Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Moramo se pomiriti da cemo uglavnom ovako da izgledamo posle evropskih utakmica plus Milojevic...

Tako nesto je bilo i sa Baharom.

Jbg bice kikseva, ne treba biti razmazen pa ocekivati u svakoj utakmici pobedu. Radnicki je solidna ekipa, izuzetno su motivisani danas, a mi istroseni nakon utakmice sa Bodeom.

Sto ne znaci naravno da ne postoje problemi u nasoj igri generalno.

Posted

Dje je ona euforija od ono veče? Po meni mislim da smo mi jači od ovih ali ne pobedi uvek bolji. 

Edit: Osim ako sudija ne reši drugačije.

Posted
1 minute ago, tsva said:

Sramota jebote. Terza pljacka i ne krije

Ma ne, treba da dopušta ovakvo ponašanje sudija kako se ne bi uznemirile nežne objektivne duše.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Volter said:

Odglumio je Spajić, videlo se na usporenom snimku.

Prigovor je u pitanju.  Dosta vise sa tim primitivnim ponašanjem celu utakmicu. Za svaku situaciju negoduju, prigovaraju. Ne moze jednu odluku da sudi da oni ne prigovore.

Posted

Nebitan je rezultat, igra mora biti bolja u svakom pogledu bez obzira na famozno "energetsko praznjenje".

Pritom niko nece skidati gace i poklanjati bilo sta.

Posted

To što mi igramo kao kurac ne treba da znači da krademo ove mesare što su izašli da nam povrede igrače i ne pređu pola i da nas sudija gura. A takva se slika ovde pravi.

• Like 3
Posted

ko zna koji put im je prekinuo kontru bezveze. Sto se pribovora tice da se sudi tako na obe strane neko nasi igraci nikada ne bi zavrsili utakmicu. Kanga recimo itd...

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, No name said:

Prigovor je u pitanju.  Dosta vise sa tim primitivnim ponašanjem celu utakmicu. Za svaku situaciju negoduju, prigovaraju. Ne moze jednu odluku da sudi da oni ne prigovore.

Ma okej to, nego pišem za faul, nije ga munuo laktom. Zato ovaj popizdeo.