Jump to content

Recommended Posts

 

Klej je legenda i Klej legenda je dao svoj doprinos i nakon operacija koje su mu ubrzale starenje za jedno 10 godina 2021. I nemam ništa protiv da ostane u ekipi koja je njegova koliko i Stefova i Drejova i Kerova, štaviše to bih najviše voleo. Nemam ništa protiv ni da se nagradi jakim ugovorom koji bi nas osakatio na duže staze i da budemo tu negde oko 6-10 mesta na Zapadu dok svi ne pocrkaju od starosti, mogu da razumem i gledao bih tako nešto, the greatest team ever. 

 

Ono što ne mogu da prihvatim je ovo sa klipa, potpuno divljačko igranje protiv sopstvenog tela, tvrdoglavost i inaćenje koji su mi nažalost jako bliski. Spot up, širenje igre, 3&D i to je to. Kleje brate, stavili su na tebe Treja Janga da te čuva, koju još poruku treba da pošalju? Kako nemaš osećaj za filing, read the room. Naš startni bek je, nažalost ili na sreću, momak po imenu Brandin Podzimski, naša druga petorka je CP3, Klej Thompson, Dario Šarić, Looney. To je tako i ne prihvatam drugo.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

 

 

 a dobijate i Bronny pride na ljeto za DZ.

 

Dugo sam baš izbegavao da pročitam bilo šta o ovom malom, ali svejedno priča postaje baš degutantna. I ne vidim da mu to ide baš ide u koristi.

 

Vidim sada da se baš muči na koledžu, svakako da bi mu prijalo da odradi kompletnu koledž karijeru, sazre i eventualno postane makar prosečan NBA igrač, nego da se gura što pre u NBA, samo da bi eventualno odigrao sezonu sa ćaletom.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko sam ga ja gledao, dečko može da bude u najboljem slučaj solidan ABAligaš i to sa dna ekipe. A očevo ogledalo ne bi izdržao ni neko ko ima košarkaško znanje i fizičke predispozicije mladog Šona Kempa, a kamoli ovog malog.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Drug Crni said:

Koga gledati (ko je manje grđi) u ranom terminu večeras: Detroit (vs Orlando) ili Vašington (vs Finiks)?
Da vas čujem..

 

Svakako Finiks 😄

 

Na stranu što sam se kladio na taj meč, nego opet mi je uvek uživanje gledati Durenta i Bukera ako im se igra, nego Keningema i Bankera.

Mada priznajem, Vaš. je baš težak za gledanje.

 

Tamo mi je jedino Avdija simpa.

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jbg igrač u okviru sistema, igrač van sistema. Niti je Pul toliko loš koliko loše igra za onu bandu uličnih klovnova, niti je bio onoliko dobar da je sam praktično rešio najmanje jednu utakmicu finala protiv Bostona i bio najbolji u bar još 4-5 utakmica tog plejofa. Lasno ga je sada pljuvati, ali uz čvrst sistem i jasne uloge, svakako da može da bude jako produktivan i dobar, dok je van istog bukvalno na nivou nekog mentalno nestabilnog srednjoškolca.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

@freethrowna konto ovog gore sto si napisao. Poole uzeo titulu veoma mlad, bio itekako bitan sraf, dobio velike novce. Nije uopste lako ostati fokusiran, posebno u danasnje vrijeme kada se vrti tolika lova u NBA. Ranije si morao da gulis dobrih 7-8 godina da bi dosao do ozb love ako nisi projektovani superstar odnosno da ti taj 3 ugovor bude onaj najbitniji. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne zovu ga zabadava Klank Thompson.
Covek je bio ubedljivo najgori igrac ekipe prosle sezone, narocito u plejofu, a to govori dosta.
Njegov problem je sto on jednostavno odbija da prihvati da to vise nije isti igrac koji je bio pre povreda i da njegovo telo to ne moze da iznese. Inace bi i dalje mogao da daje pristojan doprinos sa klupe i u ogranicenoj minutazi.
Sigurno je da tu ima dosta i do ponosa i sujete, ali verujem da je najveci deo nada da ce mu GSW dati jos jedan veliki ugovor na konto starih zasluga + marketinskog uticaja, pa zato forsira najstrasnije.
A rekao bih da je upravo to razlog zasto odavno nije trejdovan, kao i veci deo ekipe oko Stefa. 

Link to comment
Share on other sites

Kuca Klej na pogrešna vrata. Lejkob je lik koji se pojavio na konferenciji za štampu Stiva Kera i rekao novinarima da ga pitaju zašto ne igra Kuminga. Kuminga je na tpoj utakmici igrao oko 18 minuta i nije bio u igri na kraju. Od tada, JK igra 25-43 minuta po utakmici i šutira bar 10x po meču... Ne bih se ja mnogo trudio da se na takav način nametnem menadžmentu da sam na Klejevom mestu. Igraj i uklopi se na način na koji ćeš biti koristan ili ćeš imati užasno neprijatno buđenje sa poslednjim danima ugovora...

Link to comment
Share on other sites

Since the start of the 2021-2022 season the Warriors are 36-34 when Steph Draymond and Klay play. They are 33-8 when Steph and Draymond play without Klay.

 

Ovo je prilično solidan uzorak. Pišite na [email protected] i tražite i zahtevajte. Hashtag #playwithoutklay

Edited by freethrow
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Zalosno je gledati kako mu fanovi okrecu ledja nakon svega.

 

Fanovi mu ne okreću leđa zbog igre, tačno da ima 2% FG i da ne može da stoji, uvek bi bio poštovan. Fanovi mu okreću leđa zbog stava prema igri, prema timu, prema Stefu i prema sebi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Zalosno je gledati kako mu fanovi okrecu ledja nakon svega.

 

Ja koliko sam na forumu, toiliko drvim istu priču - razumem ogromno poštovanje koje imaju igrači u NBA, naročito oni koji su timu doneli neke uspehe, ali čekaj malo, ne može to biti jednostrano i bezuslovno.

 

Tu si 12 godina, dali su ti preko 200 miliona dolara, sve vreme punili halu sa najskupljim kartama u istoriji lige. I onda na prve kritike zbog loših partija izjaviš u fazonu "boli me dupe šta pričaju".

 

Ali ok, nek rade šta hoće, naročito tu mislim na Dabse. Nek mu daju tih 50 miliona na 2 godine, ili koliko se već priča i taman da se zakopaju do kraja.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...