Drug Crni Posted yesterday at 09:47 AM Author Posted yesterday at 09:47 AM Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu 33 minutes ago, alcesta said: Dornan mi je fizički bolji za ulogu svakako. Apsolutno
alcesta Posted yesterday at 10:37 AM Posted yesterday at 10:37 AM 49 minutes ago, Drug Crni said: Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu Da, nekako se uvlači u kosti. Jezivo i žalosno istovremeno. Dosad bi valjda trebalo da se zna i ko radi muziku, ali nisam uspela ništa da nađem.
Drug Crni Posted yesterday at 11:52 AM Author Posted yesterday at 11:52 AM Ok, PJ deli uloge, vreme je da se podele i na forumu. Frenso će očito biti hejter, a ja se prijavljujem za ulogu čuvara vatre
alcesta Posted yesterday at 12:16 PM Posted yesterday at 12:16 PM Ja ću odlučiti da li da gledam u bioskopu kad čujem prve utiske vas zamorčića 2 1
40Wins Posted yesterday at 12:30 PM Posted yesterday at 12:30 PM On 4/5/2026 at 3:12 PM, SteveFrancis#3 said: Potvrdio je Serkis da je uradjen recast. 99% jeate Woodall. Katastrofa. Seljacka okrugla glava, nedostojna potomka Numenorijanaca... Level Nikolas Kejdz Aragorn u OG filmovima.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 12:39 PM Posted yesterday at 12:39 PM Nije, onaj iz 650 nijansi sarene je, imas u postu Crnog na kraju prosle stranice...
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad sam video, kao da su pokusali da castuju na bazi Viga. 😄 Nije lose, deluje plemenito.
Drug Crni Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Agro, to je glumac iz "50 nijansi sive" ako nisi gledao
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Drug Crni said: Agro, to je glumac iz "50 nijansi sive" ako nisi gledao Iskr nisam, te romanticne filmove sam poceo da gledam tek nakon sto sam upoznao sadasnju zenu. Kakav je lik? Treba mu dati sansu, i Metju Mekonahi je jedno vreme bio poznat samo po romanticnim komeNdijama, pa kad je poceo da odbija dosla su vrhunska ostvarenja. Bas sam skoro naterao zenu da zajedno gledamo True Detective prvu sezonu, jer sma joj rekao da glumi MM. 😄 U sustini samo sam zadovoljan sto nije onaj padavicar. 1
Drug Crni Posted 38 minutes ago Author Posted 38 minutes ago Veruj mi, nisam ni ja gledao, ali znam ga iz tog serijala filmova. Nastavio je da glumi naravno i posle, ali objektivno karijera mu je pala u neki zapećak..nije iskoristio momentum nakon "50 nijansi.."..i sad skoro pa niotkuda - beng! - povratak. I to kakav povratak! Istih je godina kao Vigo kad je snimao LoTR, postoji neka sličnost u izgledu...trebao im je očito mlađi glumac da igra Stridera, to su našli i sad je na njemu da odigra kako treba. Iskreno - u velike cipele ulazi i neće mu biti baš lako.
Recommended Posts