Čočo Posted January 28 Share Posted January 28 Meni ovako najslađe. Najteže za srce ali i najmilije. 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mirage93 Posted January 28 Popular Post Share Posted January 28 (edited) 14 poena (7/9 FG) 13 skokova 2 asistencije 24 indeks Dati mu blanko cek da napise sam sta zeli za sledecu sezonu. DZOEL MAMOJEBAC BOLOMBOJ Covek je sve sto smo godinama trazili na centru, ova uprava je imala mnogo promasaja, kikseva, ali ovo je vrhunski pogodak. Edited January 28 by Mirage93 39 31 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 28 Share Posted January 28 Pravda !!! Da je bila EL utakmica baš kao pre 15 dana, bilo bi + 15 za nas. Ovo sudjenje je skandalozno, i samo su sudije držale partizan vecim delom utakmice. Na poluvremenu +17 a bili smo mnogo bolji i za vecu razliku. Polovinu koseva postigli su sa linije penala. Mnoogo bi bilo da se po ko zna koji put volšebno vrate u mec posle velikog minusa. Svaka cast nasim momcima. Trebalo je ovo izdrzati. Kidali su od pocetka, ali su uvek bili spotaknuti.Trebalo je ovo dobiti posle poraza u Berlinu. Šta reci za onog kako ga nazvati a ne dobiti ban ( leedej) Hoce li neko reagovati vise??? 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 28 Share Posted January 28 12 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28 Share Posted January 28 Majstorski je ovo Yago odradio 16 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 28 Share Posted January 28 Kad sam vidi Gileta u igri a bez Tea u petorci, probio me hladan znoj kao kad mi punica kaze, dragi moj zete... znam da sam najebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Volter Posted January 28 Popular Post Share Posted January 28 ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. 37 26 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 28 Share Posted January 28 Just now, Volter said: ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. Kad bude analizirao sta se desavalo i kad vidi sudjenje, cestitace iskreno valjda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Volter said: ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. Hahahahah i zasto onda prozivamo Zoca. Jer kiseo u porazima. Ej on ovim insuinira kako su nas pogurale sudije... Jbt. :D 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Volter said: ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. Ahahahahahaha.. Ladno lik nezadovoljan suđenjem 😂😂😂😂😂 ahahahhaha.. pa ovo je planetarni hit 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 28 Share Posted January 28 Jago je najveći mudonja u ekipi. Da se igralo još 5 minuta Partizani bi nas rešili 10 razlike. Neverovatno kako se gubimo kad kola krenu nizbrdo i to nije prvi put. Al jebeš ga, pobeda je pobeda. Napred Zvezdo! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Don Dusko said: Majstorski je ovo Yago odradio Svaka mu cast ali meni bas nije jasno cemu napad ovako brz gdje ostavljas ekipi koja nas usrala u 2 pol, 6 sekundi do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 28 Share Posted January 28 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 28 Share Posted January 28 bas sramna izjava Zeljka za Ledeja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 28 Share Posted January 28 Just now, srlepajce said: bas sramna izjava Zeljka za Ledeja Ocekivana, nece valjda svog igraca da pljuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 28 Share Posted January 28 2 minutes ago, Volter said: ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. Bas salty izjava, posle svega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 28 Share Posted January 28 Izjava dostojna kluba koji vodi i sklop igrača kakve ima u ekipi. Hvala Željko na čestitkama. 24 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted January 28 Share Posted January 28 13 minutes ago, Don Dusko said: Ne znam za vas al meni je Yago najomiljeniji igrac ove Zvezde(ne govorim sad zato sto je metnuo grobarima)! Decko igra kako treba, tj koliko moze sa svim svojim limitima cak i preko ali cek' do neke sledece utakmice koju ne odigra dobro pa kad krene pljuvacina, standardna prica. Lepa je pobeda ali me nije preterano dotakla. Nisam isao u Arenu gledalo se na tv-u, valjda sam se smorio zbog losijeg rezultata u evro ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) 7 minutes ago, Volter said: ''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović. Bolje i da nisi čestitao. Što se mene tiče ne prihvatam "čestitke" Hvala NE TREBA Edited January 28 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted January 28 Share Posted January 28 Био је и фаул Јарамаза над Јагом. Али, дупла пре тога као кућа. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 28 Share Posted January 28 Jesu bili problem Zaza Paculija blokovi centara Zvezde, gde ni jedan se nije svirao kao faul u napadu, ili sviranje svakog kontakta bekovima Partizana...Sramotno izbacivanje Pj nakon faula u napadu Bolomboja takodje...El pokazuje sve, vi želite da igrate Boza Maljkovic stajl, dok drugi da igraju nba regularku u odbrani.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 2 7 23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 28 Share Posted January 28 Umro bi da nismo dobili.. glas mi otisao.. bravoo ❤️🔴⚪️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted January 28 Share Posted January 28 Secer i vodu za pocetak. Ovoj ekipi bi i Bentil na 4 digo plafon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) 7 minutes ago, The_Big_S said: Ahahahahahaha.. Ladno lik nezadovoljan suđenjem 😂😂😂😂😂 ahahahhaha.. pa ovo je planetarni hit kako to pises. On je gospodin 🤢...al' kad pobjedjuje. Edited January 28 by Abizolirni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvezdale Posted January 28 Share Posted January 28 Neverovatno je da Zeljko na konferenciji opravdava ponasanje Leday-a. I onda se pitamo svi kako ga neko ne smiri, da li ne moze da se utice na njega.. Ne bi me cudilo da Zek ovo radi i po direktivi. 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts