Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Osporavanje produzivanja ugovora Lazicu za mene je besmisleno. Jedan veliki primjer truda, zalaganja, predstavljanja,vodjenja ove ekipe bez incidenta na smekerski nacin uz jednu rolu koju ga je evo bukvalno svaki trener koristio...Istinska legenda kluba koji jeste u godinama, al imati ovog covjeka u 15 ja sam uvjek za...Jeste njegovo znanje tanko, i defanziva je pocela da opada, al nekako kad god zatreba tu je, gine za ovaj dres i treba da bude primjer, a ne tjerati ga u penziju...Neki pogotovo defanzivni orijentisani treneri vole ovakve igrace i zelenuh uvjek u timu..vidimo kod prekoputasa kako je vlada harmonija u svlacionici... Postoji jedan covjek koji je obozavao ovakve igrace i vjerovao im do kraja,Greg Popovich, kad se sjetim Bruce Bowena defanzivnog specijalca,skoro do 40 godine ga je drzao...

  • Like 19
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, božija noga said:

Izvinjavam se što stavljam za Serža. Ovo javlja španski medij.

 

 

 

 

 

 

 

Extra. Čitao sam juče da se pominjao ovde i izvukao zaključak: "daleko mu lepa kuća". Plus za nas.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Petar1995 said:

Preduhitrio si me 😅

Verujem da cemo na 4 dovesti najvece pojacanje u istoriji kluba 

Bas na 4 tesko,mislim da je 4 ponovo biti najslabija pozicija u timu,mi nismo mi ako ne krpimo negde

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Оно што је најзанимљивије из Дозетовог интервјуа мени барем каже да ће Костић бити део тима да Јанис инсистира на томе. 

По мени ће то онда овако изгледати:

Мекинтајер, Јаго, Тео

Кенан, Недовић, Костић

Калина, Роки, Лазић

Појачање, Даум, Давидовац

Боломбој, Митровић, Плавшић

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Nini3112 said:

Bas na 4 tesko,mislim da je 4 ponovo biti najslabija pozicija u timu,mi nismo mi ako ne krpimo negde

Valjda smo nesto naucili iz prosle sezone? Zbog 4ke smo izgubili mnogo utakmica u El

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Potpis Lazić ja baš očekivan. Imaš klub koji 15 godina nije mogao ništa da osvoji i došao je period sa trofejima i ajde sada da čuvamo kapitena kao neku hodajuću bistu. Plus je blizak sa šefofskom porodicom, taman. 
 

Umesto da mu se uruči dres i kaže hvala ti na svemu jer klub mora da nastavi da raste, kao što se Real oprostio od Raula i Kasiljasa i sagradio najveću generaciju u istoriji.

Edited by Мџе
  • Like 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Мџе said:

Umesto da mu se uruči dres i kaže hvala ti na svemu jer klub mora da nastavi da raste, kao što se Real oprostio od Raula i Kasiljasa i sagradio najveću generaciju u istoriji.

 

Nađi mi jednu činjenicu koja dokazuje da je Branko Lazić taj zbog kog klub nije porastao i ja se slažem sa tobom. JEDNU.

 

Klub nije porastao jer se Čović pita za roster i za sve generalno.

  • Like 7
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Petar1995 said:

Valjda smo nesto naucili iz prosle sezone? Zbog 4ke smo izgubili mnogo utakmica u El

Ocigledno nas od skoro pratis,mi ne ucimo tako,tvrdoglavi smo😁

  • Like 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Mitrovic i Lazic imaju status u timu kao da su Coviceva vanbracna deca. Opet ce nam trpeti igra i opet ce nam nesto malo faliti, jer eto ne sme da se gusi ta mlada i perspektivna domaca osnova. Jedini put kad smo za sve ove godine imali krstenu cetvorku i kada smo u doselekciji doveli Kvinsija je kada se Mitrovic povredio, rezultata se svi secamo, igrali smo play off. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  Lazicu se jedino moze zameriti tata kupi mi klub epizoda kada je izmedju ostalog Lakija pozivao na obracun, kao i davanje podrske za Zvalavog, na sportskom delu odradjuje posao. 

Drzi svlacionicu sto vidim neki potcenjuju, a povremeno ima i igrackih bljeskova kao nedavno u finalu Aba kada je direktno nadigrao protivnika desetak puta vise placenog.

  Zalosno je sto mi nismo iz mladjih kategorija uspeli da izbacimo cak ni jos jednog specijalstu kao sto je Lazic, pa original Lazic mora da igra ovoliko dugo, ali to nije njegova krivica.

  • Like 18
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Guru said:

 

Šta mu je bilo prošle sezone? Ili pretprošle? Pošto je prošle odigrao 54 od 71 utakmice (EL+ABA), a pretprošle 48 od 70... Ove je bio na 46 od 69.

 

 

Po ovome više ne treba da bude u timu, jer kako da bude prvi na treningu, daje primer i diže intenzitet kada je već tri godine zaredom povređen solidan deo sezone. Čovek propušta značajno više utakmica nego neki igrači koji se redovno prozivaju da su injury prone, stakleni i šta sve ne, al' eto on je izgradio reputaciju univerzalnog vojnika pa to lagano prolazi neopaženo.

 

Best ability is availability.

 

 

Jeste, pošto se mi nikada nismo raspali... On to svaki put ishendluje svojim autoritetom, kapitenstvom i držanjem svlačionice, setimo se samo te harmonije i kohezije kada nam je Alimpijević bio trener... Ili Tomić u drugoj sezoni... Ili Saša Obradović... Ili Vlada Jovanović...

 

Biće ipak da jedan igrač ne može da ima takve moći kakve se njemu pripisuju.

 

 

Rudi je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača Evrope i najbolji igrač Reala, samim tim ih je zadužio mnogo više nego nas Lazić koji ni u prajmu nije bio više od dobrog role player-a (a sada nije ni to). 

 

 

Mogao bih sada da repliciram na svaki od ovih argumenata, ali besmisleno je.

Nemam nameru da pokusavam da menjam necije stavove.

 

Za mene, sport i Zvezda nisu firma u kojoj menjas kadar onog momenta kad na trzistu nadjes nekoga ko za jedan dinar manje radi isti ili bolji posao.

Takva vrsta operisanosti od emocija i cista matematika meni je strana.

Mozda previse u obzir uzimam minuli rad, ljudske osobine i simbolicku vrednost u odnosu sa sopstvenim legendama, jer za mene bi lose postupanje sa Brankom bilo pljuvanje kluba po samom sebi.

Na stranu to sto Branko ima svoje veteranske kvalitete i deluje da treneri nemaju nista protiv da ga imaju u timu, narocito sada kada niko ne insistira na tome da on uvek bude u 12.

 

Jedan od mnogih razloga zbog kojih mi je Barselona ogavan klub je i to kako su cesto znali da postupaju sa svojim legendama, a ni Real nije nista bolji.

U tom smislu mi je drago svaki put kada na pravi nacin reagujemo prema nasim igracima, bez ikakve patetike, samo sa postovanjem za ono sto smo jedni drugima doneli.

Mi svakako nismo Spanski blizanac te jos uvek mozemo da se drzimo i nekih old skul principa i damo mu ga po romantici.

  • Like 14
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

FInalna serija ABA lige je definicija Branka Lazica, kad god je bilo tesko kad god je zapelo, bio je tu da trojkama i odbranom resava frku. U areni kada je Partizan preokrenuo pojavio se da povuce rucnu. 

Tu se zavrsava svaka diskusija o Branku Lazicu. 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Fan Kosarke said:

Retko ko pominje Petruseva ... jel za Oly potpisao do kraja sezone ? 

 

Ja bih bas voleo da ga opet vidim kod nas , najbolja 4/5 domaca opcija koja postoji u ovom trenutku . 

 

 

Nije do kraja sezone, ima ugovor i za sledeću.

Tu jedino može da dođe gužve ako ne ode niko od visokih, a vrate Vezenkova. Mada, i u toj varijanti ne vidim razlog da se reše baš Petruševa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
  • Guru unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...