Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted

Jeste webos.
Mogu preko pretraživača TV-a ući na sajt i pustiti utakmicu. Na telefonu imam i na laptopu, sve perfektno radi. Radi i na televizoru, ali bi bilo bolje da ima aplikacija, lakše bi bilo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Like 1
Posted
1 minute ago, Tormund said:

Jeste webos.
Mogu preko pretraživača TV-a ući na sajt i pustiti utakmicu. Na telefonu imam i na laptopu, sve perfektno radi. Radi i na televizoru, ali bi bilo bolje da ima aplikacija, lakše bi bilo.

Webos nema El apklikaciju. Ali sljaka lepo preko pretrazivaca tako da nije neki preveliki problem. 

Inace je to  jedina mana  webosa, fale neke aplikacije

• Like 2
Posted

Nekako smo vec prezalili Asvel. K'o onomad Albu (i koga sve ne). Nije dobro...

Treba mobilizacija. Trebaju ovi forumaski jinx-atori da poniste ovo "lako cemo" atmosferu.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, Tormund said:

Jeste webos.

Imam i ja LG, mislim da imaš onu aplikaciju da prikažeš telefon na tv-u pa možeš i tako gledati

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Jednja manje stvar koju ce moci da istrazi:

Hide contents

freestyler-fristajler-splav04.jpg

Mada, ima previse drugih. 😕 

Izvučeno je ovo malo iz konteksta, rekao je posle da je jednostavan lik, da ne voli previše da napušta kuću itd. Meni deluje kao porodičan čovek, ima ženu i decu. Više mi je Kampaco tip, nego ovaj što je ugasio instagram. 😂

• Like 3
Posted
3 hours ago, Redstar0356 said:

Webos nema El apklikaciju. Ali sljaka lepo preko pretrazivaca tako da nije neki preveliki problem. 

Inace je to  jedina mana  webosa, fale neke aplikacije

Webos na primer ima Disney+ koji sam uzeo i nema ga npr. na EON androidu ili mom mobu, ali zato Webos nema neke bas bazicne aplikacije, tipa za HBO mora da bude bas nova verzija. 😞 sorry za off

• Like 1
Posted
6 minutes ago, leki bg said:

Webos na primer ima Disney+ koji sam uzeo i nema ga npr. na EON androidu ili mom mobu, ali zato Webos nema neke bas bazicne aplikacije, tipa za HBO mora da bude bas nova verzija. 😞 sorry za off

HBO i Disney+ lepo sljakaju na EON boxu. Provereno.

• Like 1
Posted

Kad smo vec na temi webosa i gledanja sportskog sadrzaja (malo offtopic) ali u zadnje vreme Yettel-ov HipernetTV je prestao da sljaka na na veb pretrazivacu webos-a iz nekog razloga, trazio sam alternative kako da pustim ali nista nije radilo. Skinuo sam neki kao veb pretrazivac na EON-u i on nekad uspe nekad ne uspe da pokrene, da li postoji jos neko resenje mozda?

Posted
46 minutes ago, leki bg said:

ja iman Fox tv sa Webosom i ima Hbo aplikaciju. Sljaka odlicno

Posted
On 10/1/2023 at 8:50 PM, Stefi88 said:

Kalinica ocekujem sledece sezone u Zvezdi pa da vidimo i Teo-Neda-Kalina trio 💪❤️

Ima li sta od Bobija?

Posted
2 hours ago, Kronostime said:

HBO i Disney+ lepo sljakaju na EON boxu. Provereno.

Meni Disney+ ne radi na EON boxu, ne nalazi ga uopste kao aplikaciju, na Samsung mobu takodje - pise da nema za moju zemlju, dok na Webosu radi odlicno.

Max i SKY mi rade na EON, ne rade na Webos.

Netflix radi gde god.

1 hour ago, kojan said:

Kad smo vec na temi webosa i gledanja sportskog sadrzaja (malo offtopic) ali u zadnje vreme Yettel-ov HipernetTV je prestao da sljaka na na veb pretrazivacu webos-a iz nekog razloga, trazio sam alternative kako da pustim ali nista nije radilo. Skinuo sam neki kao veb pretrazivac na EON-u i on nekad uspe nekad ne uspe da pokrene, da li postoji jos neko resenje mozda?

Webos problem je sto trazi stalno nove verzije. Imam LG iz 2018., veliki, a sto je tek lep, ali imam msm verziju 3.0 i neke aplikacije vise ne mogu. Tako da se dopunjujem sa EON box dok ne uzmem novi TV.

Posted

Disney ti ne nalazi verovatno zato sto je region podesen na Srbiju, sigurno moze app da se sideloaduje, predpostavljam ne koristim.

• WOW 1
Posted (edited)
1 hour ago, nunilo said:

Disney ti ne nalazi verovatno zato sto je region podesen na Srbiju, sigurno moze app da se sideloaduje, predpostavljam ne koristim.

Have no idea what r u talking about hahahah , imam ga na TV, tako da sam ok 😉 hvala svakako. 

Necu vise u off. 

Edited by leki bg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...