Čočo Posted June 5 Share Posted June 5 Pre neki dan sam rekao kako treba da nam se ugasi klub jer navijači određuju ko sme a ko ne da igra za nas ali očigledno treba oba kluba da se ugase kad i ovim drugima navijači određuju da li smeju ili ne da igraju utakmicu. Neprofesionalizam. A dobili i jedni i drugi para kao da su Real i Barsa zajedno. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 5 Share Posted June 5 Andrej Kostic za 5 meseci ima vise titula nego Zeljko za tri godine 12 6 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted June 5 Share Posted June 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 5 Share Posted June 5 Kad ce saopstenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasheed Posted June 5 Share Posted June 5 18 minutes ago, Урош19 said: Avramović je gospodin, sa Dedom se izgrli pred svaki derbi kao da su rod rođeni i uvek je korektan sa izjavama za medije. Uopšteno svi domaći igrači iz obe ekipe su korektni sem onog jednog ispada Anđušića. I Smajlija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, Small Owl said: Jebeni master piece by Nebojsa Covic. Ovakve diverzije se uce na nekim naprednim MI6 akademijama. Ovu utakmicu su najbolji bili najosporavaniji igraci CZ. Davidovac, Mitrovic i Covic. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 Jbg, tuga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 Ne znam za vas drugari, ali ja se nakon ovoga bas i ne osecam nesto radosno (osim sto je ovom haosu, cini se, dosao kraj barem na nekoliko meseci). Kao ljubitelj kosarke, osecam se porazeno. Imamo dva odlicna tima, EL tima, i umesto da uzivamo u njhovoj borbi i da sudije budu neprimente, a uprave da cute, da treneri rade svoj posao, a da navijaci pevaju samo svom timu, mi imamo sve obrnuto. I batalite mi price Covica, Zoca i ostalih u fazonu "ko je kriv", svi SMO krivi. I sad posle ovoga treba gledati repku na OI?! A situacija na forumu, mozda nikad gora, poiskakali razni likovi s obe "strane" brda, mnogi normalni likovi prestaju da pisu... I cemu se onda tacno radujemo? 8:0? Tituli u KLS? A zmurimo na sve ostalo?! Ma zajebite to, kakvo radovanje... 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 5 Share Posted June 5 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 5 Share Posted June 5 Braco, neka Vam je srecna tripleta ! Volim vas sve ❤️ 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 5 Share Posted June 5 5 minutes ago, Čočo said: Pre neki dan sam rekao kako treba da nam se ugasi klub jer navijači određuju ko sme a ko ne da igra za nas ali očigledno treba oba kluba da se ugase kad i ovim drugima navijači određuju da li smeju ili ne da igraju utakmicu. Neprofesionalizam. A dobili i jedni i drugi para kao da su Real i Barsa zajedno. Najjezivije ono direkt obracanje Andjusicu, Smajliju Pa ajd ti izadji igraj utakmicu 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Nisam srecan ni 1% iskreno. Bolje da je bilo 20:0 za njih pa da ih operemo u pioniru. Mada ovako je mozda i najbolne, u pioniru bi haos bio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Kooineeperk said: I sad posle ovoga treba gledati repku na OI?! A situacija na forumu, mozda nikad gora, poiskakali razni likovi s obe "strane" brda, mnogi normalni likovi prestaju da pisu... Treba se voditi primerom Avramovića i Davidovca. Kad bude više ljudi sa takvim odnosom na obe strane, možda će derbi više ličiti na praznik košarke nego na ratište. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Kao da je prvi put, bilo je toga i ranije ... tužno jeste jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Don Dusko said: Msm tuzno je sve ovo. Normalno srecan sam ali nekako knedla u grlu. Da brate, evo nije mi dobro bukvalno. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 5 Share Posted June 5 Pre dve godine u majstorici finala Aba lige je nama ispraznjena hala izasli smo i pobedili. Uopste ne vidim razlog za neko sablaznjavanje, nismo im mi krivi sto su im navijaci avangardni pa im prete. 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 5 Share Posted June 5 Izvinjavam se ako je bilo. Klinac me oraspolozio malo. 19 6 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 5 Share Posted June 5 Koje godine je bilo ono kad su igraci Hemofarma odbili da se pojave u finalu lige, Partizan je bio domacin, a u pioniru sprdnja, pokojni Misa Tumbas sutira trojke, igraci Partizana slave kao da se nista nije desilo itd. E pa rodjaci, karma. 🙂 22 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, deez nuts. said: Da brate, evo nije mi dobro bukvalno. Prodje brzo jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Igor_ said: Izvinjavam se ako je bilo. Klinac me oraspolozio malo. Mora dete domaci da zavrsi za sutra 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 5 Share Posted June 5 Iskreno, meni izuzetno draga titula.. Jelisaveta i Mina ❤️ Nadam se da je ovo putokaz ubuduće bilo kojoj tribini ovako će se završiti vaša "pesma" bolesnici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ron Wood Posted June 5 Share Posted June 5 James Bond 007 >>> Osmi putnik 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 5 Share Posted June 5 Nek je samo sezona gotova Krece prava sezona, prelazni rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 5 Share Posted June 5 Jel ima Kalemegdan veceras?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts