Jump to content

Recommended Posts

Zapuca mi strim mrtvi pa upalih Arenu da gledam do kraja pa sam propustio jos 1 umnobolni napad ali sam cuo Edina kako se iscudjava u fazonu kakav napad Lakersa au 

A onda Dinvidi mrtvi krece na prodor i baca airball sa polaganja. Ljudi su se potpuno raspali 

Just now, Problem sa licnim greskama said:

Teško svima koji navijaju za jednu od dve ekipe. Ne zna se ko se više samoubija 😁

Neutralci uživajmo 😄

Meni bitno da Embid izduvo...sad gledam ko je gluplji izuzev Obrve ofkors.

• Love 1

Just now, Sombor Shuffle said:

Sta je ovo, kakav je ovo festival cigli Denvera bio do sada?
20 u rupi bili? auuu jbt katastrofa

Marej, Braun, Dzekson, Poup nisu mogli da pogode okean. Jokic i Porter nekako vukli. Sve u svemu lakrdija od utakmice 

• Like 1

5 minutes ago, Don Dusko said:

Lakersima nije dovoljno ni 20 razlike da dobiju Nagetse

Voleo bih da ih drknu nocas, ali oni nemaju 2% helta u finisu, tako da nema govora o nekakvom iznenadjenju u ovoj seriji.

1 minute ago, Crni said:

Marej, Braun, Dzekson, Poup nisu mogli da pogode okean. Jokic i Porter nekako vukli. Sve u svemu lakrdija od utakmice 

hvala za odgovor

dobro sto imaju kakvu takvu sansu da se vrate, nakon ovakve katastrofe od %
Vidim tvit sad kaze Obrva bio 14/15  iz igre :classic_ohmy: auuu sta se ovo desavalo jbt 

• Like 1

6 minutes ago, Sombor Shuffle said:

40% iz igre, 20% za 3? Jesu ih Lejkersi toliko dobro branili ili sta?

Ne, samo ih nije islo. Gomila i trojki i poludistanci i polaganja koji su izasli iz kosa.

Lejkersi sutiraju 48% za 3 ovi 20% za 3 i maltene je egal. Tako da bez brige sve i da izgubi Denver nema teoretske sanse da se desi opet da se Denver ovako raspadne u sutu a ovi da pogadjaju svaku 2. trojku.

Edited by Brat od Korneta
  • Like 2

Ali sta se onda desilo nakon Jamesove kradje lopte Mareju i zakucavanja u kontri za +3.

Jokicu ispada lopta nekako, deluje da je Rivs ima u Gordon uspeva nekako da spase, dolazi do MPJ koji nepogresivo pogadja za 3. Jos jedan broken play koji je Denver pretvorio u poene, kao i gomila nocas. Nismo u stanju da odigramo kako treba na te nicije lopte nijednom u veceri