Popular Post božija noga Posted May 20 Popular Post Share Posted May 20 1 minute ago, Kronostime said: 1. Neda ostvario dečački san Jašta 14 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 20 Share Posted May 20 3 minutes ago, BojanaCZV said: Ali Omic i njegov komentar. Kakva nepravda je načinjena prema njemu, a on i dalje stoji hrabro i ne zamera ❤️ Taman došao to da napišem. Pokazuje koliko je veliki čovek. Zadovoljština kad vidiš čestitke bivših igrača i ostalih majstora ovog sporta. 🔴⚪ 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted May 20 Share Posted May 20 https://x.com/piu_di_belgrado/status/1792294930238382413?s=46&t=cAIuC22gr1RshLRnwMrsHQ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 20 Share Posted May 20 18 24 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) 46 minutes ago, dzakala said: Nisu pobede nad KKP merilo uspesne sezone niti plasman u EL. Merilo su uzeti trofeji a mi ih imamo ove godine 2/2. Kada se kao merilo u univerzumu bude uzimalo bilo sta drugo do osim trofeja onda cemondiskutovati. Naravno nama kao navijacima ostaje zal za EL i svime sto se desavalo tamo, ali video sam da ti je neko dole lepo napisao i niz objektovnih stvari koje su dovele do tog 16og mesta. Meni licno, potpuno je svejedno da li smo bili 16 ili 11, a onima kojima nije neka se zadovoljavaju sezonom sa za malo desetim mestom, neka budu zadovoljni sto su bili 11 a mi 16, i neka im to budu vrednosti uspesne sezone. nije problem biti na mestu broj 16 u EL ali je problem što se ta liga za KKCZ završila početkom novembra prošle godine pa smo igrali rekreativno do kraja lige. To više nikad ne sme da se dogodi klubu kakav je KKCZ. Ova titula i kup mogu samo da posluže da nesposobni i nestručni i dalje prodaju maglu u klubu. Ni jednu im pizdariju, muljažu i prevaru ne smemo zaboraviti, stručni štab i igrači su van te priče, uglavnom su se borili i zalagali koliko su mogli Edited May 20 by Perkos2 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 20 Share Posted May 20 Je l' možemo da se prebacimo na pamuk bekovsku liniju Vildoza, Neda, Teo, Jago ili još slavimo? Inače Vildoza za 800k je ozbiljna krađa u današnje vreme. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) Meni ce biti bas zanimljivo videti Tea i Lucu zajedno u timu Jos Roki ako ostane on bese igrao u Baskoniji sa njim Edited May 20 by srlepajce 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 20 Share Posted May 20 58 minutes ago, alokin said: Jel smo sada sigurno u Evroligi? Rekao Motiejunas da je dogovor i dalje da pobednik Aba lige dobije valjd kard za Evroligu. Tako da je prakticno sigurno i ako ne može da se kaže 100% jer ipak nije pravno obavezujući dogovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 20 Share Posted May 20 Otvorite prelazni rok temu. KLS cu da batalim. 3 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 20 Share Posted May 20 Jebem ti zivot, gledam slike sa proslave. Tobi brat bukvalno nisi siguran da li je provalio da smo uzeli titulu pa slavimo ili je nekome rodjendan 3 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 20 Share Posted May 20 39 minutes ago, BojanaCZV said: Ali Omic i njegov komentar. Kakva nepravda je načinjena prema njemu, a on i dalje stoji hrabro i ne zamera ❤️ Siguran sam da je svestan kako stvari ovde funkcionisu zato i ne zamera Ti koji mu skandiraju svasta, da ga ovako sretnu na ulici sumnjam da bi bilo tu nekih problema, prosto je to deo folklora grupe 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 20 Share Posted May 20 2 minutes ago, srlepajce said: Siguran sam da je svestan kako stvari ovde funkcionisu zato i ne zamera Ti koji mu skandiraju svasta, da ga ovako sretnu na ulici sumnjam da bi bilo tu nekih problema, prosto je to deo folklora grupe Naravno da ne bi bilo problema. Ti majmuni su jaki samo na rečima i samo u čoporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted May 20 Share Posted May 20 2 minutes ago, srlepajce said: Siguran sam da je svestan kako stvari ovde funkcionisu zato i ne zamera Ti koji mu skandiraju svasta, da ga ovako sretnu na ulici sumnjam da bi bilo tu nekih problema, prosto je to deo folklora grupe Офтопик, у вези с тим, синоћ сам умро од смеха кад сам листао Твитер, и неко је пренео ту његову поруку, да би неки лик прокоментарисао слично, како смо се много огрешили о Омића. Човек испод му одговара "Брате, буквално имаш Ратка Младића на профилној" 😀 2 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted May 20 Share Posted May 20 6 minutes ago, NMX said: Jebem ti zivot, gledam slike sa proslave. Tobi brat bukvalno nisi siguran da li je provalio da smo uzeli titulu pa slavimo ili je nekome rodjendan Smart juče kad se slavilo na terenu izgledao možda malo raspoloženiji od igrača Partizana. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Chaos Is Me Posted May 20 Popular Post Share Posted May 20 Konačno zadovoljština. Čestitke našim igračima i stručnom štabu, zacrtan je bio cilj da budemo prvi u selu i taj cilj je ostvaren, potpuno zasluženo, pa i pomalo rutinski. Ipak, igrači i stručni štab nisu krivi što im je uprava podmetala klipove u točkove i onemogućila nas sve zajedno da imamo i smisleniju sezonu u evroligi. No, da se ne lažemo, ova metla ipak baca mnogo pozitive na sezonu, naročito s obzirom na to ko nam je bio rival na parketu a i van njega, nažalost. Pošto se famozna domaća osovina oličena pre svega u Laziću, Mitroviću i Dedi već naosvajala ovih regionalnih trofeja (a i svaki od njih trojice, koliko god me nervirali povremeno, su odradili uglavnom sjajan posao u ovoj seriji), najdraže mi je zbog 3 čoveka: Sferopulos - cele sezone sam bio čuvar vatre u vezi njega. Čovek je odličan trener, jednostavno kad imaš loše i nekompatibilne sastojke teško je zamesiti ukusno jelo. Mi smo bili talentom i fizikalijama inferiorna ekipa u ovom finalu, a to nije tako izgledalo na parketu. Čovek je kroz celu sezonu ponavljao kako veruje u ovaj tim i to je pokazivao. On sigurno nije lud da ne vidi šta sve škripi ovde, ali on nije navijač koji pada u emocionalne zamke nego evroligaški trener koji zna da se kontroliše i da zna da je hladna glava u tom poslu najvažnija. Sve što mu želim dalje je da sam pravi selekciju na leto i uzme igrače koji se uklapaju u njegovu viziju košarke. Teodosić - bio sam protivnik njegovog dovođenja i pesimista glede njegovog uticaja na ekipu ali bez njega bi ovo jelo bilo potpuno bljutavo. Ne samo da je povremeno bacao mađije nego je ipak i kod njega prevagnula hladna glava i ogromno iskustvo, uzeo je tu lidersku ulogu kada je bilo jasno da od projektovanih lidera nema meda. I pored svog autentičnog ludila koje ga je odlikovalo celu karijeru, on je bio možda i najveći x faktor i neko ko je ipak jebeno oružje protiv svakog rivala i faktor koji nam daje nadu da pobedimo i kad to nije realno. Drago mi je što je uzeo važan trofej sa Zvezdom. Nedović - one suze dosta govore. Čovek je jednostavno ponekad pregoreo u želji da skine sa sebe auru luzera i trpača za male utakmice. Imao je dobru sezonu, a sada kad su stigli i trofeji možda je i spao veliki balast sa njegovih leđa. Bilo je mnogih perioda ove sezone kad niko osim njega nije mogao da kupi koš, u trpanju je i dalje jako dobar. Da ne nabrajam sada sve igrače jer sezona još nije gotova, ali Yago je nekako i simboličan mvp ove finalne serije. Telo malo al ljubav velika. Šta i kako naredne sezone je za neki drugi post, kao i popriličan raspad Partizana koji je igrao na nekih 30% svojih kapaciteta i bukvalno se obrukao sa nikad jačim timom, ali time neka se bavi gospodin bezgrešni. I on zna da je ovo ozbiljan šamar koji je popio, nebitno šta priča. 61 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 20 Share Posted May 20 😂 Ako je bilo prastajte 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 20 Share Posted May 20 @ćušpajz ❤️ 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) 30 minutes ago, Don Dusko said: Otvorite prelazni rok temu. KLS cu da batalim. Don Željko ti li si? Edited May 20 by Čvarkov 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted May 20 Share Posted May 20 Pobednicki ples brata Fredija 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted May 20 Share Posted May 20 Rokasu mora već danas biti ponuđen novi ugovor, brojke to ne govore ali po meni najbolji igrač ove serije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 20 Share Posted May 20 1 hour ago, Čočo said: I ono najbitnije, ovde se neće zaustaviti. Ide na 9:0. Mislim da se finale KLS-a igra na dve dobijene utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted May 20 Share Posted May 20 Jel bio Covic na proslavi,zna li se sta?Mozda vise nije bilo mesta u kafani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 20 Share Posted May 20 @ćušpajz Vrati se bar da proslavimo zajedno. Ovo je i tvoja zasluga. Na kraju i bi Zadovoljština. Uspeh je malo i tvoj. ❤️ 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Polivalentni Stevica Posted May 20 Popular Post Share Posted May 20 Predivan gest velikana naše kinematografije. Prišao Laziću,sportski čestitao. 60 12 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted May 20 Share Posted May 20 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts