duka doncic Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 29 minutes ago, Lmx said: Nema tu da potrebe da se navija. Znas sta dobijas 30tak poena 10+ skokova i milion slobodnih bacanja. Ko je dostupan? Skontao sam sta treba raditi. Hvala Ako neko zeli da trejda neka se javi. Ja bih menjao par igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Napisi ko ti je “u izlogu” i koje pozicije juris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Moguci su i trejdovi a imas i listu free agenta gde mozes da pokupljas igraceGde se mogu naći slobodni agenti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 17 minutes ago, picknroll said: 10 hours ago, Nele said: Moguci su i trejdovi a imas i listu free agenta gde mozes da pokupljas igrace Gde se mogu naći slobodni agenti.. Ides na Players, pa add players. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 12 hours ago, Admiral said: Napisi ko ti je “u izlogu” i koje pozicije juris? Nurkic i levert-a bi trejdovao za centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 9 hours ago, duka doncic said: Nurkic i levert-a bi trejdovao za centra mozes i ti da ponudis. nadji centra koji ti je intresantan, i ponudi njih dvojicu, i cekaj odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Vezite se polecemo Mogao bi kolegi pikenrolu da priredim jednu klasicnu “welcome to the nba” partiju i rezultat u mecu 11-1-1 🤙🤙🤙 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 On 10/23/2023 at 12:06 PM, picknroll said: Zamisli biraš Embida i onda treba za takvog lika da navijaš cele sezone, neka hvala. Ova ti je dobra... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Vezite se polecemo Mogao bi kolegi pikenrolu da priredim jednu klasicnu “welcome to the nba” partiju i rezultat u mecu 11-1-1 [emoji1690][emoji1690][emoji1690]Ne znam šta znači to 11-1-1. Mislio sam da se računa ukupan broj poena koji uzgred uopšte ne vidim da postoji kao recimo u EL ili NFL fantasy, samo vidim statističke kategorije, ali ne i fantasy poene.Ne znam ni kako se misli da svi budu ravnopravni kad igrači iz suprotnih ekipa za nedelju dana neće odigrati isti broj mečeva.Generalno skoro ništa mi nije jasno osim selektiranja igrača po danima, izabrao sam ekipu, odabrao za celu nedelju i sad čekam da vidim kako to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 24, 2023 Author Share Posted October 24, 2023 14 minutes ago, picknroll said: Ne znam šta znači to 11-1-1. Mislio sam da se računa ukupan broj poena koji uzgred uopšte ne vidim da postoji kao recimo u EL ili NFL fantasy, samo vidim statističke kategorije, ali ne i fantasy poene. Ne znam ni kako se misli da svi budu ravnopravni kad igrači iz suprotnih ekipa za nedelju dana neće odigrati isti broj mečeva. Generalno skoro ništa mi nije jasno osim selektiranja igrača po danima, izabrao sam ekipu, odabrao za celu nedelju i sad čekam da vidim kako to radi. 13 kategorija H2H. Da bi pobedio protivnika potrebno je da imas vise dobijenih kategorija. npr. ast ili off. reb. Ako u okviru jednog kola (nedelje) tvoj tima ima vise asistencija od protivnikovog dobio si jednu kategoriju. Na taj nacin se uporedjuju sve kategorije i ko ima vise osvojenih dobio je duel. Tabela se formira na osnovu svih dobijenih i izgubljenih kategorija. Broj utakmica povecavas izmenama, max 7 u toku nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Izmenama sa klupe ili ubacivanjem skroz novih igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Solidan debi prvog FA za ovu godinu - Okogie 17+5 sa 80% šuta 8 hours ago, picknroll said: Izmenama sa klupe ili ubacivanjem skroz novih igrača? Ubacivanje novih, ovo sa klupe se ne računa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Lako kad ti pola ekipe na IR 😁 Ja cekam koji dan za neke ozbiljnije rezove, prvi na tapetu fake japanac. Reeda ubacio citao da bi trebalo oko 20ak minuta da ima a po nekim projekcijama bi sa tim minutima bio blizu dd-a sto mi vise znaci od hylandove 1-2 trojke. Plus se uzdam u Embidovu krhkost sry lmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 И даље ми није најјасније бодовање, али капирам да сам због Јокића издоминирао 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Lako kad ti pola ekipe na IR [emoji16] Ja cekam koji dan za neke ozbiljnije rezove, prvi na tapetu fake japanac. Reeda ubacio citao da bi trebalo oko 20ak minuta da ima a po nekim projekcijama bi sa tim minutima bio blizu dd-a sto mi vise znaci od hylandove 1-2 trojke. Plus se uzdam u Embidovu krhkost sry lmxŠta znači to IR, ako može neko u kratkim crtama..[emoji16]Ušao sam u još jednu ligu, tamo vidim klasično bodovanje, znači ima raznih tipova fantaziranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 2 minutes ago, picknroll said: Šta znači to IR, ako može neko u kratkim crtama.. Pa kad ti je povredjen igrac to jest kad ima O pored imena mozes da ga ubacis na IR listu i oslobodis mesto u ekipi za nekog free agenta. Max 3 igraca mozes tamo da stavis. Kad se oporavi naravno moras da oslobodis mesto u rosteru kako bi ga vratio u tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 1 minute ago, picknroll said: Šta znači to IR, ako može neko u kratkim crtama.. kada imas igraca sa oznakom "O" (out), mozes da ga stavis na IR (injured reserve) mesto. na taj nacin oslobadjas mesto za FA igraca, dok ti se ovaj ne oporavi. kada jednom taj igrac krene da igra, mozes da ga vratis u tim ili da ga ostavis na IR slotu ali u tom slucaju neces moci da streamujes igrace. najbolje je da pogledas neke bazicne stvari oko igranja H2H, xy kategorija liga..ima tekstova, podkasta itd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Koliko sam dobar covek ditektnom rivalu ove nedelje pomazem, valjda ce bog da me pogleda sa zdravljem Ziona 🙏🏻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Hvala ljudi, evo hvatam polako kako sve to radi. Koliko sam dobar covek ditektnom rivalu ove nedelje pomazem, valjda ce bog da me pogleda sa zdravljem Ziona [emoji1317]Cenim to, sad smo 6-6, razmišljam da te pustim jer si dobar čovek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Hvl brat znacilo bi dosta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Hvl brat znacilo bi dosta Ajde videću da stavim igrače na klupu koji mi igraju, mogu do play offa i sa jednim porazom jer cenim da ću sve dobiti do kraja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 25, 2023 Author Share Posted October 25, 2023 Ako zelite da se oslobodite centra koji vas minira, skratite svoje muke i posaljite ga meni. Zauzvrat dobijate lepo vaspitanog i odanog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 6 hours ago, Bogoljub Gagic said: И даље ми није најјасније бодовање, али капирам да сам због Јокића издоминирао takmicimo se jedan protiv drugog u kategorijama (13 komada) poeni, skokovi, asistencije itd. Mec traje 7 dana. ako nakon toga tvoj tim ima vise skokova u zbiru, to je 1:0…. Posto je 13 kategorija treba ti za pobedu 7:6. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 31 minutes ago, Admiral said: takmicimo se jedan protiv drugog u kategorijama (13 komada) poeni, skokovi, asistencije itd. Mec traje 7 dana. ako nakon toga tvoj tim ima vise skokova u zbiru, to je 1:0…. Posto je 13 kategorija treba ti za pobedu 7:6. Онда је то поприлично просто, хвала на објашњењу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Ubicu se ako se ne plasiram u b ligu 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts