Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bila je vest da je doslo do promene bodovanja, vise se dobija za poraz u finalu, i za vecinu rundi, ali za pobedu je ostalo nepromenjeno. Mislim da su menjali i za masterse po slicnoj formuli.

Posted

Ne čini mi se da će novi sistem nešto mnogo da promeni. Svako kolo donosi po malo poena više nego ranije tako da mu dodje na isto. Jedino pobednici turnira dobijaju isto i na taj način se nagrađuju "gubitnici". Ajde, valjda na neki način to ima smisla. Poeni za ATP finals su ostali isti.

Posted

Ova dvojica što igraju, pa jbt, nijedan DS, nijedan izlazak na mrežu, nijedna promena ritma, ništa...

De Minor se marejevski brani.

Inače, u juniorskoj konkurenciji igraju deca, valjda sinovi, Hjuita i Devenport.

Posted

Organizatori su podlegli pritisku i stavili Novaka u dnevnu sesiju, a domaćeg u noćnu.

Sad je tamo 11 sati uveče i ako De Minor prođe, kakav će na sledeći meč sa Sinerom?

A po ovom sad, igraće se i peti set.

Posted

Ne znam koliko treba Rubljov da pukne da ovo izgubi sad.

Ima dva brejka.

4:0

A publika je bila glasnija protiv Novaka nego za Minora :classic_laugh:

Posted

Rod Lejver je bio na prvom meču danas i još je tu :classic_ohmy: čak se jutros i smestio na tribine sam, bez pratnje. Zaboravila sam koliko mu je godina, ali svaka čast kako se drži :Hail:

Posted
Rod Lejver je bio na prvom meču danas i još je tu :classic_ohmy: čak se jutros i smestio na tribine sam, bez pratnje. Zaboravila sam koliko mu je godina, ali svaka čast kako se drži :Hail:
Gazi 86-tu

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...