Drug Crni Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu 33 minutes ago, alcesta said: Dornan mi je fizički bolji za ulogu svakako. Apsolutno
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 49 minutes ago, Drug Crni said: Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu Da, nekako se uvlači u kosti. Jezivo i žalosno istovremeno. Dosad bi valjda trebalo da se zna i ko radi muziku, ali nisam uspela ništa da nađem.
Drug Crni Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Ok, PJ deli uloge, vreme je da se podele i na forumu. Frenso će očito biti hejter, a ja se prijavljujem za ulogu čuvara vatre
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja ću odlučiti da li da gledam u bioskopu kad čujem prve utiske vas zamorčića 1 1
40Wins Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 4/5/2026 at 3:12 PM, SteveFrancis#3 said: Potvrdio je Serkis da je uradjen recast. 99% jeate Woodall. Katastrofa. Seljacka okrugla glava, nedostojna potomka Numenorijanaca... Level Nikolas Kejdz Aragorn u OG filmovima.
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije, onaj iz 650 nijansi sarene je, imas u postu Crnog na kraju prosle stranice...
Recommended Posts