Урош19 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 8 hours ago, Don Dusko said: 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Dobili smo na inspiraciju Teodosica kao sto smo prosle godine isto dobili Makabi, ali u gostima zahvaljujuci Nedovicu. Tako mogu da se dobiju 2,3 utamice u EL Odbrana ne postoji ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 1 hour ago, John Terry said: Nikad mi nije bila jasnija razlika između Teodosića i Nedovića, kao što mi je jasna sad. Nikad očiglednije zašto je lik tolike godine tražen. Teodosić je jednostavno...pa...više od generacijskog talenta. Teo je jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2023 Author Share Posted December 22, 2023 Just now, vlaDixXx said: Dobili smo na inspiraciju Teodosica kao sto smo prosle godine isto dobili Makabi, ali u gostima zahvaljujuci Nedovicu. Tako mogu da se dobiju 2,3 utamice u EL Odbrana ne postoji ove godine. ovo jednostavno nije tacno. otvorili smo prvu cetvrtinu na inspiraciju teodosica ali je vec od druge cetvrtine do bio proper kolektivni napad a treca cetvrtina verovatno najkolektivniji a zajeban napad, onako kako sam mastao da izgleda. nije tacno ni da odbrana ne postoji, vec da u tom aspektu ne mozemo da napravimo razliku, zato je vazno da imamo kontinuitet u napadu, pa retki periodi dobre odbrane onda ucine da vodimo 10+ razlike ali to ne znaci da ne postoji, vec da nismo u stanju da je igramo dobro osim na mahove, iako se trudimo 32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 4 minutes ago, vlaDixXx said: Dobili smo na inspiraciju Teodosica kao sto smo prosle godine isto dobili Makabi, ali u gostima zahvaljujuci Nedovicu. Tako mogu da se dobiju 2,3 utamice u EL Odbrana ne postoji ove godine. Da umem stavio bi ti onaj gif Crnog Gruje kad Gruja kaze: "lupetas Bole". Objasnio Uini sve, nema potrebe da mracimo i u retkim situacijama kada nemamo povoda za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 11 hours ago, Mendez said: Ljudi, nisam nešto previše gledao basket prije, naročito ne druge ekipe i to sam propustio pa se pitam na šta je Teo ličio na vrhuncu ako sa 37 ovako kida, u pm ?! Recimo da je na vrhuncu imao ovakvih ili sličnih partija često, da ne kažem skoro svako kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Teo je imao nekoliko ludačkih pogodaka, ali da parafraziram ono što je sam rekao imao sam 14 asistencija jer su saigrači ubacili šuteve nakon što su dobili loptu. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hroničar985 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 (edited) Prosto mi nije jasno kako je neko mogao da izrazi sumnju letos prilikom dolaska Teodosića. Idol jedne generacije, Bog i Otac košarke, svojim potezima uvek podseća zašto je košarka najlepsi sport na svetu (bar po meni). Privilegija je gledati majstora u Zvezdinom dresu, niko i ne očekuje da ovakve partije pruža u kontinuitetu, ali njegov učinak do sada je dovoljan da se kaže da je on naše najveće pojačanje od letos. Generalno gledano, ja ću uvek biti zadovoljan kad se ekipa bori kao sinoć. Pristup i borba na jučerašnjoj utakmici je bila prava. Neka se oni bore ovako na svakoj utakmici, pa i neka izgube, Bože moj. Protiv Reala uopšte nije bio sporan poraz kao takav, nego je zalaganje bilo kriminalno. Edited December 22, 2023 by Hroničar985 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Simonović je sinoć prvi put zaličio na Evroligaškog igrača, desetak minuta na terenu sa solidnom odbranom, aktivan na skoku i što je najvažnije bez glupih faulova. Četvorka se i dalje naravno mora dovesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Vecina(na ovom forumu) nije bila odusevljena dolaskom Teodosica. Drago mi je zbog Tea, sto vas je (opet) pretvorio u fanove. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 (edited) Nešto razmišljam. Kad bismo mogli da kloniramo Tea, Bolomboja, Hangu i Lazića, bili bismo duplo jači i jače. Edited December 22, 2023 by Čvarkov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Kajl Gaj?vidim Grci ga sele kod nas a i nasi mediji... Ne znam sta ce nam on? Jedino umesto Jaga u 12 a da dodje jos jedan plej... Steta sto Smit iz Virtusa ima Hrvatski pasos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Ohoho, sudeci po upisima vredi vratiti snimak, bilo je i leprsavog napada a i dobre odbrane... Ajd, pa nek se nastavi tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Na ABA sajtu Kuzmić više nije u rosteru, Bjelica još uvijek jest. Pitanje je koliko igrača mi više možemo registrovati jer nam je 17 igrača bilo registrovano u nekom momentu ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 1 minute ago, Howie Roseman said: Na ABA sajtu Kuzmić više nije u rosteru, Bjelica još uvijek jest. Pitanje je koliko igrača mi više možemo registrovati jer nam je 17 igrača bilo registrovano u nekom momentu ove sezone. Pa jos 3 igraca ili jos 2 ako se Gilepsi ne racuna u tih 17... Al neko rece da mozemo jos 3 sto je sasvim dovoljno. Plej, bek, cetvorka 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Može Gaj, treba nam neko ko će Nedovića zamijeniti kad bude povrijeđen ili mu dođe off sedmica kao ova, a i plej se svakako mora dovesti nevezano za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Gruzijac što ga je @Markoss pominjao je više C nego PF koliko sam shvatio? I kakav je u odbrani? Ako može neko ko ga je pratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Just now, Čvarkov said: Gruzijac što ga je @Markoss pominjao je više C nego PF koliko sam shvatio? I kakav je u odbrani? Ako može neko ko ga je pratio. Najvažnije pitanje je da li planira političku nakon košarkaške karijere. 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 6 minutes ago, Stefi88 said: Kajl Gaj?vidim Grci ga sele kod nas a i nasi mediji... Ne znam sta ce nam on? Jedino umesto Jaga u 12 a da dodje jos jedan plej... Steta sto Smit iz Virtusa ima Hrvatski pasos. Da ne pretjerujemo, najjače da bi neko osporavao dolazak Amera zato što ima hrvatski pasoš. Veći problem je što sem šuta za 3 nema šta da ponudi, niti bi nam nešto podigao plafon. Nama treba plej koji mijenja projektovanog startera. Prije bih i sa Pangosom rizikovao nego dovodio Smitha. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 9 minutes ago, Howie Roseman said: Na ABA sajtu Kuzmić više nije u rosteru, Bjelica još uvijek jest. Pitanje je koliko igrača mi više možemo registrovati jer nam je 17 igrača bilo registrovano u nekom momentu ove sezone. Jos 3, taman kolko i fale na ovaj roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 10 minutes ago, Howie Roseman said: Pitanje je koliko igrača mi više možemo registrovati jer nam je 17 igrača bilo registrovano u nekom momentu ove sezone. Odgovor je 3.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 7 minutes ago, Čvarkov said: Gruzijac što ga je @Markoss pominjao je više C nego PF koliko sam shvatio? I kakav je u odbrani? Ako može neko ko ga je pratio. Pa vise vuce na neku stretch peticu nego na cetvorku koliko sam video po klipovima, deluje mi da igra odbranu ali bio bi nam jos jedna cetvorka sa sporim nogama. Ja sam vise za nekog Nigel Hayes Davis tip igraca neka 4/3 nego 4/5 za to imamo Luku ali kad nema kise dobar je i grad. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stella rossa di Belgrado Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Ima li istine oko guya? Ono sto je on igrao prosle god u huventudu pogotovo u plejofu ACB lige je brutalno, nije se bas snasao kod sotone atamana, ali realno tamo ima slukasa granta nunna pa i vildozu kao igrace sa vecom reputacijom pani nije dobio pravu sansu, ako neko ima info da li ima istine neka javi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Smit mene podseca na Voldena, skroman organizator, dobar suter i defanzivac. Vise sam za njega nego za ozivljavanje Pengosa, koji bi nas kostao koliko Smit i Gaj zajedno. Doduse, pitanje je ima li istine za Gaja, vest je potpisao Prlina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Pobeda da zamaze oci i da laznu nadu ali nadajmo se da imamo dovoljno igraca koji u razlicitim utakmicama mogu da imaju inspiraciju. Milosu svaka cast, prelepo je gledati najboljeg plejmejkera evrope plus velikog zvezdasa u nasem dresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts