Stari Wook Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Jeste, tako je, ali za Davisa se zna da mu je plafon 55, Towns je mlađi i stižu izveštaji da je na 100%, tako da postoji šansa za sezonu od 70-ak mečeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 @zorex podesi ekipu, vidim da ti sinoc nije ubacen Vincent a i u preostalim danima imas igrace van 9orice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 pitanje,sta mogu da ocekujem od Bankera,nisam ga pratio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 16 hours ago, Gaga said: pitanje,sta mogu da ocekujem od Bankera,nisam ga pratio? Bas nista, luzer, imam Luni Vokera IV i Sagsa da pravimo posao!🫣 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 ^uzmi gago ovo, otarasi se bede 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 hour ago, uini said: ^uzmi gago ovo, otarasi se bede A imas i suforumasa koji 'oce da pomogne u muci Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 7 hours ago, leki bg said: Bas nista, luzer, imam Luni Vokera IV i Sagsa da pravimo posao!🫣 Možda bi i prošao trejd da imaš Luni Vokera prvog,a ovako četvrti...bem li ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2023 Author Share Posted October 28, 2023 On 10/23/2023 at 10:22 AM, delgado said: Maxa se pojavio na draftu da "gleda" i potegao je 3i pick i 11i i 12i sam mu prepustio na kraju, pa ako se zacudite sto ova 3 igraca odudaraju od ostatka ekipe, svakako ce to na kraju biti 2 lagana dropa; Evo tima: DLo, A. Simmons Timmy Jr, Trey Murphy III MPJ, Jaden McDaniels, Strus, Jovic Markannen, Isaiah Jackson Jarren Jackson Jr, Jarrett Allen Jedini Maxin pik na draftu pored poslednja 2 koja sam mu dao - naravno oba igraca smo odmah bacili - Jovketa i Ajzeu iz IND, druga utakmica, pise probable kad ono 4-6 nedelja OUT. KAT i Cade prve 2 runde prosle godine, sada Simons 3R, kakav hattrick je covek ostvario. Bice bolje dogodine valjda, kad ga definitivno izbacujem iz tima za vreme drafta i nista ne prepustam slucaju. Obzirom da je Trey Murphy III odsutan jos neko vreme, povredjeni su Jaden i Jarrettka, sada bi dobro dosla 3 IR Slota 😞 Ako se po jutru dan poznaje, smesi se jos jedna sezona krvave borbe za opstanak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 @delgado, maxa ne ume ni da se penzionise kako treba, a trebalo je jos dok je ceca bila glavna a ne prija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Kaze lik koji ujebe svaki tim ciji topik otvori. Ne bi bilo lose i ti malo u peMziju Hvala ti za ovu Zika pauk sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 Jebeni Siakam i Bankero,na sta lice.Znao sam da ne treba Siakama da draftujem,uzas od ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Ne znam jel Duren ili Wilt😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 poyy sirotiljo 😄 što se mene tiče, sviraj kraj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Zadovoljan sam kako mi ekipa izgleda, dosta balansirano. Nisam još načisto da li da bacim neke igrače na waiver. Ove nedelje protivnik sa ozbiljnim poenterskim potencijalom pa da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ja pregurah Jokića sa 5 kategorija što nije loše jer samo Bron i Gidi imali po 3 tekme. Drugo kolo protiv ekipe sa baš dobrim centrima i da uzmem još 5 i biću zadovoljan. Sa FA Kispert deluje da će imati finu ulogu,a nadam se da će Aldama i Bijombo imati bar po 28mpg i 20mpg. Gidi je bas ispod svakog proseka započeo sezonu i njegov učinak baš fali ekipi Grumenja. Kolege srećan početak nove fantazi sezone!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Pirova pobeda, ali joj ne treba gledati u celjusti jer veci deo kola sam ubedljivo gubio. Ove sedmice protiv mizernih koji su mi los matchup zbog jakog skakackog potencijala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Trijumf i pored uzasa od partija Bankera prevare i Siakama panja. Bice gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 On 10/30/2023 at 12:08 PM, propolis said: Ja pregurah Jokića sa 5 kategorija što nije loše jer samo Bron i Gidi imali po 3 tekme. Drugo kolo protiv ekipe sa baš dobrim centrima i da uzmem još 5 i biću zadovoljan. Sa FA Kispert deluje da će imati finu ulogu,a nadam se da će Aldama i Bijombo imati bar po 28mpg i 20mpg. Gidi je bas ispod svakog proseka započeo sezonu i njegov učinak baš fali ekipi Grumenja. Kolege srećan početak nove fantazi sezone!!! Cestitke na borbi. Nadao sam se ubedljivijoj pobedi, ali pobedi se u zube ne gleda 😄 Sinoc svi ispostovali, Dejounte i Brown odradili ono sto se ocekuje od njih, tako da fin pocetak nedelje. Jokic cheat code, tu nema sta da se prica 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Slučajno uzeh pre neki dan K.Martina jr. i može da se ispostavi kao veoma dobar potez. Sada će biti zanimljiva borba za minute na krilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2023 Author Share Posted November 1, 2023 Cestitam Dzepu na zasluzenoj 9-3-1 pobedi; Nije lako posto je A. Simons pao na 6 nedelja odmah (palac majku mu) , fejlovao sam iskreno i nisam gledao za Troja Marfija ni u kakvom je stanju pre nego sto sam ga cepio u 8R a igramo sa 2 IR slota, Dzeretku sam hteo svakako po svaku cenu i valjda se uskoro vraca, a Jaden je nazad u rotaciji. Sad protiv Resnika, pa da vidimo. Sami smo i krivi za ovakav roster osakacen povredama + nesrecni Simons koji pade kao kap odmah. Pa ako prezivimo narednih mesec dana bez nakantavanja, mozda nesto uspemo, borba za opstanak je svakako prioritet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 @delgado hvala buraz, mislio sam da će da ode 7 5 1 ali ipak je otišlo malo jače, što može da bude interesantan kapital, koliko vidim nema nekih blowout rezultata, sve će se ovo računati Nego, ajmo kategorija 'uzet mi je ispred nosa i ne mogu da prežalim', I ll start first - Kelly Oubre i Isiah Hartenstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Uzese Kolinsu skok za DD,dodadose skok za TD onoj konjini Mrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Vidim u Torontu igra izvesni Gridy Dick. Na stranu sto je kombinacija imena i prezimena jako zanimljiva, ne mogu a da ne primetim da isto najbolje opisuje jednog od bardova espn fantazija jeste @uini Na tebe sam mislio hehe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 gradey maxo, gradey ali poeni za pokusaj; steta sto nisi u points ligi nego u kategorijama, koje jednako ne igras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ok mea culpa. Vokabular mi je uvek bio jaci od diktata Ali slazemo se barem da je Dick ok 😌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts