alcesta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, Drug Crni said: verovatno LoTR knjige i dodaci samo Mislim da sam tako nešto pročitala, mada mi nije jasno kako je onda Amazon dobio prava za RoP. Verovatno nema veze jedno s drugim.
RatzenStadt Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 hours ago, Drug Crni said: Gledaj to sa vedrije strane - on ne izgleda kao da ima 44 U pravu si. Ne treba da razmisljam tako. Sto se tice emotivne zrelosti, tu sam negde kao prosecni petnaestogodisnjak. Ergo, mlad sam. 14 hours ago, Drug Crni said: Ja ću opet o godinama..sir Iana pre svega..on već sada ima punih 86.godina. Kada film bude spreman za prikazivanje, imaće 88 i po Zaista se nadam da će uspeti da ga snimi..kad su već odlučili da idu sa starom postavom očito I mene ovo muci. Gandalf je vec u Hobit trilogiji izgledao znacajno starije nego u LOTR (a trebalo bi da bude obrnuto). Od snimanja Hobita je proslo 15 godina. Sada je jos stariji. Topla voda, da. Aragorn je prosao kroz jos vidljiviju transformaciju. Ne vidim Viga u 2025-oj kako izvlaci ulogu koja mu je zamisljena i koja ce da slici na Aragorna iz LOTR. Mozda ova objava sir Iana znaci da ce Frodo i Gandalf biti u ulozu lov(a)ca koji ce odraditi najveci deo posla? To bi bila losa ideja. Ne znam, ne znam... Mozda je i dobro sto sve mirise na fijasko, taman da si spustim ocekivanja pre nego odgledam film. Manje su sanse da budem razocaran. Edited 3 hours ago by RatzenStadt 2
Drug Crni Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Inače, produkcija je zvanično počela. Čisto da se pomene.
RatzenStadt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 28 minutes ago, Drug Crni said: Inače, produkcija je zvanično počela. Čisto da se pomene. So it begins. Neko je zaista procenio da je Golum tako zivopisan i popularan lik da zasluzuje siru pricu i film posvecen njemu (niko ne misli tako osim mozda Serkisa), i zaista progurao tu pricu i obezbedio finansije za ostvarenje te ideje. Small chances of success? Definitivno. Deo mene koji je hronicni zaljubljenik u PJAX + Tolkien kombinaciju se ipak nada najboljem Edited 1 hour ago by RatzenStadt 1
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja mislim da Golum jeste dovoljno zanimljiv za neki film tipa onih što se prave o serijskim ubicama, ali to definitivno ne bi mnogo ličilo na Tolkina Ne znam hoću li se usuditi da gledam film ako ga stvarno završe, čekaću da se vi žrtvujete prvo da čujem valja li išta 1
Recommended Posts