Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

I uz domacinsko sudjenje sipak. JOs imali plus 20

Odlicno je Jokic dominirao u 4/4, prvo ciglario do 4/4 kada je ubacio 1 trojku a na drugoj strani je jos bolji bio, pa su mu skinuli 10 offa i nista nije mogao da odbrani.

18 minutes ago, Don Dusko said:

Delicu banove ako neko ovde bude kukao kako su sudili protiv Denvera.

Tim koji u game 7 ispusti 20 razlike i dozvoli da izgubi 10 razlike nije izgubio zbog sudija!

Cestitke Wolwsima a Denver jbg imaju utesnu nagradu u vidu EMVIPIA.

ovaj lik gore provocira citavu seriju kako su sudije pomagale denveru...

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted

Jebi ga, ovaj poraz ide na dušu Booth-u i organizaciji, ne osvajaju se titule sa Reggie-em. Kladio se na novajlije i nije se isplatilo. Mada da je Murray bio zdrav, veoma je moguće da do ovoga ne bi došlo. U svakom slučaju, veliki rizik je bio, kako se ovde kaže "margins were razor thin". 

Ostavite Malone-a na miru, ovog tima ne bi bilo bez njega. Suviše se lako zaboravlja njegova zasluga u pravljenju ovog tima i koliko je verovao u jezgro. 

• Like 11
Posted
17 minutes ago, Don Dusko said:

Game 7? Danas je bio odlican jbg. Poenterski 35p jbg... To sto su Jokic i on jedini bili raspolozeni za poentiranje je druga stvar.Jes izgubio lopte neke nakraju ali koliko je bila u njegovim rukama jbg.

Anthony Edwards tiha partija i odjednom bum trojka koja je verovatno i prelomila mec(92-82)

I ta bum trojka i prikucavanje Rida pre toga su došli posle greške Mareja. Nedopustiva nedisciplina u igri u G7. I onaj drugi klip koji si nakačio isto Jokić nije kriv, KCP okrenuo dupe igraču. 

U svakom slučaju čestitke boljoj ekipi koja je više želela i više se cimala što se vidi i po ofanzivnom skoku.

11 minutes ago, Radalek said:

Cestitke boljoj ekipi. Ispustena sansa na pocetku trece kad su brzo otisli sa +15 na +20 i opustili se i dopustili 10 lakih poena potom. Onda ih je uhvatio grc a Sota je nastavila da pogadja. Steta jer stvarno verujem da su i Boston i pogotovu Dalas mnogo bolji matchup za njih. Ako uspeju da vrate Browna a Braun i Watson naprave sledeci korak u razvoju, optimista sam za sledecu godinu.

KCP na trejd listu, super je igrač, ali prečesto povređen  + Denveru treba sveža krv i još jedan bol hendler.

KCP, Čančar, Nađi i pikovi i mogu da dovedu dobrog igrača. 

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Darko said:

Jebi ga, ovaj poraz ide na dušu Booth-u i organizaciji, ne osvajaju se titule sa Reggie-em. Kladio se na novajlije i nije se isplatilo. Mada da je Murray bio zdrav, veoma je moguće da do ovoga ne bi došlo. U svakom slučaju, veliki rizik je bio, kako se ovde kaže "margins were razor thin". 

Ostavite Malone-a na miru, ovog tima ne bi bilo bez njega. Suviše se lako zaboravlja njegova zasluga u pravljenju ovog tima i koliko je verovao u jezgro. 

ne treba zaboraviti ni sandra mamukelashvilija i devonte grahama u pretposlednjoj utakmici rs gde je denver takodje prosuo dvadesetak razlike i izgubio. 

• Like 2
Posted

Denver je ove godine kroz celu sezonu radio ono što sam pričao za Lejkerse sve ove godine da ne može da se radi ako želiš titulu, a to je da nema igre na prekidač , on i off . To ti se uvek obije o glavu, moraš da usvojiš jedan nivo igre i da se trudiš da to uvek bude tako.

Taj kratki off u trećoj četvrtini kad su mislili da je sve gotovo im je došao glave. Posle su dekoncetracija i kosmička pravda učinili svoje.

U meni se za nastavak sezone  bore dva vuka, jedan koji mrzi Boston i drugi koji obožava Tejtuma

• Like 6
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Tek sam sad skontao da je Jokić odigrao 47 minuta, nije ni čudo što je geknuo u drugom poluvremenu.

Jokić nije u baš najboljoj fizičkoj spremi, prošle godine je definitivno imao više kondicije. Mislim da se malo ubucio. 

Dobro bi mu došla jedna reprezentativna akcija :classic_wink: Uzeo je prsten u sezoni posle igranja za repku, mislim da je pomoglo.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Jokic...

Popravio odbranu... Kako ono beše, neće to Jokić dozvoliti u G7 😄

Za mene pomalo neočekivano, baš sam mislila da će Denver ovo iščupati na iskustvo i šampionsku energiju. Svaka čast Vukovima, bili su konzistentnije kvalitetnija ekipa u ovoj seriji. 

Na kraju Gobert sa tim poenima, posle Davidovca i on se noćas kvalitetno olakšao po svojim pljuvačima!

Posted

Ja znam za koga ću navijati da uzme titulu iako to  naprosto spada u SF. Indiana. Pridobili su me ove sezone. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, bodo said:

Ja znam za koga ću navijati da uzme titulu iako to  naprosto spada u SF. Indiana. Pridobili su me ove sezone. 

Rick Carlislie, jedan od najboljih trenera👍

Ja sam uz Dallas ali Luka je previse rovit da ovo izvuce.

Nazalost ovo je godina kada ce zeleni se veseliti🤦‍♂️

• Like 1
Posted

Zeleni imaju taj luksuz da mogu da čekaju kroz finiš plej ofa da im se član prve petorke potpuno oporavi od povrede, dok u ostalim timovima izgiboše na terenu i zdravi i povređeni.

• Like 1
Posted

jbg ista stvar koja je denveru ponavlja cele sezone i kroz PO

kad god se dobije malo lufta, odmah lako cemo pristup

to ih je kostalo i 1. seeda

u svaku tekmu sa lejkersima su usli tako, pa i u ovu seriju

i nocas na +20 ista prica, a ovi mladi i gladni i nisu ispustili poklon

dobro, valjda ovo debelom olaksa odluku za olimpijske

mislim da i u USA oseca taj neki pritisak da olimpijada jednostavno mora da se igra

a ako i ode tamo, nadam se da curry nece da ga dozira 15min po tekmi

• Like 5
Posted (edited)
1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Rick Carlislie, jedan od najboljih trenera👍

Ja sam uz Dallas ali Luka je previse rovit da ovo izvuce.

Nazalost ovo je godina kada ce zeleni se veseliti🤦‍♂️

Meni Dallas ne ide pa ne ide. A ako ne Pacersi zašto da ne i Sota. I jednima i drugima to bi bila prva titula. A inače svojevremeno sam  obožavao Regie Millera. 

Edited by bodo
  • Like 2
Posted

Znali su Nagetsi u šta se upuštaju pred sezonu. Njihov je izbor bio da im najjače karike sa klupe budu Braun, Votson i Džekson.

U toku sezone sam bio ubeđivan da je Votson alfa i omega u odbrani, a sad u plej ofu skoro i da ne igra. On dok ne nabaci neki pristojan šut, biće igrač manje u napadu. Regularku su izgurali na MVP igrama Jokića.

Minesota je pokazala karakter nakon tri vezane izgubljene utakmice i verujem da osvaja titulu. Imaju sve što jedna šampionska ekipa treba da ima. Ne verujem da će Dalas nešto tu moći, a još manje Boston. Kao i uvek, povrede mogu odlučiti da Vulvsi ne postanu šampioni.

• Like 3