Čvarkov Posted February 9 Share Posted February 9 Kad mi ne napravimo neku glupost, tu su sudije, ali svakako to nije opravdanje za ubacivanje predmeta u teren. To se ne sme nikad dešavati i stvarno ne mogu da razumem te glave. Svakom ko baci bilo šta, treba zabraniti doživotno ulazak u halu. Problem je što je el neozbiljno takmičenje, o aba ligi da ne pričam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 9 Share Posted February 9 Na zasluženo mesto smo. A to je treći od pozadi. Ne možeš sa igračima sklonim povredama, igračima od 37 godina kao glavni igrač i bez krilnog centra ništa više od 15 mesta. Zasluženo i nema prostora za bilo kakvu patnju. Imamo tim za borbu sa Partizanom i to će nam biti vrhunac sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 9 Share Posted February 9 Ne racunajuci Asvel i Albu poslednji smo na tabeli. Bravo strucnjaci. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Od svih najgorih smo izgubili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 9 Share Posted February 9 Nedović je pokazivao Janisu da imaju 14 sekundi za napad Žalgiris i da nema potrebe praviti faul jer ako odbranimo ostaje nam 7 sekundi. Ne znam da li ga je Janis razumeo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 9 Share Posted February 9 Nismo mi ekipa za ovo. Kad ove jazavce ne mozemo rutinirati kod kuce, sta traziti protiv drugih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9 Share Posted February 9 Na kraju ni ta nesportska nije odlucila bas jer da smo malo bolje reagovali kod ukradene...Mozda bi izvukli overtime. A tamo bi smo na konto njihovih licnih mogli da iskoristimo slabiju odbranu... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, K.Dot said: Sve je ovo normalno. Dok god nam je Nedović glavni igrač, takva će nam biti i igra. A Dozeta treba pitati zašto u finiš sezone ulazimo sa samo jednom plejom i to deckom koji je planiran za par minuta po utakmici samo. Ne znam sta ti nije jasno.Nema kvalitetnih opcija na 1. i na 4.Totalna nestasica u svetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, Abizolirni said: Nismo mi ekipa za ovo. Kad ove jazavce ne mozemo rutinirati kod kuce, sta traziti protiv drugih. Ali orice se sledeceg vikenda Kup je nas. Odlicna pripremna utakmica za kup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted February 9 Share Posted February 9 Sudije +Nedović kad je bitno = katastrofa... Šta da se radi mi smo nula od ekipe bez Tea... Ona nesportska na 20s i preko pola na drugoj strani su samo primjer našeg tretmana u EL... Ovo smečarsko takmičenje ne treba ni igrati... Ljudi nas godinama kradu na domaćem terenu... Treba bar jednom sudiji oko proliti pa nek nas izbace... Jbš ovo više... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 9 Share Posted February 9 Nama "SUTERI" promasuju slobodna bacanja u enermnom procentu na malom uzorku, sta onda da pricamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, suptil said: Ali orice se sledeceg vikenda Kup je nas. Odlicna pripremna utakmica za kup. Orice se malo sutra, ne igra Teo na kupu izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, Don Dusko said: Na kraju ni ta nesportska nije odlucila bas jer da smo malo bolje reagovali kod ukradene...Mozda bi izvukli overtime. A tamo bi smo na konto njihovih licnih mogli da iskoristimo slabiju odbranu... Razvalili bi ih u produzetku. Sami smo krivi. Kakve mi lobanje imamo u ekipi uh 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 9 Share Posted February 9 Na tabeli smo 16, batalite vise te sudije. Dok ne budemo izgradili respektabilan tim, uvek ce biti ovakav kriterijum. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 9 Share Posted February 9 4 minutes ago, suptil said: Ne racunajuci Asvel i Albu poslednji smo na tabeli. Bravo strucnjaci. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ako ne racunas prvih 15 ekipa, prvi smo. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, Kosjan Willavić said: Orice se malo sutra, ne igra Teo na kupu izgleda Glava mi puca. Otiso mi pritisak u nebesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, Bode said: Na tabeli smo 16, batalite vise te sudije. Dok ne budemo izgradili respektabilan tim, uvek ce biti ovakav kriterijum. Ovakav nameran faul ne bi svirali ni jednoj domacoj ekipi sem nama. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 9 Share Posted February 9 Nesportska Yaga je bila cista ko suza. Udarac po glavi, lopta ni blizu. Ovo na kraju sa preko pola je bas smijesno bilo, nevjerovatno mi je kako ono nisu vidjeli. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 9 Share Posted February 9 Sto bi se reklo Yago doneo i Yago uzeo. Jbg i dalje smatram da on mora da ostane i sledece sezone. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 9 Share Posted February 9 3 minutes ago, Abizolirni said: Nismo mi ekipa za ovo. Kad ove jazavce ne mozemo rutinirati kod kuce, sta traziti protiv drugih. Koga mi da rutiniramo, dobri moj? Pa nas Buducnost zgazi sa 15 divljaka u ekipi, a neko je pametan odlucio da treba Tea tu iskoristiti, a da odmori ovo pred kup. Zalgiris je u ozbiljnoj formi, trenutno su za nas avion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 9 Share Posted February 9 Ljudi, ne mogu da vam objasnim koliko sam pregoreo. Nemam vise snage za ovu sezonu. Da nismo imali nekoliko pomracenja uma, ne bi im pomogla ni ova tri hohstaplera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 9 Share Posted February 9 Nažalost ćemo Nedovića gledati još jednu sezonu u Zvezdi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 9 Share Posted February 9 Недовић да направи роштиљ подхитно ту врв има самопоуздања кад се ломи. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 9 Share Posted February 9 Just now, Green23 said: Nažalost ćemo Nedovića gledati još jednu sezonu u Zvezdi. Verovatno ce se na kraju ove godine produziti ugovor na jos 3 godine 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted February 9 Share Posted February 9 7 minutes ago, Abizolirni said: Dok god se jebenim momcima u narandzastom ili koje su vec boje, ne uvedu JEBENE kazne za greske koje prave sudeci, ovako ce biti na mnogim utakmicama. Kad dobijes 5 000 EUR kazne i 5 kola da ne sudis, drugacije ces gledati. Sve ima smisla kad shvatis da su im jedni prakticno poslodavci (akcionari lige u kojoj sude), a drugi su dobili ulaznicu da se igraju ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 9 Share Posted February 9 1 minute ago, Don Dusko said: Sto bi se reklo Yago doneo i Yago uzeo. Jbg i dalje smatram da on mora da ostane i sledece sezone. Pa ima ugovor na 3 godine i odlicnu sezonu iza sebe vec sada. To cak ni Covic ne bi zajebao koji bi i kliker pokvario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts