Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2023/2024


LayupFromTheMidget

IR  

21 members have voted

  1. 1. IR

  2. 2. Izmene

  3. 3. Platforma



Recommended Posts

55 minutes ago, Zvezdinho said:

@threepwood jel si spremio vazelin za ovu nedelju:whistling:

 

A ti, taman imas vremena, kada ti legne plata oko 7, da kupis dovoljnu količinu do kraja  meseca :classic_biggrin:

 

Mogu da pitam i da dobijes slobodno nedelju posle, zbog stresa koji ces da pretpris ( doduše napisustila komšike posao, ali naći će mo već neku vezu ):wink2:

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, uini said:

 

wh23m.jpg?a471408

 

Jbg, tako je ovaj Sljamsung odlucio da napiše, a ja dojmim da je on pametniji od mene, tako  da  I ne proveravam pravopis  ( a I ovako je pravilno po "našem" 😆😁

Edited by Fat Zadd
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Zvezdinho said:

@threepwood jel si spremio vazelin za ovu nedelju:whistling:

 

Kakav crni vazelin te spopao nenormalni covece?! 

 

U Elitnoj Yahoo ligi sam bas zadovoljan draftom i ocekujem pobedu protiv Zumbula u prvom kolu. Ova ABA liga za siroke narodne mase vec par sezona sluzi za zabavu i razigravanje sa igracima koje gotivim, tako da sacuvaj taj vazelin za one koji se loze.

 

 

Edited by threepwood
  • Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, threepwood said:

 

Kakav crni vazelin te spopao nenormalni covece?! 

 

U Elitnoj Yahoo ligi sam bas zadovoljan draftom i ocekujem pobedu protiv Zumbula u prvom kolu. Ova ABA liga za siroke narodne mase vec par sezona sluzi za zabavu i razigravanje sa igracima koje gotivim, tako da sacuvaj taj vazelin za one koji se loze.

 

 

U elitnu ligu prosvetljenih se ulazi nakon inicijacije. 

3 dana i 3 noci se provodi u Piramidi u Visokom, kao Sokrat, praktikuje se autofagija.

Zatim se 2x po 8h gledaju highlights Tonija Snella

 

Ostalo ne bih delio, ionako sam samo čuo priče 

 

  • Love 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sada sledi draft analiza i kreće se prvo od najlošijih timova!

 

TIER5

Spoiler

Uchiha i Lukaku - S obzirom na to da im je u prvih sedam rundi radio autopick, suzdržaću se od bilo kakvih komentara za izabrane igrače. Nekada ni dvojica nisu dovoljna da bi se makar jedan od njih pojavio na draftu. Nemaju nikakvog skakača, a takvi timovi prolaze kao bosi po trnju u ovakvom formatu lige. Odmah sutradan su pustili sve plejmejkere na trejd listu, ali mislim da je ova šteta nepopravljiva.

 

Đole - Nisam baš najjasnije ispratio, ali mislim da je i njemu radio autopick. Imao je mnogo veliku sreću da je dobio prvog pika na draftu, izbrojalo je svih 60 sekundi i izabran je Nikola Jokić. Ima baš kratku rotaciju, četiri drop igrača i jedan granični drop. Bane je izabran u drugoj rundi i tu će raditi lep posao u oskrnavljenom timu Memfisa, ali već naredni izabrani igrač mi se ne dopada. Butler se najverovatnije više neće cimati u regularci, a na njega nikad ozbiljno ne možeš da računaš. Sledeći duo autopicka su bili OG i Cameron Johnson, prvi dok bude bio u Torontu će isporučivati fine brojeve, inače veoma lako može biti trejdovan, jer je prvi kandidat, Cameron je promašaj ogroman. Naredni par su Hield i Smart, donekle je ok par, posebno ovaj drugi, jer će Morant biti odsutan baš dosta vremena, čak 25 games. Od narednih draft izbora vredi pomenuti još samo Conley koji je ipak zabetoniran starter u Minesoti. Nisam verovao pre drafta da ću Jokarinu ekipu da stavim u TIER5. Nema igrača koji bi imao neki upside u odnosu na svoju poziciju. Ova ekipa se bez sumnje bori za opstanak, neću da kažem da ispada, jer Nikola čuda čini u fantaziju, ali Đole bi morao da uključi turbo mod od starta sezone da visi na FA listi.

 

Threep: Imao je devetog pika na draftu i izabrao je Anthony Edwards. Bio sam malo iznenađen ovim izborom, jer on prošle sezone nije imao ni 25 ppg, iako je skoro čitave sezone KAT bio aut i DLO bio trejdovan, nije odao utisak da može bolje od 25ppg. Jedino ako ćemo verovati projekciji sa 29 ppg, ali to je van svake pameti. Jedina prednost mu je što ne zna šta znači reč povreda. Drugi izbor je bio Banchero i tu sam isto malo iznenađen, jer je u ruki sezoni imao 20p-7r, ali možda mu i jeste mesto tu. Treća runda je D. Murray i ja bih to nazvao veoma lepim pikom, uz zdravlje, nema šanse da ide ispod TOP30 na player rater. Poeltl je došao u narednoj rundi i nisam nešto oduševljen ovim izborom, nije da je i dalje u Sparsima, nadam se da je Threep provirio malo u njegove statse u Torontu, jer tamo on ima još dva igrača u startnoj koji se kolju za skokove (Barnes i Siakam). Peti draft izbor su najubojitije oči NBA sveta. Čini mi se da će Portis ove sezone napadački dosta manje da se pita, jer je došao Dame i samim tim će trošiti lopte koje mu se dozvole sa overenom potvrdom trenera. Tako funkcioniše u ekipama i kojim su dva 30 ppg igrača i treći koji pegla preko 20 poena po meču. Ne mogu reći da je loš izbor, nadoknadiće on to nekad i svojim skokovima, ali i to je pitanje, jer će im odbrana biti dosta više bušna, nije tu više Jrue da iskida guzicu u odbrani i onda Portis lagano hop, skok. DLO je šesta runda, ovaj igrač može imati upside ako dođe do povreda vodećeg dua LAL. Deluje da je i Ivey lep izbor nakon najave da će Bojan propusti minimum 6 nedelja basketa. Sledeći pik je izabran baš Bojan koji se nažalost povredio. Još koji je vredan spomena je Olynik, ali za njega je pitanje koliko će imati prostora u Juti. Kratka rotacija i neki sumnjivi izbori na draftu me teraju da stavim ovu ekipu u TIER5.

 

Nicklord i Taveren -  imali su 11. pik na draftu i došao je Curry. Moguće je i da je ovo poslednja sezona u kojoj se ovaj igrač bira visoko, jer godine čine svoje. Drugi izabrani je dosta mlađi Mobley koji mi se sviđa, ali već Wagner u trećoj rundi ne, on još nije imao 20 ppg sezonu, možda će imati, ali to su čista nagađanja. Sledeći izabrani je Jalen Williams, ja stvarno ne vidim šta ljudi vide u njemu, dobar je igrač, za visoko nije. Tobias u petoj rundi mi se dopada, pogotovo što je Harden napravio pičvajz u Fili. A. Gordon je isto fin izbor, nema sumnje da će ponoviti statse iz prethodne sezone. Ovo je trenutak kada je primećeno da se nema stabilan centar i krenulo je ispravljanje štete, ali čini mi se kasno. Izabrani su Wood i Horford koji su po fantazi ne toliko bitni trenutno. Još vredan pomena je Kennard, koji će najverovatnije imati finu produkciju u Memfisu u prvoj polovini sezone. Ovo ekipi nedostaje stabilan centar i to je ozbiljan minus, glavni razlog zbog čega je u poslednjoj grupi favorita.

 

TIER4

Spoiler

Sombor je dobio 16. pika na draftu i izabrao je GOAT-a ove igre. Neće Bron nikad da izda na fantaziju, sem kada se povredi. Budite sigurni da on ispod 25 ppg neće ići. Drugi izbor je bio Randle i ja smatram ovo pristojnim izborom. Demarom ne smatram savršenim izborom, pogotovo što je na izlaznoj godini ugovora, on ako ode u novi tim, može da zaboravi na statistiku koju je imao u Bulsima. J. Murray u četvrtoj rundi je fin izbor, ali su moguća velika odmaranja! Njega čak ni ne hvata novo pravilo o ol star igračima. Peti izbor je bio Keldon Johnson, hahaha, sećam se da sam prošle sezone bio dosta radostan kada sam ga uzeo i to 20 mesta ranije, isporučio je on 20 ppg, ali je opet bio đubre na player rater, ne znam ni da li je završio na kraju u TOP150. Looney u šestoj rundi je promašaj, a Reid u sedmoj rundi je već bolji izbor. Od Leverta se očekuje ista produkcija, profilisao se u sixth man. Naredni izbor je Drummond, valjda se nada da će jedno jutro pročitati da je Vučević aut 4-6 weeks i tada ekipa postaje kvalitetnija par tierova više. Suggs je ok izbor, starter u Orlandu. Ovde nedostaje ozbiljniji centar, a i sredina drafta je ispodprosečna, jedino je dubina tima dobra.

 

Manu je imao 10. pik na draftu i uzeo je 30 ppg SGA. Ovo je odličan izbor. Sledeći je Wemby, ovo je zasigurno najnepredvidljiviji draft izbor, tu može realno svašta da se desi, ono što je sigurno je da će oni veoma puno da paze na njegovo razvijanje! Trećerundaš je bio WCJ i on bi trebalo da ponovi prethodnu sezonu. Lavin je u četvrtoj rundi fenomenalan izbor bez ikakve sumnje, ne nalazi se svaki dan 24 ppg igrač u ovoj fazi. Sledeći na red su došli plejevi, Spencer i White, trebalo bi da budu ok izbori, ali ne vidim zašto nije jurio još nekog centra, jer Wemby ipak nije centar još uvek. Dalje je pao Portlandov Sharpe, ali od njega se očekuju neki veći brojevi tek u drugom delu sezone. Vredan pomena je još Alex Caruso. Nije nešto dugačka rotacija, ali još jedan skakač je morao da padne za bolje rezultate u sezoni!

 

Fat Zadd - Imao je 15. poziciju na draftu i pao je KAT, lep izbor. Sledeći draftovani igrač je bio Cade, interesantno je da su baš isti duo imali Maxa i Delgado prethodne sezone, ali su im se rano povredili. Ingram u trećoj rundi je solidno rešenje, isto mislim i za Hendersona koga veći brojevi očekuju tek u drugom delu sezone. John Collins je stigao u Jutu i biće zanimljivo isprati njegove partije, šestu rundu je zauzela kornjača. Đubre je izabrano u sedmoj rundi, o njemu ne znam šta da mislim, može biti i dosta dobar izbor, a može biti gurnut i na kraj klupe. Mason Plumlee je igrač osme runde i on je promašaj, jednostavno je visoko. Pitanje je koliku će slobodu imati Ivica, a ne još i on. Naredni izbor je Walker iz Indijane i mislim da je on drop kandidat, jer Toppin je starter za ovu sezonu. Black iz Orlanda ista stvar, lepo je što su rukiji, ali treba i ti rukiji da dobiju prostora, a to znači da se maknu starteri! Ostade još vredan pomena Hartenstein koji je lep izbor. Mislim da i ovde fali još jedan kvalitetan centar, ali je opet nabio skokove na pristojan broj, birajući kroz ceo draft ok skakače.. Kratka rotacija, ali je jezgro kvalitetno, obrati više pažnje na rotaciju i bićeš na tieru više!

 

Magia je dobio 17. pika na draftu i rešio je da mu prvi ratnik na fantazi polju bude Lamelo Ball, fin izbor. Drugi izbor na moje iznenađenje je bio Mikal Bridges, za mene je ovo previsoko, sem ako se stvarno ne misli da će on imati 25+ ppg? Treći izbor ja pao na Kuzmu i sa njim ne može da se promaši u ovoj rundi, a sada će imati još veću slobodu, nego pre. Četvrta runda je Maxey i on je odličan izbor s obzirom na to da Harden uskoro odlazi, biće drugi najveći potrošač nakon Embida. Zubac je petorundaš ove sezone, ok je ovo izbor, što mislim i za Wiggins u šestoj. McDaniels je sedma runda, juče dobio paruštine od Minesote. Nick Richards je solidan izbor sa osme runde, biće back up centar, ali još nije jasno kakva će minutaža biti. Još koji su vredni pomena su Reed i Green, ali su oni manje bitni u konačnoj računici. Rekao sam posle drafta da si slabo uradio draft, bez ozbiljnog centra se niđe ne ide, a ponajmanje na titulu. Jedino da napraviš neki čudesan trejd.

 

 

TIER3

Spoiler

Miško je dobio poziciju 13 i rešio je da ide na siguricu, kada nema Embida, onda i Vučević posao radi. Miško odmah uz centra vezuje pleja Garlanda. Treći izbor je pao na CJ McCollum, ali je pitanje može li on biti kao ranijih sezona, a takođe su tu Zion i Ingram od starta. Valanciunas četvrta runda, drugi jak centar. Miško zna kako se igra fantazi. Draymond u petoj rundi nije neki izbor, ove sezone će da poruši rekorde u triple single. MPJ u šestoj rundi je već vrhunski izbor. Anderson u sedmoj ne smatram nešto wow. Sexton je već lep izbor, možda dobije jaču produkciju u drugom delu sezone, trenutno počinje sa klupe. Poslednje četiri runde nisu nešto bitne. Rotacija je kratka, ali čovek zna suštinu ove lige, dva jaka centra i dva dobra skorera na to omogućuju borbu za titulu.

 

Konkvistadori su birali sa pozicije 12 i izabraše dečka po imenu Trae Young, ovo je vrhunski izbor, isto mislim i za JJJ u drugoj rundi koji će imati puno slobode u prvom delu sezone. Sengun je prefantastičan izbor za treću, već Vassel u četvrtoj rundi stoji znak upitnika. Razlog? On prošle sezone nije bio u mogućnosti da ode iznad 20 ppg, a ne još sada kada se pojavio Wemby, takođe, Keldon će uzeti svoju porciju šuteva. Collins je ipak napadački potentniji igrač od Poeltla. Ne vidim neku logiku da on sad ide preko njih. Murray iz Kingsa je solidan, ali ništa specijalno. PJ Washington i Hart su dobri izbori bez sumnje. Bey može biti ok u Atlanti. Osovina tima je sjajna, ali na FA će morati da se radi, jer rotacija nije dugačka.

 

Boroje, branilac titule je dobio sedmi pik, iako je imao slobodnog Tejtuma koji mu je titulu doneo, odlučio se za AD, čudan izbor, ovde se radi valjda o pretpostavci da neće moći da ponovi brojeve iz prethodne sezone. Siakam je bio drugi izbor, još jedan visoki koji pumpa skokove i poene. Trećerundaš je bio simpatični Brunson. Za Capelu se u četvrtoj rundi nema šta prigovoriti. Reaves je promašaj za petu rundu, ne vredi on na fantaziju, da postoji kolona u kojoj se mere muda, verovatno bi bio dominantan. Monk za šestu rundu mi je neverovatno, da je odmah sedmu rundu iskoristio na Huertera, lol. Biće da je video da se sjebao, pa je rešio da vadi kestenje iz vatre. Eason je u HOU nebitan, jer ekipa ove sezone juri rezultat. Uloga Miles Bridgesa je još nedefinisana kao i njegova sloboda. Ostali pikovi su nebitniii. Jaaako slab draft od Bore. Ima baš ultramoćno jezgro u AD-Siakam-Brunson-Capela zbog čega je u ovoj grupi, ali ako neke stvari krenu po zlu, ne bi me uopšte iznenadilo da ispadne, jer rotacija je presmešna. Ispuvao se nakon titule, sledi mu povratak u B ako AD reši da ode na plaćeno bolovanje.

 

Matić zaokružuje TIER3 i imao je 18. pik sa kojim je izabrao Bukera. Moram priznati da sam ga izbegavao ovaj draft, jer su Sansi ove sezone nepoznata teritorija, a ja baš i ne volim da plivam u mutnom. Drugi izbor je bio Markanen, imam loša iskustva sa njim, prošle sezone je neočekivano imao 25 ppg, moguće je da ovo bude outlier sezona i da se vrati na staro, u svakom slučaju, nisam želeo da se igram sa njim iako ima privlačnu statistiku. Gobert u trećoj rundi je bio vrhunski izbor, a Herro u četvrtoj fenomenalan izbor, ja sam se razmišljao između njega i Moranta. Video je Matić da fali još mesa pod košem, pa je rešio da učvrsti centarsku liniju sa Okonkvuom i Zekom Kolinsom. Schroder i Herbert će raditi fin posao, provereni su to igrači. Još vredan pomena je Lowry, star je, ali ima on još uvek šta statistički da da. Powell je u ekipi koja je zdrava, nema njemu neke produkcije...takođe Man i Pokuševskim smatram ne toliko značajnim. Ova ekipa je najbolja u ovoj grupi, to je bez ikakve sumnje, i a materijala za tier 2, ali prvi pikovi mi ne ostavljaju jak utisak, takođe, nema tu igrača za neki jači upside sem Okongvua. Prema mom mišljenju je možda i rotacija upitna, jer poslednja tri koja sam nabrojao se neće previše pitati, jer su vojvode Klipersa na okupu.

 

TIER2

Spoiler

Zumbul i Brogdon su imali 20. pika na draftu, što znači da su morali birati dva igrača uzastopno. Prvi par drafta im je bio Mičel i KD, solidno je to. Začinili su ekipu sledeći parom centara Klekstonom i Vilijamsom iz Šarlota. Treći njihov par je bio CP3 i Grant, isto izbori na mestu, na ranijim draftovima su dosta ranije birani. Kvikli je već promašaj, ne znam koliko će se on pitati u ovom trenutku, ali su opet imali briljantan pik tako što su pokupili startnog centra Dalasa. Ja sam igrao bingo između njega i Stjuarta i izbor je pao na Stjuarta. Sledeći par su Strus i Beasley, starteri u svojim ekipama, još jedan igrač vredan pomena je Thybulle koji bi trebalo da bude starter. Ovo je dublja rotacija, nego Matićeva. Hteo sam možda da ih stavim i u Tier 3 zbog Matićeve, ali meni se ova ekipa više dopada.

 

Šurda je imao četvrtog pika iiii došao je Janis u njegovu ekipu. U narednim izborima su došli saigrači iz OKC, Gidi i Holmgren, ovaj drugi je isto veliki upitnik kao i Wemby, ali je makar stabilniji skakač. U sledećem paru su došli trojkaši Sajmons i Džejlen Grin, korektni, alii, meni se čini da moožda moglo i bolje. Naredni par su Fulc i Beret koji su korektni, ali opet je bilo boljih reešnja. U osmoj rundi sluti na promašaj sa Beglijem, jer su Duren i Stjuart glavni pod košem u Detroitu. Naredni pikovi Barns, Lav i Hardavej koji su ok pikovi. Nije za TIER1, jer me nije oduševio draft iako je rotacija dugačka, sam Janis sa solidnom podrškom garantuje pohod na titulu, ali ima i kvalitetnijih ekipa od ove.

 

Zveki se nekim čudom našao ovde, ne znam kako, mora da je časove plaćao, a i povreda Adamsa je malo pomogla. Imao je 6. pika i uzeo je Sabonisa, ovo je sjajan izbor, prošle sezone je bio najkorisniji igrač posle Jokića u ovom formatu lige. Foks u drugoj rundi je malo reach, ali neka se krčka u drugoj rundi. Skoti Barns je biran u trećoj rundi i ovo je bolji izbor, nego Foks. Sledeća runda opisuje zašto je Zveki zapravo Zveki, jedini koji je ispadao iz lige dva puta u tri sezone, draftovan Tajus Džons, lol. Voleo bih da čujem logiku i koji se statsi očekuju, pleja je već imao u Foksu, nije morao pleja juriti. Mičel Robinson je u petoj rundi već malo ozbiljniji izbor. Klarkson će biti solidan, a Topin veoma strašan izbor. Neko je pomagao Zvekiju oko ovog igrača. Dalje redom čine igrači Hunter, KCP, Ziaire, Thomas i legendarni Tilman. Ovo je jedina ekipa u ligi koja nema igrača za drop, kreće Zveki od starta veoma jako, vidi se da Švabe finansiraju časove.

 

Uini je konačno dočekao dobar pik i birao je sa pozicije broja 8, sad sam se setio i mima. Izabrao je proverenog za titulu, Tejtumaru. Pul će igrati za Uinija iz druge runde, moram priznati da je ovo bilo iznenađenje, ali ne bi me iznenadilo da ima bolesne brojeve, jer čim Avdija širi ruke na startu, toeto, u Vašingtonu nema Drejmonda koji će da ga patoše. A ligaši su toliko nesigurni u sebe da je Harden plivao do 48. mesta. Jebeš ga, ja ga ozbiljno razmatrao umesto Zajona na početku druge. Šta ćeš, ljudi vole siguran posao i sigurnu platu. Džaba ti Smit sa četvrte runde je ok izbor iako nisam baš najbolje upućen u njegove igre iz prošle sezone, vidim po statsima da je solidan. Petorundaš je Nurkić, ovo je sjajan izbor i konačno centar. Mathurin mi se sviđa u šestoj rundi. Amen Thompson ne smatram baš dobrim, ustvari nisam siguran, nisam ga baš najbolje proučio, ali bi trebalo da igra iza FVV, što odmah ukazuje na to da se baš i neće mnogo pitati. Adams jbg, povreda. Bogdan je pao do devete i ovo lep izbor. Takođe Šarp iz Bruklina je fin izbor, može da se vrati višestruko ako krene da dobija ozbiljne minute. Nema baš lepu dubinu, pa je to i razlog zašto nije tier više, ali ovako ekipa poseduje žestok potencijal, najviši iz tiera 2.

 

TIER1

Spoiler

Da krenem odmah od najjače ekipe svaka čast Skvebi, odavno nisam video da je neko ovako odvalio draft. Imao je drugi pik na draftu, izabrao je Embida, nema sumnje da će imati strašnu sezonu bez Hardena. Kad je izabrao sledeća dva igrača, videlo se odmah da ova ekipa puca ka tieru 1, sledeća dva igrača su bila Dominayton i Kesler. Tri centra u prve tri runde. Naredni par su činili Gaford i Džru, fenomenalni izbori. Zabetonirao se centrima kao niko nikad pre. Sochan i Melton su činili sledeći par. Sochan mi je bio omiljeni igrač prošle sezone, dečko je razvalio drugi deo sezone, ali su ga uvek nekako ograničavali u minutažu, nelogične izmene itd..., baš, razmišljao sam da ga uzmem u petoj rundi, ali...Verujem da će od starta biti zver. Melton je proveren igrač kad ima minutažu, izvrstan kradljivac. Naredni par su Avdija i Patrick Williams, solidni izbori i ekipu zaokružuju Grimes i Martin Caleb.

 

 

Svake sezone se sve više uverevam da je Davai dobar igrač, jer svake sezone pravi dobru ekipu, pa tako i ove. Počeo je sa petim pikom sa kojim je izabrao Haliburtona. Naredni izbor je bio Porzingis, staklenjak, ali kvalitetan. U trećoj rundi već po navici bira Tarnera, zatim u četvrtoj Bredli Bil. Stiže i Midlton kao četvrti 20 ppg igrač. Sledeći igrači koji čine ekipu su Timelord i Trent, ovo du baš pametni pikovi, jer je velika verovatnoća da će TimeLord menjati sredinu, a Trentu će se u Torontu raščistiti situacija sa trejdovima. Brogdon je osmorundaš, još jedan veoma veliki kandidat za trejd sa velikim potencijalom za drugi deo sezone. Za Vandojamu već ne vidim kvalitet, jer dugačka je postava Lejkersa. Od poslednjih pikova, vredi još samo Dort. Prava snaga ovog tima dolazi u plej ofu, sada je bitan samo plasman.

 

Dovla je imao treći pik i izabrao je Luku Dončića, što ga već automatski pravi favoritim za veći rezultat. Sledeći draft pikovi su bili PG13 i Braun, to su igrači sa izuzetnim potencijalom. Sledeća dva igrača koja su izabrana su Lopez i Duren. Obezbedio se centrima na vreme. Ovaj drugi je skoro najopasniji u ligi sa oreb. Sledeći par su Džons iz Sparsa koji je izgubio startno mesto, ali je sasvim očekivano da ako neko odsustvuje da iz startne petorke da on ulazi, sada verovatno igra sixth man. Stigao je još jedan Braun, ovaj put iz Indijane, tu je već teže odrediti njegove potencijale, možda i trejdovan bude, to bi bila loša sreća za Dovlu. Sledeći draft izbori su Trej Marfi i Kobi Vajt, prvi je povređen i upitne produkcije kasnije, ali ovaj drugi je starter i prvi PG Čikaga, imaće fine brojke. Još jedan, a zlata vredan igrač je Santi Aldama koji dodatno pomera potencijal ovog tima.

 

Moja ekipa je Morentovska, kad sam video kako ostali draftuju, Dža je bio iznuđeno rešenje. Imao sam 19. pika na draftu, ne volim Adebaja, ali ne znam što ne bi imao još jednu 20p-9r sezonu. Zajon mi se dopada jako, pa neka je staklenjak. Kad sam uzeo Alena, to je bio okidač da uzmem Morenta, sa osovinom Adebajo-Zajon-Alen nije me baš lako pobediti, a rešio sam da žrtvujem bolju poziciju radi bolje šanse u plej ofu. Sledeći par su Ben i Ausar Thompson. Prvi i da bude triple single sa statsima, ko ga jebe, dobar je to kradljivac, to mi je bitno. Ausar me je oduševio u predsezoni. Stjuart je pao prenisko, morao sam ga uzeti. THT ako bude bio starter, a za sada jeste, biće solidan. Sledeći su Hejvord koga nisam imao planu da uzimam, ali to je broj 179. Sa sledećim pikom sam uzeo mog miljenika Kulibalija. Uzeo sam Bejzija, rekoše da će igrati iza Kolinsa, a video sam da brzo skuplja skokove, plus je Kolins staklenjak i veoma se dobro sećam kako je pauzirao svaku drugu utakmicu u martu. Još Brendon Klark, koji može biti bitan u drugom delu sezone, ali treba prvo da oporavi od povrede. Morent diže ovo na tier 1. Verujem da se može izdržati sa 25 mečeva suspenzije da se ostane blizu zone plej ofa.

 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, threepwood said:

 

Kakav crni vazelin te spopao nenormalni covece?! 

 

U Elitnoj Yahoo ligi sam bas zadovoljan draftom i ocekujem pobedu protiv Zumbula u prvom kolu. Ova ABA liga za siroke narodne mase vec par sezona sluzi za zabavu i razigravanje sa igracima koje gotivim, tako da sacuvaj taj vazelin za one koji se loze.

 

 

 

Elitna Yahoo liga :lol_2: Jel si uspeo u prvoj rundi da draftujes Jokica, a u drugoj KD.

 

Znas koliko me briga , da ne kazem zabole za taj tvoj draft u '' elitnoj ligi '' :lol_2:

 

Batice opusti se, salimo se malo, mada i sam znas kako ces da prodjes prvo kolo. Sta da ti radim elito.

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, uini said:

ne igra beal, eric gordon paunovic 30+mins, ovo samo meni moze da se desi.

 

Vidim da si rešio jako da otvoriš sezonu, nema šta.

 

Spremi se za jakih 10p na 30%fg za 30min pa vidi posle šta ćeš & kako ćeš

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Zvezdinho said:

 

Elitna Yahoo liga :lol_2: Jel si uspeo u prvoj rundi da draftujes Jokica, a u drugoj KD.

 

Znas koliko me briga , da ne kazem zabole za taj tvoj draft u '' elitnoj ligi '' :lol_2:

 

Batice opusti se, salimo se malo, mada i sam znas kako ces da prodjes prvo kolo. Sta da ti radim elito.

 

+1

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo je nečuveno, šta je Matić uspeo da uradi sa ligom, a nema ni mesec dana kako je dobio na samostalno upravljanje. 

 

Godinama ljudi iz različitih razloga pitaju da se draft pomeri za subotu, nikad niko prstom mrdnuo nije. 

Još vidim 5-2 u glasovima za nedelju i morao da radim nešto, rekoh glasaću kasnije. Ulazim ujutru, nema poll-a više. Rekoh očekivano nedelja, ko je lud da glasa za subotu. 

 

Slučajno sam ušao u subotu u 10 do 9 i video da draft samo što nije počeo. Umalo da propustim. Treba valjda da pretpostavimo da je 9 ljudi preko noći glasalo za draft u nedelju, nakon što je ukupno 7 glasova ostavljeno za više od 3 dana...za obe opcije. 

 

Nemam pojma šta se dešava iza kulisa i čime vas to Poštenjačina ubeđuje (ili ucenjuje), ali ovo NIKAD više ne sme da se ponovi. 

Zato Matiću, nađi barem malo dostojanstva u sebi i povuci se dobrovoljno sa mesta komesara, nakon ovog skandala koji si napravio! 

5 hours ago, threepwood said:

 

Kakav crni vazelin te spopao nenormalni covece?! 

 

U Elitnoj Yahoo ligi sam bas zadovoljan draftom i ocekujem pobedu protiv Zumbula u prvom kolu. Ova ABA liga za siroke narodne mase vec par sezona sluzi za zabavu i razigravanje sa igracima koje gotivim, tako da sacuvaj taj vazelin za one koji se loze.

 

 

Podseti me, po kome je ono beše termin "Tripvudovanje" dobio ime

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...