Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Ipak se vrati AD. Ne moze, evo Prince opet i opet smo u teskoj buli. Ne znam sta vise covjek da uradi pa da ga zakuca na klupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 28 Author Share Posted January 28 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28 Share Posted January 28 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ipak se vrati AD. Ne moze, evo Prince opet i opet smo u teskoj buli. Ne znam sta vise covjek da uradi pa da ga zakuca na klupu 0 poena za 24 minuta i gomila gresaka u odbrani i nepotrebnih faulova. Kao uklapa se u startnu petorku kao "3D" sto je samo u teoriji. Svaki njegov minut nas je zaklao, dovoljno je pogledati na +/- koji je -24... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Green je rijesio da masakrira AD vcrs. Raspali ga coek po sred face i nema flagranta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Ako sad popijemo trojku za poraz, roknucu se EDIT: Overtajm, ponovo promaseno klac bacanje Dejvisa nas kosta, nismo uspeli da dobijemo tip-in na inadvertent call sudije i usrasmo Edited January 28 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Idemo i OT2. Strasan napad se odigrao na +4 i minjt do kraja posle tajmauta krompirka. Jos bolji je ovaj poslednji napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28 Share Posted January 28 Zamalo da upadne ovo, ali kakva sramota je da dva puta ne mozemo da zatvorimo utakmicu. Ako ovo izgubimo pored svog zamora i svega sto nas je snaslo, mozemo da pakujemo plej-in/of kofere, gledacemo na TV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Sta radi DLo u ovom produzetku jujuju. Privatizovao loptu do bola, 3 napada zaredom im pokloni i od +5 do -2 i onda nabode trojku. Reaves 1/2 sa penala za +2. Sada Warriorsi idu definitivno poslednji napad za 3 Edited January 28 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28 Share Posted January 28 Ludi Deangelo, kakva 3 napada je odigrao, prvi sreca pa se vratila lopta do Dejvisa i dao je kos, potom 2 uzasne izgubljene. Primetio sam da se jednom i LBJ razbesneo kad mu DLo nije dao loptu nakon picka, skocio je i odmahivao rukama. Posle ona trojka iz tranzicije skroz bez rezona, al upade. Reaves Zadrhtala ruka, prvo promaseno bacanje u mecu. Aj sad da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Bravo Lebron. Kakav mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 28 Share Posted January 28 Heroji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Uff, velika pobeda, kakav triler i klasik! King resava u klacu, oba bacanja kao kap. Videli su da se Dejvis ne krece bas najbolje i sve vreme su lovili da ostane na Curryju. I Vanda je nesto iskrenuo zglob pa se vratio bez problema, nadam se da ce se obojica oporaviti i biti spremni za mec protiv Hjustona, to bi isto mogli da dobijemo. Nadam se da ce Ham uskoro da skonta i oladi malo sa Torijanom, vreme je da se vrati proslogodisnja starta u totalu, Vanda je sve bolji. Npr Rui je puno toga vise uradio za manju minutazu i bolji je i korisniji igrac od Princa. King - 36 poena, 20 skokova (Career-high u sezoni, imao je toliko skokova u onom G4 protiv Memfisa kada je takodje klacovao za OT) i i 12 asistencija. Edited January 28 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Respect za ovo. Ogromna m... su trebala da potegne ovo nakon sto je radio sta je radio u napadima prije ovog suta. Lebron vec spremao da ga trejduje na putu do svlacionice kakve je gluposti radio i onda ova trojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 28 Share Posted January 28 Mood: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 28 Share Posted January 28 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 28 Share Posted January 28 5 hours ago, delgado said: Grin promasuje trojku, ne hvatamo ponovo naravno, ide trojka Tompsona, pa jos jedna u sledecem napadu. Kristi ne moze da ubaci trojku iz kornera sam ko duh, i onda Podzimski pogadja runner na isteku za +8.. Bice ovo jos jedan poraz, ja ne znam koga mi na strani uopste mozemo dobiti ? Ako se nesto ne promeni pred deadline mi izgleda ne idemo ni u plejin... polako. ja vec osecam ol star vajb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Čestitke Lebronu kiborgu i Lejkerima. After the game, one of the most experienced players of the Warriors, veteran guard Klay Thompson stated: "It's time to sign a minimum contract and spend a few more years with the team. I've already talked to Loon, and he's also ready to terminate his contract in favor of the club and go to Memphis where his mother-in-law lives." Andrew Wiggins chimed in: "We betrayed Steph, we betrayed Golden State, we betrayed San Francisco, and we betrayed Jello Biafra. After the All-Star break, I'm leaving basketball, and I hope that the management will be able to do something smarter with the money they deposit into my account every week." Edited January 28 by freethrow 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28 Share Posted January 28 Zezam se malo, deluje da je bila strava tekma. Ovo je zaista neki ofanzivni maksimum obe ekipe, ovo je ono za šta služi ova sezona - da još malo gledamo Stefa i Brona. Miljama je ovo daleko od pre svega brze košarke, a kamoli vrhunske. Smešni su mi likovi koji u GSW prizivaju Markanena i srodne behemote, ne znam kako je u Lakersima. Danas samo brzi klinci, Haliburtoni, Tajrizi Maksiji i eventualno podkošni batinaši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) @freethrow vrhunska utakmica bila, sa mnogo preokreta i sjajnih poteza na obje strane. Lebron vs Steph 1 put OT u regularnom dijelu sezone u njihovim medjusobnim duelima. @alpaka Bereta Sida naisao sam na podatak da imamo 21-12 skor kada nam fali svega 2 i manje igraca ( Gabe i Reddish ). Izgleda da se na tome bazira neko strpljenje mada mi se to uopste ne svidja jer Gabe i kad se vrati ( a to je tek za mjesec dana otprilike ) pitanje je koliko dana ce trebati da opet padne. @delgado ne treba ocekivati Lebrona protiv Hjustona s obzirom da imamo b2b @Hou pa @Atl tako da treba ici ka tome da se i AD odmori za Atl i tu juriti pobjedu ( vidljivo je vcrs da je posle onog udarca Greena bio limitiran u kretnji ). Spoiler Naravno, Rich Paul da sredi da Murray krene sa Lebronom, AD i druzinom posle tog meca ka Bostonu i NY.😀 Edited January 28 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 28 Share Posted January 28 45 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Kakav transfer blama. 😞 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 28 Share Posted January 28 Šta je sledeće, pravi selfi dok je u igri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 28 Share Posted January 28 Ajde sad, zajebancija na klupi, opusti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Kakav transfer blama. 😞 Steta pa nije dosao na KZS sa krilcima😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 28 Share Posted January 28 Ne bi bio prvi put. Ali kontam da je za SAD fanboye to bas super cool story. Mnogo duhovit taj Giannis. ❤️ Americki sportski folklor je napad na opstu inteligenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts