božija noga Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) Poeni postignuti po posedu u 2024. godini u Evroligi. Rokas na devetom mestu. Edited February 27 by božija noga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 27 Share Posted February 27 Nista cudno, sve finiseri sto ne tapsu loptu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 27 Share Posted February 27 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted February 27 Share Posted February 27 10 hours ago, johanidis said: Znas li mozda u kojim sektorima su u Madridu u proslosti bili smesteni nasi navijaci ili bar nacin na koji se to moze proveriti? Planiram Madrid u sopstvenoj reziji, samo nisam siguran za koju tribinu da kupim karte. Hvala unapred. Nazalost ne znam. 😢 Ja sam do sada uvek stupao u kontakt ili sa protivnickim ili sa nasim klubom. Recimo Asvel mi je dao parter bukvalno u produzetku nase klupe po vrlo pristupacnoj ceni, oni su mi nasli to mesto sami iz gostoljubivosti, izuzetno predusretljivi. Negde sam placao karte skuplje (zadnje gostovanje bas znacajno skuplje) da bih bio pored klupe ili uz klupu, negde mi je covek iz naseg kluba pomagao da pazarim iza nase klupe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 28 Share Posted February 28 Španski sajt koji je letos prvi objavio za Hangu i Gidraitisa: https://encestando.es/el-barcelona-se-centra-en-fichar-un-alero-este-verano-y-esperara-hasta-el-final-la-decision-de-jabari-parker/#goog_rewarded Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28 Share Posted February 28 Klasično šovinističko razmišljanje. Skup im Mirotić, ali nije Hernangomez. Tako i ovo, skup im Kalina ali nije Abrines. No dobro... to je tako često. Elem, jel nam Bajern definitivno vadi baterije iz kalkulatora u petak? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 28 Share Posted February 28 31 minutes ago, pilif88 said: Španski sajt koji je letos prvi objavio za Hangu i Gidraitisa: https://encestando.es/el-barcelona-se-centra-en-fichar-un-alero-este-verano-y-esperara-hasta-el-final-la-decision-de-jabari-parker/#goog_rewarded I Parkeru poslati ponudu koja se ne odbija i Evrokup je naš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 28 Share Posted February 28 42 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Elem, jel nam Bajern definitivno vadi baterije iz kalkulatora u petak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 28 Share Posted February 28 49 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Klasično šovinističko razmišljanje. Skup im Mirotić, ali nije Hernangomez. Tako i ovo, skup im Kalina ali nije Abrines. No dobro... to je tako često. Elem, jel nam Bajern definitivno vadi baterije iz kalkulatora u petak? Naš kalkulator ima solarno napajanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 28 Share Posted February 28 22 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Naš kalkulator ima solarno napajanje. Zato sljaka lose zimi? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28 Share Posted February 28 2 minutes ago, Kronostime said: Zato sljaka lose zimi? Šta li je vaš izgovor... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 28 Share Posted February 28 Just now, Juan Pablo Montoya said: Šta li je vaš izgovor... Parni valjak, na`vatao se kamenac u cevima - sta drugo? Krecana.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 28 Share Posted February 28 3 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Klasično šovinističko razmišljanje. Skup im Mirotić, ali nije Hernangomez. Tako i ovo, skup im Kalina ali nije Abrines. No dobro... to je tako često. Elem, jel nam Bajern definitivno vadi baterije iz kalkulatora u petak? Ne vadi nam ali mi sad možemo da dobijemo i sve do kraja i opet ne zavisi sve od nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28 Share Posted February 28 29 minutes ago, Čočo said: Ne vadi nam ali mi sad možemo da dobijemo i sve do kraja i opet ne zavisi sve od nas. Znači sami ih izvadismo... jedva čekam da izgubimo sve šanse, i teoretski, pa kad krenemo da pobeđujemo nebitne utakmice, bog da nas vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 28 Share Posted February 28 U petak bez stresa, da vas obavestim da se ne nervirate i nadate pobedi, nastavljamo tradiciju poraza kada nas gledam uzivo u MinKen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 28 Share Posted February 28 Oce li taj petak vise, da opet gledamo madjionicara na djelu? 4 hours ago, Čočo said: Ne vadi nam ali mi sad možemo da dobijemo i sve do kraja i opet ne zavisi sve od nas. Omiljena stvar u svakom sportu kod nas. Sto bi ista zavisilo od nas kad moze od drugih?😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 28 Share Posted February 28 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Oce li taj petak vise, da opet gledamo madjionicara na djelu? Omiljena stvar u svakom sportu kod nas. Sto bi ista zavisilo od nas kad moze od drugih?😀 kazu po novinama, madjioničara nećemo gledati ovog petka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 28 Share Posted February 28 Bez Teodosica u petak Zna li ko,kakve su sanse da Trej odigra koji minut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 28 Share Posted February 28 7 minutes ago, Nini3112 said: Bez Teodosica u petak Zna li ko,kakve su sanse da Trej odigra koji minut? Je l' će u petak biti još pod ugovorom? Ozbiljno pitam. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 28 Share Posted February 28 (edited) 4 minutes ago, Čvarkov said: Je l' će u petak biti još pod ugovorom? Ozbiljno pitam. mislis zbog jednomesecnog ugovora. Ma odigrace za nas na rec izmedju Oktagona i nas 😄 prijateljski 😄 na dodjem ti. Edited February 28 by pilif88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 28 Share Posted February 28 Ocekivano bez Tea u Minhenu, ko zna koliko ce mu vremena biti potrebno da sanira tu povredu. Hvala mu sto je stisnuo onu stvar i doneo nam kup, EL je odavno izgubljena i tu je njegove krivice najmanje. Steta sto se Top nije oporavio brze, ovo bi bila idealna prilika da veze par utakmica sa po 20 minuta u igri. U petak prilika da Smart zagrize u vecu minutazu, proslo je neko vreme i sada vec imamo sta da ocekujemo od njega. Bilo bi dobro da vidimo i Treja makar u 12, a mozda i na parketu, da iznenadi svog kouca sa kojim je isao od ljubavi do mrznje u Madridu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 28 Share Posted February 28 Jako tesko da sutra igra Trej,bar se tako prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted February 28 Share Posted February 28 1 minute ago, Nini3112 said: Jako tesko da sutra igra Trej,bar se tako prica Jako tesko, a u petak ima sanse 😊 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 28 Share Posted February 28 За Треја је рекао Човић у подкасту да ће до 10ог марта бити спреман, што значи продужиће му уговор без дебија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 28 Share Posted February 28 Jbg. Znaju se prioriteti. Mi EL sad igramo rekreativno jbg. Sto bi se Teo rizikovao. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts