Jump to content

Recommended Posts

@alpaka Bereta Sida Iskreno, mislim da je veci problem u ocajnoj i odbrani i pre svega defanzivnom skoku nego u napadu. Naravno, idiotski turnoveri su TM naseg napada.

EDIT: Evo dok napisah ovo, DLo baca pas Hacimuri 5 metara u aut :ajme:  Izrazito neinteligentna ekipa, ne mozes kriviti ni nesrecnog Hama za sve. 

Edited by delgado

Just now, delgado said:

@alpaka Bereta Sida Iskreno, mislim da je veci problem u ocajnoj i odbrani i pre svega defanzivnom skoku nego u napadu. Naravno, idiotski turnoveri su TM naseg napada, 

Na odbranu zasad ne mozemo imati nijednu zamjerku. Par propusta kod losijih closeouta na tricama Jokica i MPJa plus glupa pomoc sa strong sidea u prvom napadu Nuggetsa na utakmici al opcenito dobra odbrana. Izgubljene lopte su razlog sto vec ne vodimo dvocifreno. 

• Like 2

AD fantastičan :Hail::Hail: :Hail:i mislim da je ovo kako igra jedini način da Lejkersi dobiju. Mora konstantno da napada Jokića, ali je on u jednom trenutnku još lani izgubio samopouzdanje i vjeru u sebe u duelu sa Nikolom. Večeras je konačno shvatio da može. :thumbsup:

Dejvis plese, Rasel roka rafalno, dok se Marej, Poup i Braun propisno brukaju.

Izgleda da je ova noc ta, ne bi mi bilo zao, prosto previse se slepaju na ledjima Jokica i Portera cele sezone, dobro i Gordona, ali Marej koji van rezona fura celu sezonu.

• Ha-ha 1

Ne može Jokić da uzme 5 od 46 šuteva Denvera (od kojih je jedan bilo tek bacanje lopte na koš da ne istekne napad) protiv dobrih ekipa. On je od početka ovog meča u svom pasivnom modu i to je siguran put u poraz Denvera. Vidjećemo kako će otvoriti drugo poluvrijeme...

• Like 1

Aaa Miki tu si, kad je season on the line, dobro je. Sad sam se cuo sa Drakijem, i on se probudio za drugo poluvreme.

Par puta King preuzeo SNSovca i odigrao odbranu jako u kost i dobro ispalo. Da nije ovo cuveno iznenadjenje Hama ?

Inace, nerealna poluvremena i Davisa i DLoa, ako se bledi kompanjoni Rivs i Hacimura ne ukljuce pisi propalo. Vidi se da su se usrali, ruke im drhte, mase se ziceri i bacaju lopte u bunar.

Damn, da budem iskren @alpaka Bereta Sida & @Miki28 Teoljub sad bih dao vecu minutazu Torketu u drugoj. Deluje da igra najbolje od pocetka sezone, poceo je cak i da napada prodorom i stvarno odigra dobru odbranu-hustle. Ocigledno je ubio moral Ruiju, a ovaj se oseca najbolje u zivotu pod Hamovom palicom

Samo 7p van trojca LBJ-AD-DLo. Mora da se nadje nacin da se ukljuce i ostali inace smo najebali

Ne zaboravljamo AD, svaki napad igramo na njega pa sta bude. 

LBJ nek se fokusira na odbranu i nek cuva Jokica... Promasi zicer malopre

Ne igraju Lejkersi nista posebno u odnosu na Denver. Sutiiraju odlicnih 9-15 za 3 dok Denver sutira ocajnih 6-23, skoro svi ti sutevi su bili otvoreni. To vidim kao kljucno za 20 razlike. Prosto ne ide ih sut danas dok ove bas ide plus Dejvis i Rasel igraju savrsene meceve za sad bukvalno.

• Ha-ha 1