Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

Zadovoljan sam potpisom Rokasa.

Slazem se da mora da sutira bolje sledece godine, ali moraju ljudi da ga prestanu da ga gledaju kao pure shootera, samo zato sto je Litvanac. On je bas krvavokolenas lik, fajter, odlican defanzivac, dobro utrcava, i generalno donosi mnogo vise od samog suta. Mogao bi veceras da se zapali, ne bi bilo lose. 

• Like 29

2 hours ago, MC Thunder 2 said:

@Knipex nesto si onomad pominjao za vecinski stav Delija prema Doktoru? 🥲😁

Kada je ovde ovih primera(ka), zamisli tek napolju.

E moj prijatelju, kakav li si ti primerak kad ocigledan sarkazam ne umes da prepoznas? O mom opusu na forumu i misljenju o doticnom nemam ni nameru ni potrebu da ti dajem dodatna pojasnjenja, sto se kaze - "onaj ko treba da zna, on zna". 

• Like 2
  • Love 1

1 hour ago, Čočo said:

Screenshot-20240605-145730-com-facebook-

🔥💪

Ne postoji bolja slika koja bi dočarala kako je NBA rasformirao bilo kakav pomen na ozbiljnu evropsku košarku. 

Zagrljaj "smrti" bukvalno 

• Like 1

1 hour ago, Čočo said:

Hm, lepo ovo vizuelno izgleda, ali je, bar na ovom klipu, upadljivo "jednoruki Dzek". Fizicki i igracki ima jos da guli do seniora...

Konstantnih 20min, lopta i sloboda da gresi u FMPu sledece godine, ili verovatno bolje kljucevi KLS ekipe iz sredine tabele poput Mladosti ili Dinamika, pa da vidimo sta ce i gde ce. 

Posted (edited)
4 hours ago, MC Thunder 2 said:

@Knipex nesto si onomad pominjao za vecinski stav Delija prema Doktoru? 🥲😁

Kada je ovde ovih primera(ka), zamisli tek napolju.

Obično se ne zadržavaju dugo ovde, presedaju kao u Frakfurtu na aerodromu :classic_biggrin:

@Jataganac

Izvini, nije ni meni delovalo kao sarkazam. Ne ulazi se baš svakome na profil i prati ko šta piše, nismo svi udba, ovaj moderacija jbg :s_d: 

Ne piše ovde 10 ljudi pa da se lako popamti. Tek kolegi @MC Thunder 2 ne možeš zameriti jer verujem da ne čita redovno crveno-bele strane.

Edited by Knipex
Dodatak.
  • Like 2

@Jataganac je sigurno bio ironičan, on ne može biti dalje od Čovićevog bota. 

1 minute ago, božija noga said:

Gazda nastavio da štancuje saopštenja

Ostoyaaaah, da li garantuješ bezbednost sudijama večeras? :)))) 

• Love 1

27 minutes ago, Knipex said:

Obično se ne zadržavaju dugo ovde, presedaju kao u Frakfurtu na aerodromu :classic_biggrin:

@Jataganac

Izvini, nije ni meni delovalo kao sarkazam. Ne ulazi se baš svakome na profil i prati ko šta piše, nismo svi udba, ovaj moderacija jbg :s_d: 

Ne piše ovde 10 ljudi pa da se lako popamti. Tek kolegi @MC Thunder 2 ne možeš zameriti jer verujem da ne čita redovno crveno-bele strane.

Meni je bome delovalo kao sarkasticno. Jataganac je Duh koji lebdi, Sreten Zuljkic penzioner...

Svakako nesporazum izmedju njih 2. Desava se.

6 minutes ago, božija noga said:

Gazda nastavio da štancuje saopštenja

Gde se gasis teco moj?

• Love 2

5 minutes ago, DameTime said:

@Jataganac je sigurno bio ironičan, on ne može biti dalje od Čovićevog bota. 

Ostoyaaaah, da li garantuješ bezbednost sudijama večeras? :)))) 

Nece im ni dlaka s` glave faliti.

O`Stoyah

:classic_biggrin:

5 minutes ago, Don Dusko said:

Meni je bome delovalo kao sarkasticno. Jataganac je Duh koji lebdi, Sreten Zuljkic penzioner...

g0M62p9.gif

:classic_biggrin:

• Ha-ha 1

13 minutes ago, Don Dusko said:

Jataganac je Duh koji lebdi, Sreten Zuljkic penzioner

Pa kad menja nikove često, skoro kao Boki. Nisam ni pogledao profil da vidim da je to on, nabijem ga na nick :s_d:

• Ha-ha 1

Parcijalno, ne u potpunosti. Dosta igrača to ima, između ostalog se i meni desilo, ali sa zalečenjem i jačanjem mišića noge moći će bez operacije najnormalnije da igra.

• Like 1
  • Love 1

3 minutes ago, Bad said:

Parcijalno, ne u potpunosti. Dosta igrača to ima, između ostalog se i meni desilo, ali sa zalečenjem i jačanjem mišića noge moći će bez operacije najnormalnije da igra.

Bez Topa na OI?

32 minutes ago, zemljoradnik said:

Uzasna vest stize, Topicu otisli ligamenti.

To je u stvari ona povreda koja se desila na utakmici Evrolige protiv Partizana u Januaru, a i Covic je pre par meseci u onom podkastu kod Luke i Kuzme isto to rekao ali da su se odlucili za neku novu (valjda) terapiju koja ne zahteva operaciju. 
Danas su to samo obznanili i ovi "preko bare" uz potvrdu Miska pa sad svi izbacuju vest i ljudi ce pomisliti da se mozda povreda desila danas ili juce.

• Like 11

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...