

Na koga moždmo u drugom kolu lš?

Bojim se da nas već u julu čeka bolan sudar s realnošću.

Očajno izgledamo čitavu polusezonu. Prevashodno jer je genijalna uprava rasprodala kompletnu odbranu, a nisu doveli nikoga.

Posted

Milojević više uopšte ne krije nezadovoljstvo, u ovoj izjavi posle meča samo još nije rekao da nam je zadnja linija težak krš i da klinci nemaju pojma. :lol_2: Mislim jasno je da on neće ulaziti u direktan sukob sa upravom, al' svakako nije rešenje ni da ovako nezadovoljan gura na silu nešto u šta očigledno ni on ne veruje... Kao da ga neko ucenjuje da bude trener Zvezde - podnesi čoveče ostavku ako nisi u stanju da se izboriš za to da se i tvoja reč čuje i poštuje, nije da će ti biti ugrožena egzistencija bez tog posla. 

Posted
10 hours ago, Amigo21 said:

Falcineli je isto imao odlicnu kretnju, ljudi teze primete kada napadac bez lopte igra dobro i svojom kretnjom radi za ekipu. Ja sam jos proslo leto rekao da kada smo bili prezaljeni Bodo je vodio 2:0 redjale se sanse, onda je usao Duarte i njihova odbrana se totalno pogubila i nisu do kraja meca uspeli da se sastave.

Ja ga se sećam kao igrača više nalik Šerifu koji igra target man-a, dobar je u gradjenju, pozicioniranju i slanju lopte dalje. Bruno ima kontrolu loptu i viziju za lažnu devetku, baš se komforno oseća okružen Kataijem, Ivanićem i ostalika i nema problema da se rotira sa njima. Juče je isto poslao perfektan pas. Jako zahvalan igrač za moderan način fudbala.

spacer.png

• Like 2
Posted
19 hours ago, Guru said:

Milojević više uopšte ne krije nezadovoljstvo, u ovoj izjavi posle meča samo još nije rekao da nam je zadnja linija težak krš i da klinci nemaju pojma. :lol_2: Mislim jasno je da on neće ulaziti u direktan sukob sa upravom, al' svakako nije rešenje ni da ovako nezadovoljan gura na silu nešto u šta očigledno ni on ne veruje... Kao da ga neko ucenjuje da bude trener Zvezde - podnesi čoveče ostavku ako nisi u stanju da se izboriš za to da se i tvoja reč čuje i poštuje, nije da će ti biti ugrožena egzistencija bez tog posla. 

Pokazatelj karaktera i licnog integriteta trenera je ovo o cemu pises.

Dakle ovo uvijanje u oblande je sve samo ne iskazivanje pravog nezadovoljstva onime sto klupski celnici rade, a on citavo prolece cuteci aminuje.

Fuj za takve likove.

Posted

Drugi treneri se ubiše davajući otkaze. Evo ga Arteta koga jebu za pojačanja pet godina pa je još tu, na klupi. 

Najbolje da Milojević preuzima odgovornost za sranja koje su napravili i koji su de jure odgovorni ostali. Ako treba nečija glava da se traži onda je to valjda od ovih iz sportskog sektora, ovde se još od januarskog roka niko nije setio da napiše Mrkela ili Marin odlazi. Dok se stalno poziva na moralnu odgovornost čoveka koji je i više nego korektno odradio svoj ugovor do sada. Čoveka koji je bivši štoper, unapredio igre Djige, oporavio karijeru Spajiću, prebacio le Taleka na mesto štopera

i sada treba da verujemo da se on sa svime ovime slaže.

A šta može trener da uradi da to spreči? Da se spušta još niže i šteti ugledu kluba tako što će prozivati upravu na konferencijama? Da da otkaz i da se odrekne ugovora koji pošteno odradjuje i gde je svaki dinar zaradio? Da preuzme odgovornost za trio Daltona koji je odaziva na Terzić, Mrkela i Marin? Kako će to pomoći Zvezdi?

Ostaćemo bez trenera koji je verovatno jedini sposoban da od ovih kasnih pojačanja ovog leta napravi kakvu takvu ekipe spremnu da se bori za Evropu. Ili hoćemo opet da gledamo stranog trenera koji ne može da se snadje u srpskom fudbalu i onda kada se vrati u matičnu zemlju njegov pomoćnik izjavi da mu je drago da radi opet u izraelskom a ne srpskom fudbalu. Valjda razumemo da ni organizaciono, sportsko ili infrastrukturalno nismo dorasli za nešto više dok su ovaj režim i Zvezdan na čelu. Mi smo verovatno bili jedini klub u LŠ ove sezone koji svoj trening centar ima pored stadiona, koncept sa početka prošlog veka. Neverovatno mi je da je celo nezadovoljtsvo upereno prema čoveku koji je najmanje kriv.

• Like 1