Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

4 hours ago, grati said:

Kakav Web, katastrofa igrac. Hoard ili Doumbouya bolji od njega dosta a nisu skupi a jos i mladi.

Sve se slažem, samo što u naš klub takvi igrači nikad neće doći zato što se ni ne razmišlja o njima. 

Link to comment
Share on other sites

Ne znam za vas ali ja imam osecaj da je Teo u klubu tu negde kao Laza ... shine on you crazy diamond,  privilegija je gledati te

Edited by Plant
  • Love 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Don Dusko said:

Jbt nas direktor kao sa plaze da je dosao.

 

Ajde to nego ovaj oblik brade deluje dosta neprijatno, lik tripuje da je potomak dinastije Sargonida verovatno.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Nik1991 said:

Имамо ми још посла до појачања 😂

 

Захвалнице Треју,Ханги,Смарту..

 

Трансфер Топица

 

Позајмице Илица,Лазаревица,Симоновица.

 

7 играца мало ли је 😂

Kapiram da se Smarti ni zahvaliti necemo,lik je odavno otisao za Ameriku dok su ostali otisli

Link to comment
Share on other sites

Mi smo cigani ludaci

Zvali Cmm-a na video poziv grupni i javio se

Naravno i potvrdio da dolazi 

Kao i njegov brat u komentarima je potvrdio isto da Cmm dolazi i da jedva cekaju 

20240613_174819.jpg

  • Like 2
  • Love 9
  • Ha-ha 34
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, božija noga said:

Nikad dosta Miloša. Ulepša dan po ovoj kiši.

 

 

 

Nadam se kao treci plej da unese malo magije 7-8 minuta i dovoljno.

P.s. Guru prije 5 minuta vidjen na 10oj rakiji u 3 sesira,kiti muziku i uveliko slavi produzenje ugovora

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Прошле године ми је Теов долазак био први упис. Нисам писао нешто превише послије тога, нисам неки стручњак па да паметујем. 

 

Највећа жал ми остаје што мајстор није дошао пар година раније када је могао да пружи још много више. У сваком случају, вријеме је за посљедњи плес великог Милоша!

 

 

  • Like 2
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

On 6/11/2024 at 1:35 AM, elmulinho said:

Zato i moramo da mu dizemo platu i otkupnu klauzulu, zato sto niko u EL nije zainteresovan za njega, sta sve necu procitati

 

Čudiš se verovatno zato što u našem klubu nikad nije bilo besmislenih poteza, pa je dizanje otkupne kluzule Jagu 100% smislen potez. 

 

Mislim, daj Bože da grešim, ali ja iskreno mislim da je i retko koja EK ekipa pogledala u njegovom pravcu, a ne EL.

 

Opet kažem, ja ništa od njega smisleno nisam video osim ogromne želje. To je za poštovanje svakako, ali ekipa uz njega stoji, napadi su statični, odbranu on ne može da igra, gube se lopte bezveze...

 

OK, ima tu i do saigrača, uz bolje saigrače će i on verovatno biti bolji i za tu lovu je Jago OK rešenje za drugu ili treću opciju, ali realno sad kad je Teo produžio, Jago će biti druga opcija samo u slučaju povrede (ne daj Bože) ili ako Tea bude mrzelo da igra (pričamo o EL)

  • Ha-ha 11
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko samo potcenjujete Jaga a dizete Tea. Svaka cast Teu ali covek ce sledece sezone biti treci plej, nesto slicno starijim igracima u Realu. Jago je neko ko je bio konstantan cele godine i kako je isla sezona bio je sve bolji i bolji, 10.4 poena u regularnom delu ABA lige uz prosek od oko 4.5 asistencija, uz to 11.7 poena u plejofu ABA lige uz 4.4 asistencije po mecu u najbitnijem delu sezone. Dok je u EL u debitantskoj sezoni davao nesto manje od 9 poena uz 4 asistencije.

 

Decko ima 25 godina, daleko od toga da nema prostora za napredak, cak sta vise, mislim da ce eksplodirati dogodine kada bude do sebe imao prave igrace. Ali dosta o napadu, nesto nisam video da je on krater u odbrani, svi smo videli da smo mi ipak najvise poena primali sa pozicije 4 iako smo katastrofalno selektirali ekipu na spoljasnjim pozicijama.

 

Jeste nizak, ali ima neverovatno srce ratnika, ima znanja, ima sut, ne libi se da krene u prodor i da to cesto zavrsi i sa 2+1, voli klub i navijace i sto se mene tice to neko povecanje plate za 100-200k nece nas klub ostetiti ali je on neko ko je svojim trudom, zalaganjem i igrama, pogotovo na kraju sezone, zasluzio povecanje plate a da se ne lazemo i produzetak saradnje.

  • Like 26
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...