Small Owl Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Jebeni master piece by Nebojsa Covic. Ovakve diverzije se uce na nekim naprednim MI6 akademijama. 3 3 14
Fromthecorner Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Veceras su svi srecni i zadovoljni. Zvezdasi zbog triplete i osmog derbija u nizu, Grobari jer vise nisu krivi Zeljko i Panter za debakl sezonu nego drzava. Uzdravlje! 16 1
Čočo Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Pre neki dan sam rekao kako treba da nam se ugasi klub jer navijači određuju ko sme a ko ne da igra za nas ali očigledno treba oba kluba da se ugase kad i ovim drugima navijači određuju da li smeju ili ne da igraju utakmicu. Neprofesionalizam. A dobili i jedni i drugi para kao da su Real i Barsa zajedno. 1 3
Mile1 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Andrej Kostic za 5 meseci ima vise titula nego Zeljko za tri godine 12 6 30
rasheed Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 18 minutes ago, Урош19 said: Avramović je gospodin, sa Dedom se izgrli pred svaki derbi kao da su rod rođeni i uvek je korektan sa izjavama za medije. Uopšteno svi domaći igrači iz obe ekipe su korektni sem onog jednog ispada Anđušića. I Smajlija... 1
Clash Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 3 minutes ago, Small Owl said: Jebeni master piece by Nebojsa Covic. Ovakve diverzije se uce na nekim naprednim MI6 akademijama. Ovu utakmicu su najbolji bili najosporavaniji igraci CZ. Davidovac, Mitrovic i Covic. 1 2
Kooineeperk Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ne znam za vas drugari, ali ja se nakon ovoga bas i ne osecam nesto radosno (osim sto je ovom haosu, cini se, dosao kraj barem na nekoliko meseci). Kao ljubitelj kosarke, osecam se porazeno. Imamo dva odlicna tima, EL tima, i umesto da uzivamo u njhovoj borbi i da sudije budu neprimente, a uprave da cute, da treneri rade svoj posao, a da navijaci pevaju samo svom timu, mi imamo sve obrnuto. I batalite mi price Covica, Zoca i ostalih u fazonu "ko je kriv", svi SMO krivi. I sad posle ovoga treba gledati repku na OI?! A situacija na forumu, mozda nikad gora, poiskakali razni likovi s obe "strane" brda, mnogi normalni likovi prestaju da pisu... I cemu se onda tacno radujemo? 8:0? Tituli u KLS? A zmurimo na sve ostalo?! Ma zajebite to, kakvo radovanje... 20 2
Karakondzula! Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Braco, neka Vam je srecna tripleta ! Volim vas sve ❤️ 2 3
Don Dusko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. 6
srlepajce Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 5 minutes ago, Čočo said: Pre neki dan sam rekao kako treba da nam se ugasi klub jer navijači određuju ko sme a ko ne da igra za nas ali očigledno treba oba kluba da se ugase kad i ovim drugima navijači određuju da li smeju ili ne da igraju utakmicu. Neprofesionalizam. A dobili i jedni i drugi para kao da su Real i Barsa zajedno. Najjezivije ono direkt obracanje Andjusicu, Smajliju Pa ajd ti izadji igraj utakmicu 11
Igor_ Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Nisam srecan ni 1% iskreno. Bolje da je bilo 20:0 za njih pa da ih operemo u pioniru. Mada ovako je mozda i najbolne, u pioniru bi haos bio. 1 1
DameTime Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Kooineeperk said: I sad posle ovoga treba gledati repku na OI?! A situacija na forumu, mozda nikad gora, poiskakali razni likovi s obe "strane" brda, mnogi normalni likovi prestaju da pisu... Treba se voditi primerom Avramovića i Davidovca. Kad bude više ljudi sa takvim odnosom na obe strane, možda će derbi više ličiti na praznik košarke nego na ratište. 13 1
Kankkunen Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Kao da je prvi put, bilo je toga i ranije ... tužno jeste jbg.
deez nuts. Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Da brate, evo nije mi dobro bukvalno. 15
Неле Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Pre dve godine u majstorici finala Aba lige je nama ispraznjena hala izasli smo i pobedili. Uopste ne vidim razlog za neko sablaznjavanje, nismo im mi krivi sto su im navijaci avangardni pa im prete. 35
Igor_ Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Izvinjavam se ako je bilo. Klinac me oraspolozio malo. 19 6 12
Golijat Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Koje godine je bilo ono kad su igraci Hemofarma odbili da se pojave u finalu lige, Partizan je bio domacin, a u pioniru sprdnja, pokojni Misa Tumbas sutira trojke, igraci Partizana slave kao da se nista nije desilo itd. E pa rodjaci, karma. 🙂 22 2
Don Dusko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 3 minutes ago, deez nuts. said: Da brate, evo nije mi dobro bukvalno. Prodje brzo jbg.
Clash Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Igor_ said: Izvinjavam se ako je bilo. Klinac me oraspolozio malo. Mora dete domaci da zavrsi za sutra 3 1
mister-no Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Iskreno, meni izuzetno draga titula.. Jelisaveta i Mina ❤️ Nadam se da je ovo putokaz ubuduće bilo kojoj tribini ovako će se završiti vaša "pesma" bolesnici. 3
Recommended Posts