Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

6 minutes ago, Kankkunen said:

 

 

 

Kako mu se skratila ruka za odlucujuci sut. 🙂 

 

Srecom, tip je igraca koji nece odlucujuce suteve uzimati na ovaj nacin vec ce ici ili na prodor ili ce pronaci slobodnog sutera. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Kako mu se skratila ruka za odlucujuci sut. 🙂 

 

Srecom, tip je igraca koji nece odlucujuce suteve uzimati na ovaj nacin vec ce ici ili na prodor ili ce pronaci slobodnog sutera. 

Ta je bila po isteku napada, nije dobio pas na vreme. :classic_cool:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Neću da polemišem o rekla-kazala i svakako je ovo offtopic jer nema veze sa sportom, ali osećam potrebu da pružim par reči podrške i Milošu i Jelisaveti. Razvod je po zvaničnim stres skalama na drugom ili trećem mestu, mislim nakon smrti deteta ili supružnika, tako da je ovo jako težak period za oboje. Težak je čak i ako su potpuno svesni i voljno ušli u taj razlaz, a retko je tako za oboje.

 

Ostalo je manje važno.

 

Našao sam jednu od skala.

 

5317.jpeg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Quote

"Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikad nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača", rekao je Moneke novinarima u Beogradu, "Ali što se mene tiče, pošto nisam dobio neku zvaničnu ponudu od bilo kog tima onda ne mogu da kažem da sam bio blizu bilo kog tima. Nisam dobio ponudu od ta dva tima, ikada u životu".

https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/6229/moneke-ne-znam-da-sam-imao-ponudu-zvezde/vest

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Don Dusko said:

 

Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača", rekao je Moneke

 

Ono o cemu sam pisao vise puta a stize i jos jedna od mnogobrojnih potvrda od igraca da se igraci neretko gotovo nista ne pitaju.

 

17 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

Duško nije hteo dva igrača Baskonije, Hauarda i Monekea, a onda je otišao da ih trenira u Baskoniju i tamo su mu nosioci igre.

 

 

Moneke je bio slobodan igrac, nakon lose sezone u Monaku. Nije bio igrac Baskonije tada.

 

Dosta logicno da ga nije hteo kao i Haurda koji je imao nista vise od solidne sezone a da ga dovede na nasu spojnu liniju tada u vidu Nejpira, Tea, Nedovica i Jaga bi bilo defanzivno samoubistvo ovako je bar Lazic imao neke minute i krpio dosta. Mozda bi to nadoknadili to super napadom u teoriji ali Hauard nije pravio ovoliku razliku proske sezone i niko nije ocekivao da ce biti bas ovoliko dobar.

 

U Baskoniju je otisao da ih trenira jer su oni vec igraci Baskonije bili i jer Baskonija nema bolje igrace pa je logicno da ce im dati veliku sansu, uostalom vec su poceli da igraju vrhunski pre Duskovog dolaska.

 

Nije sramota sto ih Dusko nije hteo i to je potpuno logicno bilo te podrska Dusku s te strane. Jedina sramota je sto se ovo izneto iz kluba a ne jer ih Dusko nije hteo sto je i istina. Prosto i jednostavno ovakve stvari nikad ne treba iznositi iz kluba nebitno jel neki trener tu i dalje ili ne jer se tako pravi neka vrsta rijalitija.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Don Dusko said:

Problem je Kornete sto je Covic i njegovi pajtosi predstavili kako je eto Cima Moneke bio zavrsen al eto zli Dusko je stopirao transfer.

 

Nisam ispratio kako je tacno predstavio al je tacno da su oni to dogovarali sa menadzerom i da ga je Dusko odbio. 

 

Lako je biti general posle bitke, Dusko je sve logicno uradio, bas sve. Covic je mogao da ispadne dzek pa i da brani Duska u javnosti za sve po cenu i da se to ne nikome ne dopadne ali on je uradio potpuno suprotno. Cak je i roster Dusko smisleno sastavio (dakle zapravo govorio bi istinu braneci ga a ne da mora nesto da izmislja) u smislu kako mu igraju ekipe i videlo se na pripremama jos sta je hteo od kog igrca. To dal ce Moneke nakon nevidljive sezone da eksplodira, kao i Hauard ili Sabaz i Tobi da se raspadnu ili Bjelica da resi da ce da igra pa da ne igra, to su spletovi nesrecnih okolnosti i za to ne treba kriviti nikoga.

 

Dakle osnovni problem je sto se to (odnosno bilo sta sto je na stetu bilo koga ko jeste ili je bio deo kluba do skoro) iznosi iz kluba bilo kad, pogotovo tokom iste te sezone, a jos ako je izneto na negativan nacin tim gore.

 

Poenta price je sto se pravi rijaliti i sto se iznose stvari iz kluba koje zauvek treba da ostanu izmedju tih ljudi. Populizam je jedna od vecih mana Covicu sto se pere kod obicnih navijaca koji su slabo upuceni u stvari, sve i da je nekad u pravu za nesto, to se prosto ne radi nikada.

 

Link to comment
Share on other sites

Video Hangu jutros, šeta dete u kolicima. Ima kez od uha do uha u pola 8 ujutru. Baš deluje kao pozitivac. Sad vidim da i njega malo hejtujemu, izašao iz opanaka, sebičan i tako to. 

 

Vrhunski glue guy, koji će ko što Haos reče biti vrhunski sluga i užasan gospodar. Van svojih opanaka najveći deo sezone. U Realu uz Ćaća, Ljulja i Gosa, ovde uz pola Teodosića, trećinu Topića, Jaga i 2% Nejpira. Nazad u opanke i biće to odlično za najvažniji deo sezone. 

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Covic nije slagao nista da su nudjeni Moneke, Hauard, Naneli, Ledej itd. Ali uz to je morao i da kaze neke druge stvari a to su da kada nekom igracu istice ugovor, dodje njegov menadzer i kontaktira sve klubove u Evroligi i ponudi igraca, uz naravno uslove za koje bi ovaj igrac igrao. To rade svi, zato svake godine i imamo bajke kao sto su nudjen nam ovaj, nudjen onaj, svi hoce da dodju u Zvezdu ali trener kriv.

 

Mislim da ne treba biti preveliki znalac kosarke i dovesti pre Monekea nego Bjelicu u onakvom stanju, ili dodatak Nemanji Nedovicu da bude Hauard, ili pak Khem Birch-a umesto Gilespija itd itd. Ali elem, sada idu price o jakom timu za sledecu sezonu, pušimo ponovo istu pricu, s tim sto bi trebalo da se Covic malo toga pita za sledecu sezonu pored Drcelica i Savica, a ako se bude pitao Covic, u ovo doba sledece godine cemo slusati kako Sferopulos nije hteo Larkina, Klajburna, kao sto ni Radonjic nije hteo Lesora a centra mu igrao Davidovac…

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...