Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted

Jer "meni trofej stvarno ne treba"..

I zato što ovo ima toliku tezinu, i zato sto je taj trofej, nekome prvi, a Zvezdi samo jedan u nizu..

I zato ova dva bacanja kao kap na kraju, i zato ove suze iskrene dečačke...

Jer Zvezda je više od trofeja, to je ljubav, to se voli ❤️

Bravo Zvezdo, bravo svi!

• Like 20
  • Love 29
Posted

Metla, ni forum se nije nadao pa pao.

Svaka cast momcima! 

Nedovicu vise niko nece da prebaci kako je sinonim za neuspeh i neosvajanje trofeja.

@Don Dusko daj temu za prelazni rok, vreme je.

Posted

Браво момци! Мучна Ел сезона коју сам одустао и да коментаришем, али Јанис и део момака дају наду да можда нешто буде и другачије догодине. Маестрално спремљене утакмице, велика концентрација свих играча и заслужена титула! Велики успех вечерас, свака част свима у клубу!❤️🤍

Posted

Срећна титула! Апсолутно заслужена, одлучила је боља тимска атмосфера, сви су наши дисали као један. 

Био сам скептичан према Јанису, али ме потпуно демантовао. Заслужио је да освоји још и домаћу лигу и да добије нов уговор.

Posted

Jedna ljubav za gospodina Yaga najveci mudonja u nasem dresu u poslednjih dosta godina da nije hendikepiran visinom bio bi daleko iznad naseg domasaja.

Hvala ti ljudino ! <333333333

• Like 5
  • Love 2
Posted

Zasluženo osvojena titula i sve čestitke igračima i stručnom štabu. No ovaj trofej ne sme da prikrije užasan rad uprave kluba i to i u trenucima kad slavimo mora da se napomeme. Možda ona slika sa kraja utakmice kad se neki novi ljudi pored naše klupe raduju budi nadu da nas neće i sledeću sezonu čović zajebavati.

• Like 6
Posted

Da se pokaju svi nevernici (pa i ja ako sam kad) koji su nazvali Sfera prevarom

Na ovaj tim, na ove povrede, na ove dolaske i odlaske, napraviti ovakvu dominaciju, ometlati komsije, napraviti 6 0 seriju nad Obradovicem...sta reci bez zlatnim slovima upisati u nasu istoriju!!

Momcima svaka cast, fer, posteno sportski! Sada samo treba slaviti do septembra, a za sledecu godinu pokusati da se izadje iz ovog medjusobnog mulja i blata, a za to raduje scena kada Savic cestita nasima iz uprave za pocetak.

Ostoja se naravno nije udostojio.

• Like 3
Posted

Slikaju se Teo i Mali Top sa trofejom, a Yago pored njih pokazuje nesto prstima i mafijasi se...porodio sam se od smeha.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...