holden c. Posted Saturday at 07:32 AM Posted Saturday at 07:32 AM Kazu da je Gasperini na pragu Romine klupe za narednu sezonu. Ako se ispostavi kao tacno, mislim da ce biti spremni za iskorak koji toliko dugo cekaju, ovaj je opasan trener 1
ras kass Posted Saturday at 11:40 AM Posted Saturday at 11:40 AM Ostaje Konte...samo je kukao da bi dobio vise para
Bugl Khan Posted Saturday at 11:52 AM Posted Saturday at 11:52 AM On 5/24/2025 at 6:23 AM, HAMMER said: bravo i za inzagija. ne verujem da bi iko drugi izvukao ovo sa duplo jacim timom. jebeni luzer. Jel to isti Inzaghi što je s Interom uzeo Scudetto, 2 Kupa, 3 Super kupa? Isti onaj što igra 2. finale CL u 3 godine? Isti Inzaghi što je odveo Lazio u CL i dourao do KO faze? Što je s Laziom uzeo Kup tako što je nanizao Inter, Milan i Atalantu? Ne znam, meni se ovo ne čini luzerski. 6
HAMMER Posted Sunday at 06:07 PM Posted Sunday at 06:07 PM tebi ne, meni itekako. imamo drugaciju perspektivu i pogled na uspeh i neuspeh. sa ovim timom intera kupovi, superkupovi, lilijane roketi i ostala sranja su skroz nebitni. ono sto je bitno to je kalco u kome je inzagi imao najacu ekipu u 3 od poslednje 4 sezone. ubedljivo najacu. inzagi 2 puta epski fejluje. ove godine nije dobio ni jednu ekipu u prvih 5. meni je to bas bas zabrinjavajuce. u derbijima je prosoa kao bos po trnju. 2 boda od napolia, i jedna od djubrentusa. milan koji je teska kesa od tima ga dva puta pesezeuje (i jos jednom u kupu). sve ekipe koje je napao su ga nakantale. meni je to ocajna priprema. ovo sinoc je bas bas bedna predstava. imao je dve nedelje da se pripremi i dobismo ono. nije presao centar sa svojim genijalnim pristupom. dimarko deluje kao amater . nije ni on roberto karlos ali nije ni toliko tocilo nasta je sinoc licio. izmene su mu katastrofa. covek gubi i ladno samo defanzivce ubacuje. mozda se bojao nekog teskog brukanja pa je gurnuo 4 defanzivca u igru. smeje se ko debil a popio 5 komada u finalu. deluje mi da se bas naviko na taj luzerski status. treba znati izgubiti titulu od ovakvog napolia, nije ni to lako.bas carski interovski raspad. podseca me na onok cara poketina koji je sa pesezeom bio drugi u francuskoj. jebeno treba i to znati.
Bugl Khan Posted Monday at 07:01 PM Posted Monday at 07:01 PM On 6/1/2025 at 8:07 PM, HAMMER said: tebi ne, meni itekako. imamo drugaciju perspektivu i pogled na uspeh i neuspeh. sa ovim timom intera kupovi, superkupovi, lilijane roketi i ostala sranja su skroz nebitni. ono sto je bitno to je kalco u kome je inzagi imao najacu ekipu u 3 od poslednje 4 sezone. ubedljivo najacu. inzagi 2 puta epski fejluje. ove godine nije dobio ni jednu ekipu u prvih 5. meni je to bas bas zabrinjavajuce. u derbijima je prosoa kao bos po trnju. 2 boda od napolia, i jedna od djubrentusa. milan koji je teska kesa od tima ga dva puta pesezeuje (i jos jednom u kupu). sve ekipe koje je napao su ga nakantale. meni je to ocajna priprema. ovo sinoc je bas bas bedna predstava. imao je dve nedelje da se pripremi i dobismo ono. nije presao centar sa svojim genijalnim pristupom. dimarko deluje kao amater . nije ni on roberto karlos ali nije ni toliko tocilo nasta je sinoc licio. izmene su mu katastrofa. covek gubi i ladno samo defanzivce ubacuje. mozda se bojao nekog teskog brukanja pa je gurnuo 4 defanzivca u igru. smeje se ko debil a popio 5 komada u finalu. deluje mi da se bas naviko na taj luzerski status. treba znati izgubiti titulu od ovakvog napolia, nije ni to lako.bas carski interovski raspad. podseca me na onok cara poketina koji je sa pesezeom bio drugi u francuskoj. jebeno treba i to znati. Kad je Inter zadnji put (prije Inzaghija) bio relevantan u Europi, pod kojoim trenerom? Relevantan za klub tog renomea znači, po mom poimanju uspjeha i neuspjeha, barem QF CL? Jel pod Mourinhom? Kad je Inter zadnji put obranio naslov? Jel pod Mourinhom? Kupovi su nebitni. Ako su kupovi nebitni, kako osvojiš double ili treble? Po meni je osvajanje b2b Coppa Italia, te dizanje Kupa protiv Juventusa u finalu, solidan uspjeh. Kad je Inter zadnji put uzeo kup? Jel pod Mourinhom? Kad je uzeo 3 za redom? Jel ikad? Super kupovi u kojima 3 godine za redom pobjedi Milan, Juventus i Napoli su nebitni. Bitni, nebitni, ima ih 3 od Interovih 8. A kad je Inter zadnji put uzeo kup? Jel pod Mourinhom? Pa koji trener je valjalo ako Inzaghi ne valja? 1
Marko Posted Monday at 10:51 PM Posted Monday at 10:51 PM (edited) Ono što je Inter u prvenstvu izgubio krajem aprila (Roma i Bologna po 0:1), je bilo ključno da izvise taj jedan bod za Napolijem. Za tim bi trebalo da žale ponajviše, jer u finalu protiv PSG znamo već Edited Monday at 11:06 PM by Marko 1
HAMMER Posted Tuesday at 08:29 AM Posted Tuesday at 08:29 AM 9 hours ago, Marko said: Ono što je Inter u prvenstvu izgubio krajem aprila (Roma i Bologna po 0:1), je bilo ključno da izvise taj jedan bod za Napolijem. Za tim bi trebalo da žale ponajviše, jer u finalu protiv PSG znamo već ma covece izgubili smo kup i ligu uefa dogodine ti pominjes ligu je jos murinjo osvojio 2010e. tu je sve otislo nizbrdo. taj kup je trebao da bude kruna karijere ove generacije. rim, kapucino, koloseum tu preko puta... poezija
berti Posted Tuesday at 09:00 AM Posted Tuesday at 09:00 AM Ja ne znam kako Inzagi moze da ostane u klubu posle onakve epske blamaze. Niti klub treba da ga zadrzi, niti bi on, ako ima malo integriteta, smeo i da pomisli da ostane. Uspesi jesu dva finala, ali covece, da izgubis petardom finale. Sta da je psg da 10 golova? i dalje fakat da je uspeh finale? Cini mi se da sam negde video da Marota hoce da Inzagi ostane. Super
Bugl Khan Posted Tuesday at 10:15 AM Posted Tuesday at 10:15 AM Znači bolje bi bilo da je ispao u grupi? 15 hours ago, Bugl Khan said: Pa koji trener je valjao ako Inzaghi ne valja? Koji? Ako Inzaghi ne valja, ko je valjao? 1
berti Posted Tuesday at 11:35 AM Posted Tuesday at 11:35 AM 1 hour ago, Bugl Khan said: Znači bolje bi bilo da je ispao u grupi? Koji? Ako Inzaghi ne valja, ko je valjao? Cekaj, da je Inter izgubio 10:0, da li treba da ostane?
Bugl Khan Posted Tuesday at 02:29 PM Posted Tuesday at 02:29 PM 2 hours ago, berti said: Cekaj, da je Inter izgubio 10:0, da li treba da ostane? Naravno da ne. Ali zamjerati Inzaghiju što je izgubio 5:0 finale CL (izgubio je 2 finala CL), kada je Inter od 2010. jednom prošao grupu. Ili mu zamjerati što nije obranio naslov kada nitko od 2010. nije obranio naslov mi nije logično. Od Josea Inter nije imao uspješnijeg trenera. Možda sam u krivu, pa sljedeći osvoji 2 naslova za redom i uđe u Finale CL 2x. Ko zna 1
HAMMER Posted Tuesday at 03:36 PM Posted Tuesday at 03:36 PM prodavace maglu i svoj carobni osmeh u arabiji. inzagi vise nije trener intera. 1
Bugl Khan Posted Tuesday at 09:28 PM Posted Tuesday at 09:28 PM 5 hours ago, HAMMER said: prodavace maglu i svoj carobni osmeh u arabiji. inzagi vise nije trener intera. Eto. Sad ćemo vidjet je li Inzaghi loser ili overachiever. Arabija? Lik može u Premijer ligu
Ludi za Poli Posted Tuesday at 09:40 PM Posted Tuesday at 09:40 PM Iskreno idiotski potez Simonea. S druge strane, Inter ce izgleda kao zamjenu dovesti Fabregasa. To bi moglo biti bas zanimljivo.
ras kass Posted yesterday at 07:15 AM Posted yesterday at 07:15 AM I Chiesa ce izgleda u Milan. Sad im samo fali trener. 1
HAMMER Posted yesterday at 08:09 AM Posted yesterday at 08:09 AM alegri im je trener. kakav maler za kiezu 😂
berti Posted yesterday at 08:50 AM Posted yesterday at 08:50 AM 18 hours ago, Bugl Khan said: Naravno da ne. Ali zamjerati Inzaghiju što je izgubio 5:0 finale CL (izgubio je 2 finala CL), kada je Inter od 2010. jednom prošao grupu. Ili mu zamjerati što nije obranio naslov kada nitko od 2010. nije obranio naslov mi nije logično. Od Josea Inter nije imao uspješnijeg trenera. Možda sam u krivu, pa sljedeći osvoji 2 naslova za redom i uđe u Finale CL 2x. Ko zna Izgubljeno je finale od Sitija, niko rec nije rekao. Inter je sjajno odigrao. Ono sa psg je bila sramota, bruka... Da se odigralo muski, na noz, borbeno, a da se izgubilo.... Niko opet ne bi rec rekao.
ras kass Posted yesterday at 09:42 AM Posted yesterday at 09:42 AM 1 hour ago, HAMMER said: alegri im je trener. kakav maler za kiezu 😂 Da zaboravi da su njega vratili. Nadam se da ce se Pioli vratiti u evropski fudbal.
McLeod Posted yesterday at 10:47 AM Posted yesterday at 10:47 AM Sto da ga ne dovedete, i da je pet godina stariji bio bi vam najbolji veznjak. O Milanu je dovoljno reci da im je Rejnders najbolji veznjak, a lik je totalni mediokritet od igraca.
deez nuts. Posted yesterday at 10:58 AM Posted yesterday at 10:58 AM On 6/3/2025 at 11:00 AM, berti said: Ja ne znam kako Inzagi moze da ostane u klubu posle onakve epske blamaze. Niti klub treba da ga zadrzi, niti bi on, ako ima malo integriteta, smeo i da pomisli da ostane. Uspesi jesu dva finala, ali covece, da izgubis petardom finale. Sta da je psg da 10 golova? i dalje fakat da je uspeh finale? Cini mi se da sam negde video da Marota hoce da Inzagi ostane. Super Inzagi je rekao pre finala da ide u Arabiju.
Bugl Khan Posted yesterday at 12:57 PM Posted yesterday at 12:57 PM 1 hour ago, deez nuts. said: Inzagi je rekao pre finala da ide u Arabiju. Ahaaa, on je dao ostavku i otišao po pare? Ja sam razumio da su ga potjerali i da sad nema izbora nego u SA. 4 hours ago, berti said: Izgubljeno je finale od Sitija, niko rec nije rekao. Inter je sjajno odigrao. Ono sa psg je bila sramota, bruka... Da se odigralo muski, na noz, borbeno, a da se izgubilo.... Niko opet ne bi rec rekao. Nitko normalan ne spori da je 5:0 blamaža. Ali da li bi, po tebi, bilo bolje da je ispao ranije?
Drug Crni Posted yesterday at 01:18 PM Posted yesterday at 01:18 PM Modrić je već dve, tri sezone bivši fudbaler. Trenutno, napominjem, trenutno, Rejnders je bolji igrač od njega. Karijerno ni blizu, ali Modrićeva karijera ozbiljnog, takmičarskog fudbala je okončana.
Maharaja Posted yesterday at 03:56 PM Posted yesterday at 03:56 PM Ja sam podeljenog mišljenja što se tiče Modrića. Njemu je uvek želja bila da igra u Milanu (kao i svakom normalnom fudbaleru, jelte 🙂 ), i ovo mu je kao ostvarenje dečačkog sna. Ostvario je takvu karijeru iza sebe pa je red da završi u Milanu..... Prošle godine je odigrao preko 2000 minuta, što nije malo. Ali da je mator, mator je.
Maharaja Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 hours ago, McLeod said: Sto da ga ne dovedete, i da je pet godina stariji bio bi vam najbolji veznjak. O Milanu je dovoljno reci da im je Rejnders najbolji veznjak, a lik je totalni mediokritet od igraca. Rejnders je najbolji veznjak Serije A u ovoj sezoni, dobio čovek nagradu za to. Elem, izgleda je prodat šeicima za 55 miliona + 15 miliona bonusa, što je sitniš s obzirom koliko debili u engleskoj troše na prave mediokritete.
Recommended Posts