Jump to content

Srbija na stranputici


Mama_mia

Recommended Posts

Glupom igrom slucaja u bg imam mts tv ....to je ravno ludilu ako hocete nesto informativno apsolutno na svakom kanalu su isti komentatori debeovci i slicni.

Prvo sam se smejala dok retko bacim pogled na te vesti ili jutarnje programe ili nesto slicno. Imam tv tanjug na cijem kanalu pise ispod kao vazna tema po ceo dan - Sve osim politike. Stvarno sam se smejala, sve osim politike kao neki Tanjug. Ponosno to pise. A zasto to pitam se. U cemu je problem ako malo beknete o politici....

 

 

Nisam ni znala za Drecuna, neke profosore po fakultetima (u penziji su po izgledu) neke bivse diplomate....Svi su mrzitelji Izraela i poklonici Putina. Da vi mozete ovo da cujete sto ja gledam, odmah biste digli revoluciju.

 

Kaze taj jedan praistorijski vecni debeovac, diplomata i dezurni na tv:  Ha pa Putin zna sta radi, pustio ih da se igraju (misli na ukrajinu). Toliko je mocan da Zapad strepi od njegovog pogleda....Brics je zakon, amerika tone. Srbija mora da se odlepi od zapadnjackih gluposti. EU je vazal. Makron dolazi da proda neke lose avione umesto da se kupe odlicni kineski.......Vucica rusi Zapad. Pitanje: mozda ipak Istok obzirom da saradjuje sa zapadom. Analitacar i tzv. poznavalac prilika kaze voditelju da ne moze tako s njim da razgovara :lol_2:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Mama_mia said:

 

ne radi se o promeni kanala pobogu.

 

A šta...ti bi da menjaš :s_d:...prvo poglavica, pa "domino".....ja na tim TV videh Bakija Andjelkovića, pa onda Baneta Ivkovića, Nebojšu Čovića, JULovca Ristića i još neke reciklirane Socijaliste, kako nam tumače stanje u svetu. Kad ne lezi Vraže...eto ti Bakija na mesto direktora PTT...doduše još je u V.D. stanju. Da se ne otrgne kontroli. Ne gledaj, samo ćeš da se nerviraš...

Link to comment
Share on other sites

...Kada gledam takve stvari ima tu nerviranja da ali u jednom drugom kontekstu, naime uvek se pitam da li ONI disu, na cemu su, za sta su...gde su....ciji su....i to ne mislim na kakve debeovce ili ove dezurne analiticare po tv-ima vec na to da opozicija sve to dopusta jer nema stav niti jasnu politiku. 

 

Vucic je na takvom nemanju jasne politike stavu, izgradio sebe. A ovi misle isto ce? 

 

...inace, procitala sam u celini kolumnu ciju sam jednu recenicu prenela na `medicina i zdravlje` ...Zove se `Makrone, ne dolazi u Srbiju`

 

Kako nazvati nekoga ko sažaljenjem traži naklonost? Koju dijagnozu staviti na njegov fajl kada kukanjem o sebi samom moli za pažnju?

Šta reći za čoveka koji 13. godinu priča o tome da neko hoće da ga ubije, a niko ga ne zarezuje ni dva posto?

Nekoliko puta je čak pominjao i samoubistvo. Sećamo se onog nesrećnog lustera.

 

 

...Ako se neko seca tog samoubistva lusterom neka preprica,  ja sam propustila tako da ne znam sta je to bilo....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

....po obicaju Kisjuhas uvek ima sta da kaze za `Stranputicu`

 

Samo mali deo da zainteresuje, ko nije procitao:

 

 

............Najnoviji povod za podgrevanje čorbe ili boršča o stranim plaćenicima u Srbiji je eksploatacija litijuma u dolini Jadra. Iako nema logike da Zapad, kojem je litijum strateški interes, istovremeno finansira aktivnosti protiv litijuma. Ali gde prestaje logika, počinje logika Informera.

„Uloženo je preko 70 miliona evra u nevladin sektor i sektor izveštavanja koji imaju antidržavne stavove“ poručio je francuski desni ekstremista na funkciji u Vladi Srbije Arno Gujon, najavivši „timove za borbu protiv dezinformacija“. A da počnemo od dezinformacija iz proruske i prorežimske kuhinje?

 

.............Politička bajka, legenda ili mit o zlom Zapadu koji bi da kolonizuje Srbiju se ovako „vratila kući“, a „igrica se obrnula“. Jer u našem društvu, izdajnici su svi, i izdaja je svuda – opozicija, nezavisni mediji, nevladine organizacije, univerzitetski profesori, gejevi i lezbejke, Soroš i Rokfeler, Vatikan i Kominterna, globalisti i satanisti. Litijum i Rio Tinto postali su samo najnovije belosvetsko zlo i babaroge u nizu.

Antilitijumaši su vešto ukrali priču radikalskim vlastima. Dok stvarna društvena pouka glasi: čak i kada progovorite istinu – više vam niko ne veruje.

Na kraju, kako je neko „izdajnik i strani plaćenik“ ako mu plata stiže sa Zapada, a „patriota“ ako kaplje sa Istoka? Pravoslavnog, Bliskog ili Dalekog, svejedno? I kako nazvati direktora službe državne bezbednosti koji dobije orden od službe državne bezbednosti – druge države?

 

https://www.danas.rs/kolumna/aleksej-kisjuhas/strani-placenici/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

Djilas: Jedna nogavica farmerki predsednika države košta više nego što je plata nastavnika u Srbiji

 

 

Djilas je pronasao koje firmirane farmerke i patike se nose po SNS-u....Kaze, parafraziram, do juce su nosili Prvi maj Pirot i radili u lokalnim trafikama sada imaju vile, zamkove, biznise i moc....

 

 

Jedino ne znam sta je time postigao, nesto mi se javlja da ce narod biti presrecan sto su se ovi snasli, ne verujem da ce iko istupiti u neki protest s motkama?

 

A nogavica skuplja od plate nastavnika....auuu bravo za narod bez nogavica.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...