Malkolm Brogdon Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Jel bese ako tankujes sezonu imas vise sanse za prvog pika naredne sezone? Pitam za ortaka (Grofa) 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nisam ocekivao pobedu, bez Beala i Middletona, dobar pocetak 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Izasao i kratki recap mog i @Ta'veren susreta: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Veoma dobar pocetak, izasli smo iz tier 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) 3 hours ago, Dracarys said: Čestitke Rajku. Evo ga prvi ovosezonski Rajko! 3 hours ago, Dracarys said: Edited October 30, 2023 by Kurc Emuchelo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 (edited) Nema tripa elite da cestita pobedu, nista evo cestitam ja njemu poraz, uz nekadasnji hit. Ipak je uzeo 2 kategorije. Samo za 18+ Spoiler Edited October 30, 2023 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 nikada mi se nije desilo da od osam igrača (koliko uini?), niko ne stigne do 30mins u igri a imam tatuma i poolea poseban proliv za travestiju od trenera bruklina, žaka koji vonja, kome sharpe uprkos povredi claxtona igra 10mins i ima casual brojke od 11pts, 8rebs, blokadu, sa preko 60% iz igre mada vidim da je uspeo da napravi 5x faulova za jebenih 10mins; to ti je faul na dva minuta dečko au sine kakav antiklimaks od starta sezone. sreća da fritrou u trećoj sezoni još ne kapira šta igramo, inače bi bio moj sferopulos a ja njegov duško ivanović. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 Evo trejdovali Harduna to samo meni moze da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Evo trejdovali Harduna to samo meni moze da se desi nemoj da zezaš, clippersi igraju u sredu, pa tek u ponedeljak. sigurno neće da prođe preglede danas i zaigra sutra. ali da, dobre vesti za mene; kada bih izgubio nešto podnošljivo ovu nedelju, bio bih zadovoljan, pa da od sledeće sezone nedelje krenem nečemu da se nadam međutim, za to treba da igraju glavni igrači po 30-35mins a ne 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 I Klipersi i Fila ove nedelje ima 2 tako da isti djavo vece su sanse da odigra nesto za Klipane ove nedelje nego sto bi za Filu. Cekamo da vidimo ko je otisao za njega, moj Pulen Men je 100% (zato je i draftovan G.R.O.F skalo) dal je i Powel tu videcemo, nadamo se da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 ma da, samo kažem da svakako ne utiče na tebe, tj naš duel ovaj trejd 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: (zato je i draftovan G.R.O.F skalo) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 Just now, uini said: ma da, samo kažem da svakako ne utiče na tebe, tj naš duel ovaj trejd Znam zajebavam se :D Dugotrajno bice ovo dobro za tvoju ekipa, mislim i za moju, cekamo i dalje 2 deo paketa, ajde Woj siso javljaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 14 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Znam zajebavam se :D Dugotrajno bice ovo dobro za tvoju ekipa, mislim i za moju, cekamo i dalje 2 deo paketa, ajde Woj siso javljaj Vetuj ligo, sta radi ovaj cokomoko Hong Kong GM. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ajde ajde ne srdite se. Melton ostaje starter. To mi kaži. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 G.R.O.F skala pokazuje su Pauel i Men nebitni igrači i spremni za drop. Samo vi potcenjujte skalu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Sta jos moze da podje po zlu ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Jel još nekom šteka, tj ne radi app i sajt espn-a???.. od juče ne mogu ući Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ja kad sam ušao u app da vidim koje igrače Matić ima za drop, meni je lepo funkcionisalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Na sajt nisam ulazio, app radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 4 hours ago, Dracarys said: G.R.O.F skala pokazuje su Pauel i Men nebitni igrači i spremni za drop. Samo vi potcenjujte skalu. Promena plane umesto da Men dominira kao 5 starter File cekamo neizbezno lomljenje staklenog dua Klipana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 4 hours ago, Dovla said: Jel još nekom šteka, tj ne radi app i sajt espn-a???.. od juče ne mogu ući Ako može neko od komesara da mi ubaci igrače za večeras, da bude sve regularno, hvala P.S. Ne sećam se jesam li već složio postavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 4 minutes ago, Dovla said: Ako može neko od komesara da mi ubaci igrače za večeras, da bude sve regularno, hvala P.S. Ne sećam se jesam li već složio postavu mr moo? oba igraca su ti u igri, djordjo i t.dzouns 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 12 minutes ago, Dovla said: Ako može neko od komesara da mi ubaci igrače za večeras, da bude sve regularno, hvala P.S. Ne sećam se jesam li već složio postavu Probaj da obrises history na pretrazivacu i da se ponovo ulogujes i trebao bi bar sajt da radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 1, 2023 Author Share Posted November 1, 2023 15 hours ago, Dovla said: Ako može neko od komesara da mi ubaci igrače za večeras, da bude sve regularno, hvala P.S. Ne sećam se jesam li već složio postavu jel reseno ili ? Inace kako moj protivnik ima 120300 vise utakmica.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 30 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Inace kako moj protivnik ima 120300 vise utakmica.... sta te briga. ocekivao sam sinoc poravnanje, jer sam bacio sve na ove dane sa malo tekmi, kad ono pateticni performansi. jedino okoro igra koji ce biti nerelevantan kada cavsi okupe celu ekipu. this only to me can happen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts