Fat Zadd Posted April 8 Share Posted April 8 BoraBora izdominirao ( čestitke).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 24 Share Posted September 24 Ukoliko je ljudima svejedno, zamolio bih da draft bude u subotu, 19.10. u bilo koje vreme s obzirom da u nedelju uvece necu biti online, putujem nazalost Unapred hvala svima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 25 Share Posted September 25 Meni isto ne odgovara 20.10. nego 19.10. Unapred hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 27 Share Posted September 27 On 9/24/2024 at 11:56 PM, Magia said: Ukoliko je ljudima svejedno, zamolio bih da draft bude u subotu, 19.10. u bilo koje vreme s obzirom da u nedelju uvece necu biti online, putujem nazalost Unapred hvala svima! Opet ko prosle godine da ti udovoljavamo za termin drafta. Da nije malo mnogo. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 29 Share Posted September 29 Mogao bi @LayupFromTheMidget da reaktivira ligu. Ili @nlavrnja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 30 Share Posted September 30 Dobar dan na A ligu. Koliko znam, iz A u B ligu ispali su: Dracarys, Fat Zadd (banovan trenutno), @Davai Davai (pogledaj PM) i ko je 4ti clan ? Draki se vec prikljucio ligi, kao i vecina iz C lige, liga je reaktivirana pa bih polako da sakupim sve clanove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 30 Share Posted September 30 7 hours ago, delgado said: Dobar dan na A ligu. Koliko znam, iz A u B ligu ispali su: Dracarys, Fat Zadd (banovan trenutno), @Davai Davai (pogledaj PM) i ko je 4ti clan ? Draki se vec prikljucio ligi, kao i vecina iz C lige, liga je reaktivirana pa bih polako da sakupim sve clanove. Nista mi sad nije jasno, Delgado ti igras izgleda sve lige od A do C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 30 Share Posted September 30 59 minutes ago, Zvezdinho said: Nista mi sad nije jasno, Delgado ti igras izgleda sve lige od A do C. Ajde što igra nego je i admin u sve tri 🚬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) 9 hours ago, delgado said: Dobar dan na A ligu. Koliko znam, iz A u B ligu ispali su: Dracarys, Fat Zadd (banovan trenutno), @Davai Davai (pogledaj PM) i ko je 4ti clan ? Draki se vec prikljucio ligi, kao i vecina iz C lige, liga je reaktivirana pa bih polako da sakupim sve clanove. Kako se prikljucio kad je rekao da nece vise da igra fantazi ? Ako Borivoje osvoji 3-peat treba svi da gasimo mesalicu i da motamo kablove. Edited September 30 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 30 Author Share Posted September 30 Lavrnja ce sutra da reaktivira, ko su novi clanovi nek mi puste mejl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 1 Share Posted October 1 Ja sam ušao iz B i planiram da uzmem ono što mi pripada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 1 Share Posted October 1 13 hours ago, Zvezdinho said: Kako se prikljucio kad je rekao da nece vise da igra fantazi ? Malo mi je jedna titula, vratiću se da osvojim još jednu! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 1 Share Posted October 1 7 hours ago, Chaos Is Me said: Ja sam ušao iz B i planiram da uzmem ono što mi pripada. Izvolite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 1 Share Posted October 1 19 hours ago, LayupFromTheMidget said: Lavrnja ce sutra da reaktivira, ko su novi clanovi nek mi puste mejl Koji ti je mail? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 1 Author Share Posted October 1 (edited) Ma u pm mi pusti tvoj mejl ahhah Edit za sta glasamo, vreme drafta, ir mesta i sta je 3? Edited October 1 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 1 Share Posted October 1 Za IR glasamo kao onaj trejd sto su Lavrnja i Xpert gurali, dok ne prodje?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 3 Author Share Posted October 3 Vlado i Miki su poslali mejlove, Boby Shurda je dobio novi tim posto je Lavrnja vec u ligi i ne moze da menja timove, nek mi 4 pusti mejl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 6 Share Posted October 6 (edited) Samo za @maXa88 , instalirao sam prosli mesec Viber na kompu (samo na kompu ), sad nemam samo Skype. Edited October 6 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 16 Share Posted October 16 Ne bi bilo loše da elita baci oko na dešavanja u C ligi pa da se izjasni o problemu, naravno ako vas zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts