alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Meni i dalje nije jasno s ovim novim pravilima, koliku slobodu tu ima selektor da ubaci koga hoće a koliko određuje renking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Inace Kazahstan je upravo dobio Kanadu, tako ad Svedska sigurno ide kao jedna od najboljih drugih. Ako pretpostavimo da ce Nemci dobiti Austrijance, scenario naseg prolaska je sledeci: Rusi odrade Spaniju vec u singlu sa dve rutinske pobede i izbace ih iz kombinacija (ovo se sigurno ne svidja organizatorima). SAD moraju da izgube jedan mec ili 2 seta. Ni Opelka ni Izner bas ne ulivaju neko poverenje posle prvih meceva, pa se mozemo cak i tu necemu nadati. Na kraju ostaju Kabal i Farah kao poslednji adut. Ako prodjemo uz Svedjane, idemo na Kazahstan, jer Svedjani moraju na Ruse (mislim da ekipe iz grupe ne mogu da igraju medjusobno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) ne znam da li sam dobro ukapirala kako sta finkcionnise ili izracunala, ali cini mi se da Cesi mogu da prodju kao 1. u grupi ako pobede Britance u dublu. Edited November 28, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Meni i dalje nije jasno s ovim novim pravilima, koliku slobodu tu ima selektor da ubaci koga hoće a koliko određuje renking? Videla si u FED Kupu da moze da se malo "manipulise" ako zatreba . Po pravilu prijave se igraci pre meca i igraju prema rang listi. Selektor tu ima vise uticaj na mesto drugog igraca, mozda kod ekipa kao Rusija gde ima vise dobrih igraca se mogu praviti kombinacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 sablon za igranje je 2. tima A - 2. tima B 1. tima A - 1. tima B ono sto moze da se desi je da je 1. igrac bilo kog tima povredjen, sad je pitanje kad se ta informacija daje: od toga zavisi da li onda na njegovo mesto dolazi 2. iz tima ili 3. iz tima, te su onda moguce ove kombinacije: 2. tima A - 2. tima B 3. tima A - 1. tima B ili 3. tima A - 2. tima B 2. tima A - 1. tima B ne moze se nikada desiti 1. tima A - 2. tima B 2. tima A - 1. tima B 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 12 minutes ago, Milutinov Tata said: Videla si u FED Kupu da moze da se malo "manipulise" ako zatreba . Po pravilu prijave se igraci pre meca i igraju prema rang listi. Selektor tu ima vise uticaj na mesto drugog igraca, mozda kod ekipa kao Rusija gde ima vise dobrih igraca se mogu praviti kombinacije. Mislila sam ako isključimo manipulacije, suvi pravilnik, i ako niko nije povređen znači da su u suštini pravila ista kao ranije, nema biranja kad se jednom prijave igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Da li je ovo 2014, ili samo posle neke pobede, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 26 minutes ago, alcesta said: Mislila sam ako isključimo manipulacije, suvi pravilnik, i ako niko nije povređen znači da su u suštini pravila ista kao ranije, nema biranja kad se jednom prijave igrači. ne moraju ni u startu da igraju 1. i 2. igrac u timu. U sustini jedino sto je sigurno je da na poziciju 1. igraca moze da dodje smao najvise rangran igrac od onih koji su izabrani da igraju, a na poziciju 2. igraca - najlosine rangiran igrac od ona 2 koja su originalno izabrali. Sto znaci da Novak nikada ne moze da igra na poziciji 2. igraca (tj. nije mofao nikako da zameni ni Lajovica ni Krajinovica). Na poziciji 2. igraca moze da igra bilo ko od preostalih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 21 minutes ago, stray_cat said: Da li je ovo 2014, ili samo posle neke pobede, ne znam. Nije 2014., ovo je bilo ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Ja se stvarno nadan da će danas da ispadnu i budu pošteđeni besmislenog puta u Madrid. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) Bogami ja se nadam da ce se nekako ugurati u 1/4 finale. Mozda gledamo jednog od poslednjih nastupa Djokovica u profesionalnoj karieri, greota da zavrse jos na startu takmicenja. Edited November 28, 2021 by Elias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Ja još nisam toliki pesimista Rodionov rutinira Kefera. E moj Filipe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Lepo nas krenulo, i Tiafoe je izgubio set, tako da ako Kolumbijci otkinu jos jedan negde mi sigurno idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 @Milutinov Tataslozicemo se da se ne slazemo oko selektora Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 6 minutes ago, Milutinov Tata said: Lepo nas krenulo, i Tiafoe je izgubio set, tako da ako Kolumbijci otkinu jos jedan negde mi sigurno idemo dalje. E šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) @Crni Bombarder Ako vreme pokaze da si bio u pravu, priznacu to bez problema . Edited November 28, 2021 by Milutinov Tata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 34 minutes ago, Milutinov Tata said: @Crni Bombarder Ako vreme pokaze da si bio u pravu, priznacu to bez problema . I obrnuto se podrazumeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) Ne može se porediti uloga selektora dok je Novak tu i kad njega nema. Jedan Bogdan Obradović ispade po rezultatima najbolji selektor svih vremena A tu je i pitanje ko od drugih igrača želi da učestvuje i kada, i koga je uopšte moguće selektovati, posebno kad Novak ne bude igrao. Imaće Srbija prilično oskudan izbor u budućnosti. Tako da mi se ne čini da vreme može bilo šta da pokaže osim da budućnost srpskog tenisa nije previše svetla. Neće valjda Rubljov da izgubi od Lopeza Edited November 28, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) Lopez bi pobedom uneo potpunu neizvesnost u tu grupu. Na papiru je delovalo da Spanci danas idu "kuci", ali... Evo i Kolumbijac propustio 2 vezane ML, prvu na svoj servis, tako da ce se SAD izvuci, bar do narednog meca. Edited November 28, 2021 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Auuuu... Felisijano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Sta ti je nastup za nacinoalnu selekciju, pored domacom publikom. Feli se verovatno i ne seca svoje poslednje pobede na turu, ali zato kada je biti ili ne biti u DC, pada top 5 igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Sta uradi Delisijano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Medvedev pobedio, Rusima treba set u dublu da bi isli dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 (edited) Ajd sad neko da prebroji gemove 😁 Rusima dovoljan 1 gem 😁 ok, navija se za ruse Edited November 28, 2021 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts