Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

Kad mi ne napravimo neku glupost, tu su sudije, ali svakako to nije opravdanje za ubacivanje predmeta u teren. To se ne sme nikad dešavati i stvarno ne mogu da razumem te glave. Svakom ko baci bilo šta, treba zabraniti doživotno ulazak u halu. Problem je što je el neozbiljno takmičenje, o aba ligi da ne pričam.

• Like 4

Na zasluženo mesto smo. A to je treći od pozadi. Ne možeš sa igračima sklonim povredama, igračima od 37 godina kao glavni igrač i bez krilnog centra ništa više od 15 mesta. Zasluženo i nema prostora za bilo kakvu patnju. Imamo tim za borbu sa Partizanom i to će nam biti vrhunac sezone. 

• Like 2

Just now, K.Dot said:

Sve je ovo normalno. Dok god nam je Nedović glavni igrač, takva će nam biti i igra. A Dozeta treba pitati zašto u finiš sezone ulazimo sa samo jednom plejom i to deckom koji je planiran za par minuta po utakmici samo. 

Ne znam sta ti nije jasno.Nema kvalitetnih opcija na 1. i na 4.Totalna nestasica u svetu...

Just now, Abizolirni said:

Nismo mi ekipa za ovo. Kad ove jazavce ne mozemo rutinirati kod kuce, sta traziti protiv drugih.

Ali orice se sledeceg vikenda Kup je nas. Odlicna pripremna utakmica za kup.

• Ha-ha 1

Sudije +Nedović kad je bitno = katastrofa... Šta da se radi mi smo nula od ekipe bez Tea... Ona nesportska na 20s i preko pola na drugoj strani su samo primjer našeg tretmana u EL... Ovo smečarsko takmičenje ne treba ni igrati... Ljudi nas godinama kradu na domaćem terenu... Treba bar jednom sudiji oko proliti pa nek nas izbace... Jbš ovo više... 

• Like 1
  • WOW 1

Just now, Don Dusko said:

Na kraju ni ta nesportska nije odlucila bas jer da smo malo bolje reagovali kod ukradene...Mozda bi izvukli overtime. A tamo bi smo na konto njihovih licnih mogli da iskoristimo slabiju odbranu...

Razvalili bi ih u produzetku. Sami smo krivi. Kakve mi lobanje imamo u ekipi uh

• Like 2

4 minutes ago, suptil said:

Ne racunajuci Asvel i Albu poslednji smo na tabeli. Bravo strucnjaci. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ako ne racunas prvih 15 ekipa, prvi smo.

• Love 1
  • Ha-ha 3

1 minute ago, Bode said:

Na tabeli smo 16, batalite vise te sudije.
Dok ne budemo izgradili respektabilan tim, uvek ce biti ovakav kriterijum.

Ovakav nameran faul ne bi svirali ni jednoj domacoj ekipi sem nama.

• Like 11
  • Thanks 1

3 minutes ago, Abizolirni said:

Nismo mi ekipa za ovo. Kad ove jazavce ne mozemo rutinirati kod kuce, sta traziti protiv drugih.

Koga mi da rutiniramo, dobri moj? Pa nas Buducnost zgazi sa 15 divljaka u ekipi, a neko je pametan odlucio da treba Tea tu iskoristiti, a da odmori ovo pred kup.

Zalgiris je u ozbiljnoj formi, trenutno su za nas avion.

7 minutes ago, Abizolirni said:

Dok god se jebenim momcima u narandzastom ili koje su vec boje, ne uvedu JEBENE kazne za greske koje prave sudeci, ovako ce biti na mnogim utakmicama.

Kad dobijes 5 000 EUR kazne i 5 kola da ne sudis, drugacije ces gledati.

Sve ima smisla kad shvatis da su im jedni prakticno poslodavci (akcionari lige u kojoj sude), a drugi su dobili ulaznicu da se igraju ove godine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...