Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

2 hours ago, No name said:

Ali zato samo ih  treba čekati da vidimo sta planiraju sa mrcinom Rodicem kome ističe ugovor u junu. Da li će opet da mu daju ugovor ....Isto i Katai...Ivanica treba prodati ako je to moguće i njemu čini mi se ističe ugovor.  Non stop je povređen i malo malo pa ne igra. 

Pisao Darjan da Kanga i Rodic odlaze, Katai ce najverovatnije biti produzen i sa Ivanicem ce se razgovarati o produzetku

6 hours ago, JPM said:

Ne znam da li je svetska klasa, možda je ovo što ga upoređuju sa Mesijem kontraprodiktivno, ali on je derbi odigrao odlično

Niko ga ne uporedjuje sa Mesijem! Daj da ne stavljamo decku nepotreban teret. 

Bukvalno, nemaju ni nesto mnogo zajednickog, niti size (Maksa ce biti barem 10-15cm visi), niti poziciju (Maksa je vise AM, dok je Messi RW), a i frizuru po kojoj je dobio nadimak vise nema 😄 Zajednicko im je koriscenje leve noge.   

To mu je samo nadimak jos iz vrtickih dana koji mu je dala sestra. 

11 minutes ago, Kooineeperk said:

Niko ga ne uporedjuje sa Mesijem! Daj da ne stavljamo decku nepotreban teret. 

Bukvalno, nemaju ni nesto mnogo zajednickog, niti size (Maksa ce biti barem 10-15cm visi), niti poziciju (Maksa je vise AM, dok je Messi RW), a i frizuru po kojoj je dobio nadimak vise nema 😄 Zajednicko im je koriscenje leve noge.   

To mu je samo nadimak jos iz vrtickih dana koji mu je dala sestra. 

Samo je jedan balkanski Messi, i on je sa 17 već bio u Barceloni. Ali nije mogao dugo trpiti disrispekt zvan Barcelona B, pa je odlučio krenuti putevima beskonačnih posudbi.

• Like 1

1 minute ago, Bugl Khan said:

Samo je jedan balkanski Messi, i on je sa 17 već bio u Barceloni. Ali nije mogao dugo trpiti disrispekt zvan Barcelona B, pa je odlučio krenuti putevima beskonačnih posudbi.

Mislis na Halilovica? 

E on ima i Mesijevu visinu 🙂 

• Like 1

Prodaju mlade igrače da bi se namirili i pod dugogodišnjeg ugovor stavili igrači poput kataia i rodica. Kakve mi vajde imamo od rodica? Za LS em povredjen em nespreman. U ligi pravi kikseve kakve je pravio i ranije. Taj čovek je zakopao zvezdu kad god je mogao i stigao. Što kroz crvene kartone kao na utakmici sa Milanom kada nas je koštao prolaza, što kroz utakmicu LS sa Olimpijakosom kada je zbog svoje nespremnosti izašao da bi ušao Žander i napravio penal ,takodje ovo je utakmica bila za prezimljavanje u Evropi. ....pa sve do derbija prošle sezone kada je napravio idiotski penal i kasnije uticao i kod drugog gola da meč izgubimo pod Baharom...Ovo sam samo izvukao ovako iz glave , gde nas je ovaj terzicev ortak uništio, I svaka od ovih utakmica je imala ogromnu važnost. 

Živim za dan kada bude otišao, mada ni tad neću biti siguran da se neće odnekud pojaviti. Uopšte me ne bi začudilo da dobije ulogu u stručnom štabu....nešto tipa kondicioni, jer je doticni poznat kao igrač sa radnom etikom, sa visokom fizičkom spremom i radnim navikama .

• Ha-ha 1

6 minutes ago, CuaTheTime said:

Dok je Rodic uradio vise dobrog od 2017.

Šta je uradio dobro? Ja sam tu naveo tri utakmice ovako iz glave , derbi i dve evropske gde je direktno uticao na rezultat i to u utakmicama nokaut faze za prezimljavanje u evropi...

Edited by No name

7 minutes ago, No name said:

Šta je uradio dobro? Ja sam tu naveo tri utakmice ovako iz glave , derbi i dve evropske gde je direktno uticao na rezultat i to u utakmicama nokaut faze za prezimljavanje u evropi...

Ajde da se pravimo da je bio los od 2017-2021 posto je u zadnjim sezonama los nakon sto je iscrpljen zbog MENTALNO zaostale uprave 

Da ne preterujemo sada, Rodic je u prvoj polovini svog mandata bio odlican na levoj strani. Pogotovo sto je tesko da se nadje kvalitetan bek. Problem je sto je predugo bio starter i sto vec pre par sezona nije dobio ulogu rezervni bek. Inace me bas zanima sta ce uprava da radi sa Degenekom, Spajicem, Rodicem, Kangom, Ivanicem i Kataiem na kraju sezone. Po meni sem Ivanica i mozda Spajica niko ne bi trebao da dobije novi ugovor.

• Like 2

4 minutes ago, Milko Miller said:

Da ne preterujemo sada, Rodic je u prvoj polovini svog mandata bio odlican na levoj strani. Pogotovo sto je tesko da se nadje kvalitetan bek. Problem je sto je predugo bio starter i sto vec pre par sezona nije dobio ulogu rezervni bek. Inace me bas zanima sta ce uprava da radi sa Degenekom, Spajicem, Rodicem, Kangom, Ivanicem i Kataiem na kraju sezone. Po meni sem Ivanica i mozda Spajica niko ne bi trebao da dobije novi ugovor.

Ako je verovati lastis novinaru Kanga i Rodic idu, sa Kataijem ce biti produzen, sa Ivanicem ce se razgovarati a Spajic ostaje.

12 minutes ago, CuaTheTime said:

Ajde da se pravimo da je bio los od 2017-2021 posto u zadnjim sezonama nakon sto je iscrpljen zbog MENTALNO zaostale uprave 

Kad obuhvatiš ceo period on je za mene bio loš. Koštao nas je kad god je mogao I stigao. Imao direktan uticaj svojim greškama na rezultat celog tima. Sinonim za lenjost, ne rad, i sve ono sto ne treba. Zadnjih godina obitava u klubu jer je poslovni ortak sa terzicem. 

To što nije imao zamenu nije njegov problem. On je bio prva opcija i kad je zdrav treba da igra, a kad je povredjen (a bio je dobar deo vremena) I kad ima kartone neko će ga već zameniti. On bi hteo kao kod bahara da se ponaša, da igra samo LŠ a prvenstvo ko jbe....kao i sad sto radi kod Milojevica.  Za LS je nespreman a u prvenstvu igra svaku 5-6 utakmicu, pravi kiks kao protiv IMT, I prima platu. 

Prošle godine je preskočio pripreme kod Bahara.

Ivanic igra godinama kad je spreman, kad je povređen neko će ga već zameniti i to nije njegov  problem. Zdrav igrac treba da igra a ne da kuka. Pazi boga ti on iscrpljen jer igra utakmice. Kao da drugi ne igraju. A da ne govorimo koliko je utakmica propustio zbog povreda i kartona

Edited by No name

1 minute ago, No name said:

Sinonim za lenjost, ne rad, i sve ono sto ne treba.

Opet uzimas zadnje godine gde je ISCRPLJEN od same uprave i hoces da predstavis da je bio los i ako je od 2017. igrao povredjen u nekim utakmicama.

8 minutes ago, CuaTheTime said:

Opet uzimas zadnje godine gde je ISCRPLJEN od same uprave i hoces da predstavis da je bio los i ako je od 2017. igrao povredjen u nekim utakmicama.

Od čega je iscrpljen? Jel radi u rudniku pa dolazi na utakmicu? Iscrpljen jer igra fudbal , kao da drugi ne igraju? Evo ti primer Ivanica...godinama igra , pa jel se žali? Jel duša u nosu u 20 min, Jel preskočio pripreme...

Edited by No name

7 minutes ago, CuaTheTime said:

Iscrpljen od toga sto od 2017. igra bez ZAMENE i POVREDJEN u pojedinim utakmicama. Zamenu je trebalo dovesti 2019 2020 

Nije iscrpljen nego je zabušant i neradnik par ekselans...

On je u klubu od 2017 g....odigrao je skoro isto utakmica kao Ivanic koji je u klubu od 2019...dakle dve godine manje, a egal odigranih mečeva.

Onda vidiš Ivanica koji se ne žali, kome duša nije u nosu i koji se ne bori za vazduh u 15 min, a onda Rodica sve suprotno. Tako da ta opravdanja ne mogu da prodju.  Igraju i drugi i vise utakmica pa se ne žale. 

Edited by No name

3 minutes ago, No name said:

Nije iscrpljen nego je zabušant i neradnik par ekselans...

On je u klubu od 2017 g....odigrao je skoro isto utakmica kao Ivanic koji je u klubu od 2019...dakle dve godine manje....

Onda vidiš Ivanica koji se ne žali, kome duša nije u nosu i koji se ne bori za vazduh u 15 min, a onda Rodica sve suprotno. Tako da ta opravdanja ne mogu da prodju.  Igraju i drugo i vise utakmica pa se ne žale. 

Moras da shvatis kao i vecina ljudi da profesionalni fudbal nije samo UTAKMICA od 90 minuta i to je to

I nije isto posto je Ivanic dosao u zvezdu 2019. dok je Rodic 2017. igra bez ZAMENE 

6 minutes ago, CuaTheTime said:

Moras da shvatis kao i vecina ljudi da profesionalni fudbal nije samo UTAKMICA od 90 minuta i to je to

Shvatam ja da ti branis jednog neradnika, zabušanta, koji preskače pripreme,  koji je u dodatnim poslovima van fudbala i u ortakluku sa terzicem i njegovom ekipom. 

Ako ne pamtiš dovoljno blizu budućnost kada nas je doticni zakopao svojim postupcima i to u utakmicama protiv Olimpijskosa ( za nokaut fazu) , Milan ( za nokaut fazu) , derbi pod Baharom,  onda nemamo šta da polemisemo. 

Pod Baharom protiv Radničkog iz Niša ceo zapad mu zviždi na marakani, ljude ne možeš prevariti. To sto mu je prošlo da se precuti o a sabotaza na derbiju, to govori o nama. Deo ljudi mu ono sigurno neće zaboraviti.

Edit. A sta bi hteo, da sedi na klupi ( zdrav, prav) ...da prima platu, bira utakmice., a da bude prva opcija kad on hoce.....Opet ti kažem, ako si zdrav , treba da igraš, kao što igraju i drugi igrači, kad si povredjen ili suspendovan neko će te vec zameniti....

Edited by No name
  • Ha-ha 1

Just now, No name said:

Ako ne pamtiš dovoljno blizu budućnost kada nas je doticni zakopao svojim postupcima

Pomeni i jang bojs 2019. kuci slobodno, nece ti niko nista lose reci

1 minute ago, No name said:

Shvatam ja da ti branis jednog neradnika, zabušanta, koji preskače pripreme,  koji je u dodatnim poslovima van fudbala i u ortakluku sa terzicem i njegovom ekipom. 

Ne ja sam prvi da treba da ide zajedno sa Kangom, Kataijem, Spajicem ali je retardirano sto govorite kao da je od 2017. bio najlosiji igrac 

15 minutes ago, CuaTheTime said:

Ako je verovati lastis novinaru Kanga i Rodic idu, sa Kataijem ce biti produzen, sa Ivanicem ce se razgovarati a Spajic ostaje.

Spajić ostaje, jer ako on ne ostane nemamo nijednog štopera na dan 1.7.2025. Đigu će prodati, Drkušiću ističe pozajmica, Lekovića će prodati/pozajmiti, a Degeneku ističe ugovor. Na poslednju dvojicu svakako ne računamo, kao ni verovatno na Đurića. Tako da ostaješ sa Spajićem i Milosavljevićem (07).

Da li je Rodić povređen/iscrpljen/nespreman je manje bitno. Ono što je po mom mišljenju bitnije je da on nema kvalitet da bude starter ni na jednoj utakmici u ligi. Kada je došao 2017. imao je kvalitet u skladu sa očekivanjima i ambicijama kluba. Rodić iz 2017. godine možda ne bi bio dovoljno kvalitetan za ovaj tim, a kamoli ovaj današnji.

Pet prelaznih rokova je prošlo od kad smo znali da se prvak države plasira direktno u LŠ za sezone 2023/24. Od bekova dovođeni su Irakli Azarov za 300k evra, Alek Vigo pozajmica za 100k evra, Lazar Nikolić besplatno, Ebenezer Anan 500k i Jong-Vu Seol za 1.5 miliona. Sve ukupno 2.4 miliona. Jednog od njih su i prodali za 3 miliona, ali taj novac nije investiran nazad u tu poziciju, već u trošak u vidu Ada, Kabića i još nekih 6 krila po slobodnoj proceni.

Opet kažem, mi smo verovatno jedini tim na svetu čiji trener forsira igru sa 4 u zadnjoj liniji, a mi kad su svi zdravi imamo 3 seniorska beka u sastavu.

• Like 2