The_Big_S Posted Wednesday at 11:31 AM Share Posted Wednesday at 11:31 AM (edited) Ja mislim da je nama glavni problem jako kasno dovođenje igrača u letnjem prelaznom roku, gde oni ne prođu pripreme sa ostatkom ekipe. Tu dolazimo do toga da oni kroz utakmice LŠ hvataju formu, ulaze u kondiciju i sl.. i dok oni koliko toliko uhvate ritam, sezona u Evropi je prošla. Razumem da mi niti imamo finansijsku moć da se borimo sa bogatijim klubovima niti smo kao srpska liga primamljiva destinacija za kvalitetne igrače. Čekamo da im cena padne na samom kraju prelaznog roka kada im opcija ponestane. To nam je suva realnost. I sada kada je sezona u Evropi gotova, mi umesto da zadržimo "kvalitet" iz igračkog kadra i na leto što ranije nadogradimo ekipu, mi prodajemo sve što se prodati može i idemo sve iz početka. Nova tura, nova avantura. Užasava me i to što mi apsolutno nikakav plan u prelaznim rokovima nemamo, već prodajemo sve što se prodati može; prodajemo igrače za koje stignu ponude, a ne planski da bi se igrački kadar nadogradio. Edited Wednesday at 11:32 AM by The_Big_S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Wednesday at 11:38 AM Share Posted Wednesday at 11:38 AM (edited) Bekovi i zadnji vezni. To nam je rak rana godinama. U ovu ligu šampionu smo ušli bez zadnjeg veznog, a na beku sa Korejcem koji potpuno pogubljen i nedorastao u svakom smislu za nivo lige šampiona, kao i sa prospektom iz Grafičara. Hajde to i mogu da razumijem jer treba par mlađih igrača da gurneš u izlog na najvećoj sceni i da kasnije prodajom pokušaš da zakrpiš budzet, ali to je prosto pretanko za ligu šampiona. Surovo smo iskažnjavani u 6 od 7 utakmica. Na nekima stvarno nismo toliko loše izgledali i možda smo zaslužili koji bod više, ali prosto kardinalne greške su nas skupo koštale. Previše golova iz prekida, previše golova iz pogrešnih pasova u začetku akcija. Taktički smo na jako niskom nivou. Djiga otkrovljenje apsolutno. Najbolji igrač ove ekipe. Prelaznu ocijenu zaslužuju još Radonjić iako je suviše nekonstantan i nonšalantan, kao i Šerif. Svi ostali podbacili manje ili više. Glazer, Seol, Spajić katastrofalni. Elšnik prosjek, dok je Krunić imao i kriminalnih kao i odličnih utakmica. Maksimović veliki potencijal ali mora podhitno fizički da ojača. Sve u svemu utisak mi je da rastemo iz sezone u sezonu, prije svega mislim na igru. Konkurentniji smo u polju ali i dalje smo miljama daleko od krem de la krema. Najgore od svega, a ujedno to je i naša realnost, sad ćemo prodati Djigu i Šerifa i vjerovatno još par njih mlađih koji su na cijeni, pa ajmo jovo nanovo. Taman se igrači aklimatizuju moraš da ih zavaljaš. Mlađi čim kroči na teren i pokaže nešto odmah kreću spekulacije oko visine obeštećenja i prvi naredni prelazni rok prodaje se. Tako teško možeš do kontinuiteta i nekih većih ambicija. Prije svega mislim da sledeće sezone budeš bolji u lš. Našu ligu ne računam, prosto nije isti sport u pitanju. 🤷♀️ Edited Wednesday at 11:39 AM by Dzo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Wednesday at 11:46 AM Share Posted Wednesday at 11:46 AM 19 hours ago, berti said: Pozivam sve ljubitelje filma da ne idu vise na FEST i ne posecuju bioskope jer... Pozivam sve ljubitelje knjige da ne kuouju knjige u Laguni jer... Pozivam sve ljubitelje muzike da ne idu na Exit i Nišvil jer... Pozivam sve ljubitelje sporta da ne gledaju arenine prenose jer... Pozivam sve da ne koriste mts net i telefoniju, da zajebu jetel jer... Pozivam sve da ne kupuju u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji... Pozivam sv ljubitelje muzike da odslusaju jer.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Wednesday at 11:48 AM Share Posted Wednesday at 11:48 AM @Molina23 To više zavisi od koncepta ofanzivne igre. Bruno se bolje kreće, razume igru, ima bolje tehničke sposobnosti kao što su šut, prijem, igra glavom, dribling i više se uklapa u fludniji sistem sa bržom igrom i više dodavanja po zemlji. On može lako da radi vertikalne i horizontalne rotacije pa da pokrije osmicu kada ovaj istrči napred ili da se izrotira sa Silasom i pošalje upotrebljiv centaršut sa desne bočne strane. Šerif to ne može. Igra na Šerifu je dosta prostija i bazira se na njegovo korpuletnosti što znači igra na duge i druge lopte i izvlačenja faulova iz duela sa štoperima. Validan sistem koji se nije baš pokazao mnogo uspešnim ove sezone u LŠ. Rekao bih da je imao više loših nego dobrih utakmica što znači da je često bio pročitan. Na kraju njegova očajna završnica nas je mnogo puta skupo koštala i to je luksuz koje ekipe našeg ranga teško mogu da plate. Ovo na stranu, stekao sam ogromno poštovanje prema njemu pomakom koji je pokazao. Ðiga je odmah pokazao potencijal i njegov napredak ne iznenadjuje ali Šerif, težak rad na treningu je iza toga. Mislim da su oba koncepta potrebna našem klubu u zavisnosti od protivnika tako da obojica imaju svoje mesto. Ali ako hoćemo navijače i staru Zvezdu sa svojim istorijskim stilom, prvi bi trebalo je prioritet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Wednesday at 12:09 PM Share Posted Wednesday at 12:09 PM Ali dribling Bruna juče, gracija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Wednesday at 12:35 PM Share Posted Wednesday at 12:35 PM Nece me ovaj stadion videti neko vreme, makar do nekih boljih vremena. Momcima koji su juce na istoku dobili batine zbog skandiranja zelim sve najbolje u zivotu, a sta zelim govnima koja su se raspodelila po svim tribinama da bi sprecili svako skandiranje bolje da ne napisem, da ne idem zbog takvih na odmor. U areni nece moci da seju taj strah, jefva cekam da se svi simpatizeri probude. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 12:37 PM Share Posted Wednesday at 12:37 PM U jbt onda je ozbiljno ako moraju da tuku semenkare... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted Wednesday at 12:41 PM Share Posted Wednesday at 12:41 PM 4 minutes ago, Igor_ said: Nece me ovaj stadion videti neko vreme, makar do nekih boljih vremena. Momcima koji su juce na istoku dobili batine zbog skandiranja zelim sve najbolje u zivotu, a sta zelim govnima koja su se raspodelila po svim tribinama da bi sprecili svako skandiranje bolje da ne napisem, da ne idem zbog takvih na odmor. U areni nece moci da seju taj strah, jefva cekam da se svi simpatizeri probude. Au kakva stoka. Pa ovo nigde nisam našao da je neko objavio. Šta su skandirali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Wednesday at 12:52 PM Share Posted Wednesday at 12:52 PM Maksimovic u lajpcigu, odlican izbor kluba za igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Wednesday at 01:24 PM Share Posted Wednesday at 01:24 PM 32 minutes ago, CuaTheTime said: Maksimovic u lajpcigu, odlican izbor kluba za igraca. Izvor? Cena koja je u opticaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Wednesday at 01:48 PM Share Posted Wednesday at 01:48 PM 1 hour ago, zemljoradnik said: Au kakva stoka. Pa ovo nigde nisam našao da je neko objavio. Šta su skandirali? Vucicu seceru.. 10 ljudi je skandiralo, al ih brzo utisase.. Svaka "grupa" je bilo podeljena i po zapadu i po istoku da vode red.. Bila je i neka manja tuca na severu razlog nisam saznao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Wednesday at 01:49 PM Share Posted Wednesday at 01:49 PM 56 minutes ago, CuaTheTime said: Maksimovic u lajpcigu, odlican izbor kluba za igraca. detalji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Wednesday at 01:56 PM Share Posted Wednesday at 01:56 PM 31 minutes ago, No name said: Izvor? Cena koja je u opticaju? https://maxsport.rs/2025/01/max-sport-saznaje-lajpcig-se-izdovjio-kao-najozbiljniji-maksimovic-pred-selidbom-u-nemacku/ Sajt od nekog terzinog bota Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Wednesday at 02:30 PM Share Posted Wednesday at 02:30 PM Svaka cast za izjavu 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted Wednesday at 02:55 PM Share Posted Wednesday at 02:55 PM Opet ce taj bezati iz Srbije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Wednesday at 04:19 PM Share Posted Wednesday at 04:19 PM Samo Djordje Stefanovic neka cuti i neka ne koristi Zvezdu da potura svoju politicku pricu. Samo na svojoj guzici napravio jedno milion evra cistog duga. Nije kafu platio iz svog dzepa kad je bio u Zvezdi, bahatio se ko Marko Milosevic. Sramna objava Terzica juce. Al bice da ga je kum malo stisnuo. Videcemo da li ce menjati kuma ako dodje do frke ili ce casno da padne sa njim. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Wednesday at 05:40 PM Share Posted Wednesday at 05:40 PM 5 hours ago, Мџе said: @Molina23 To više zavisi od koncepta ofanzivne igre. Bruno se bolje kreće, razume igru, ima bolje tehničke sposobnosti kao što su šut, prijem, igra glavom, dribling i više se uklapa u fludniji sistem sa bržom igrom i više dodavanja po zemlji. On može lako da radi vertikalne i horizontalne rotacije pa da pokrije osmicu kada ovaj istrči napred ili da se izrotira sa Silasom i pošalje upotrebljiv centaršut sa desne bočne strane. Šerif to ne može. Igra na Šerifu je dosta prostija i bazira se na njegovo korpuletnosti što znači igra na duge i druge lopte i izvlačenja faulova iz duela sa štoperima. Validan sistem koji se nije baš pokazao mnogo uspešnim ove sezone u LŠ. Rekao bih da je imao više loših nego dobrih utakmica što znači da je često bio pročitan. Na kraju njegova očajna završnica nas je mnogo puta skupo koštala i to je luksuz koje ekipe našeg ranga teško mogu da plate. Ovo na stranu, stekao sam ogromno poštovanje prema njemu pomakom koji je pokazao. Ðiga je odmah pokazao potencijal i njegov napredak ne iznenadjuje ali Šerif, težak rad na treningu je iza toga. Mislim da su oba koncepta potrebna našem klubu u zavisnosti od protivnika tako da obojica imaju svoje mesto. Ali ako hoćemo navijače i staru Zvezdu sa svojim istorijskim stilom, prvi bi trebalo je prioritet. Apsolutno saglasan, naročito sa poslednjim pasusom. Hteo sam reći samo da je Šerif neophodan iz ugla sistema igre u Evropi kod Milojevića, pa i Stankovića ranije. I da takav igrač ne može biti kancer ekipe. Dao Bog pa da se pojavi neki moderniji trener pa onda i da zaigramo stari dobri Zvezdaball. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_nurse Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 21 hours ago, srlepajce said: Svaka cast za izjavu Čuveni Djordje guščija pasteta Stefanović, i pozivi u Amsterdam na račun kluba ,čovek koji je uništio svaki klub u kojem je bio. ps.naravno da se ne slažem sa terzicevom izjavom al je smešno da se javljaju ovakvi likovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 22 hours ago, CuaTheTime said: https://maxsport.rs/2025/01/max-sport-saznaje-lajpcig-se-izdovjio-kao-najozbiljniji-maksimovic-pred-selidbom-u-nemacku/ Sajt od nekog terzinog bota Izgleda da je taj sa tog sajta bio u pravu. Vidim da i drugi mediji prenose isto o interesovanju Nemaca. Navodno su spremni da plate 20 miliona kroz bonuse.. Ako ovo dodje kao tačno ovo će biti najveći transfer jos od Dejana Stankovića kada je prešao za nesto malo više od 12.miliona Edited 17 hours ago by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago On 1/22/2025 at 3:55 PM, Nikola said: Opet ce taj bezati iz Srbije Prosli put je otisao iz zemlje zbog ispitnog roka. Mozda sad ode na postdiplomske studije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dalsio-gomes-pozajmljen-zauvek/502888 kad nas tzv trener oseti igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago On 1/21/2025 at 9:21 PM, Miki28 Teoljub said: Vrvt mislili da je Frenkie u pitanju kao i komentator pa rekli nema potrebe da ga cuvamo Sjebao prenos u 13. sekundi. On 1/22/2025 at 12:39 AM, Markoss said: Ne zna verovatno ni Milojevic sto mu je Glazer veceras dobio prednost u odnosu na Gutesu. Glazer je prošle godine imao odličnu sezonu, povreda ga je očigledno izbacila iz ritma i izgubio je samopouzdanje. Ne znam da li bi Guteša mogao bolje. Ja ga čak ne krivim 100% ni za treći gol, verovatno je bio u fazonu da idioti će opet ostave igrača samog i krenuo - što je najjače opet je lopta udarila u njihovog igrače kad ju je Glazer promašio. On 1/22/2025 at 12:38 PM, Dzo23 said: Bekovi i zadnji vezni. To nam je rak rana godinama. U ovu ligu šampionu smo ušli bez zadnjeg veznog, a na beku sa Korejcem koji potpuno pogubljen i nedorastao u svakom smislu za nivo lige šampiona, kao i sa prospektom iz Grafičara. Hajde to i mogu da razumijem jer treba par mlađih igrača da gurneš u izlog na najvećoj sceni i da kasnije prodajom pokušaš da zakrpiš budzet, ali to je prosto pretanko za ligu šampiona. Zbog čega mora se krpi budžet kad se igra Evropa svake sezone, dve Lige šampiona u poslednje 2? Koje troškove mi krpimo? Ne bi moralo da se krpi ništa da se u poslednjih godinu dana nije doveo čopor igrača za koje je i moja majka videla da nisu za klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Posle Dalsija mislim da su samo još Ilic i Prucev klasičan visak, doduše ja bih čak razmišljao da šaljemo negde Glazera umesto Ilića na pozajmicu jer ako je Gutesa planiran kao standardni bonus pored Maksimovica za prolece onda bolje da vidimo da negde brani pa da se na kraju sezone vidi šta ćemo dalje. Ako ide Serif nije potrebna zamena za domacu ligu, ako ide Djiga onda ipak mora već neko sada da dodje jer cak i u trenutnoj situaciji ne može stoperska rotacija biti samo Spajić i Milosavljević. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, Milko Miller said: mislim da su samo još Ilic i Prucev klasičan visak Pre je Kanga visak a ne Ilic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 4 minutes ago Share Posted 4 minutes ago 8 hours ago, CuaTheTime said: Pre je Kanga visak a ne Ilic Mislim na golmana. Kanga i Rodic su svakako visak, iako Kanga ponekad može da bude koristan u domaćoj ligi. Ali tu se nadam se ni ne razmišlja o produzetku ugovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts