No name Posted Sunday at 11:36 AM Posted Sunday at 11:36 AM Kakva se tačno šansa daje Djuricu? Jel treba još 1000 puta da dokaže da nema pojma, da bi oni ( terzić,milojević) to shvatili. Njima nije bilo dovoljno to , što čovek nije mogao nigde da igra, čak ni u Pazaru da bude medju 18 .... Ovde se pojedinci na silu guraju iz samo jednog razloga a to je što su mladi....Znaju da se ovde prodaje isključivo mladost, I onda se sve i svašta forsira uz obrazlozenje ' pa mlad je' a to sto pojedinci u najmanju ruku zalutali u ovu profesiju manje je bitno. Dovukli su ovog Sandovala , momak ne zna gde se nalazi protiv OfK,Bgd...ono je bilo komicno, koliko elementarnih stvari ne poznaje, nije u stanju da se orjentiše na terenu....Bilo kog stopera iz nase druge lige da si stavio , ne bi se onako gubio.... Ali nije on kriv, nije on sam sebe tu stavio. Mora se i nešto znati pre nego što se pusti na teren, gleda li ko tog coveka pre nego što ga uvrsti u startnu postavu... Prave sprdnju od svake utakmice...kao da je revijalna. Zvezda prima po 3 gola na utakmicama, derbi 3 gola, ofk 3 gola, Vojvodina 3 gola Prodao je sve što je mogao, rasformirao odbranu, doveo neku balavurdiju da se ovde uče dok zvezda prima golove kao na traci... Umesto da je već imao pripremljenu zamenu za spajica ,djigu, neko ko će biti odmah tu, da udje u sistem, da bi se uigrao do leta i na novi napad na LŠ, ono sad bacaju polusezonu, da bi onda pred start kvalifikacija jurili pojacanja. 1
Мџе Posted Sunday at 03:29 PM Posted Sunday at 03:29 PM Ja sam bio onaj koji je pre sezone rekao da Katai nema šta više da traži u Zvezdi i grdno sam se prevario jer sam jako zadovoljan njegovom minutažom. Ali povrh svega, ovo što on pruža je čista klasa i privilegija. 3
Milko Miller Posted Sunday at 07:28 PM Posted Sunday at 07:28 PM 3 hours ago, Don Dusko said: Milos Veljkovic se opet povredio. :S Kako kad nije ni igrao juče?
Don Dusko Posted Sunday at 07:40 PM Posted Sunday at 07:40 PM 12 minutes ago, Milko Miller said: Kako kad nije ni igrao juče? Na treningu. 1
Ikac Posted Monday at 02:18 PM Posted Monday at 02:18 PM Luka Jović vaskrsava u stilu Davidovca i eliminiše svaku šansu da dođe ovog leta xD
Recommended Posts