Jump to content

Recommended Posts

Posted

Openda ima zicer i još mu tapne lopta a golman na 10m od gola i on ga "lobuje" tako da mu skine šut gotovo bez skoka. 

Mali ofsajd Tirama prilikom gola Intera. 

I dalje je 0:0, 58. Min. 

Inter mi je baš gotivan tim, za razliku od Juventusa. 

• Love 1
Posted

Dade ga Mktarijan iz kornera.

Inter je dao oko 30% golova iz prekida, vrhunska statistika. 

Posted

Koliko je italijanska liga u problemu govori to da je Parma na sredini tabele sa datih svega 19 golova u 26 utakmica.

Novine pišu kako su fenomen, kakav fenomen, liga nikada jadnija 😄

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

dok će kivu verovatno da bude jedini u istoriji koji je apsolutno sve jače utakmice izgubio u sezoni i uzeo titulu. više verovatno govori o kalcu nego o kivuu. 

sa druge strane stari kriminalac doveri žestoko progurao Milan ali nije bitno. samo torinski lopovi da izvise.

u igri smo i za trofej lilijane roketi ali to verovatno nikoga ne interesuje.

Posted

ponistio i cist gol u 90 i nekom minutu. kaze nije dao znak da se izvede korner. kao da mora sudija da da znak. jos pomocni odobrio i pomerio se. pish

• Ha-ha 1
Posted

Strasno, mada mozda i ne toliko zacudjuje, imajuci u vidu relativnu finansijsku nemoc njihovih klubova. Mene vise buni kako su Talijani prestali i igrace da stanacuju, covek bi pomislio da ce Milan ili Juve biti puni njihovim mladim talentima, kada se vec nema kesa za svetske klase kao nekad. A ono brale raspad i tu, bas bizarno.

Posted

Ово нека казна без публике на мечу Лација и Сасола или је толико небитна утакмица

Posted
12 hours ago, crni96 said:

Ово нека казна без публике на мечу Лација и Сасола или је толико небитна утакмица

Navijači i simpatizeri Lacija bojkotuju klub zbog Lotita,traže od njega da proda klub.

Posted

Jeste italijanska liga otišal u kurac. Ali, ja i dalje na njihovim utakmicama vidim neki starinski šmek. Navijači, transparenti, koreografije, provokacije... Svaka čast Englezima, najkvalitetnija liga sigurno. Ipak, sve nekako sterilno, plasticno...