Kosjan Willavić Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) 5 minutes ago, Gb92 said: Jel vas bar malo sramota sto vam klub nece dozvoliti da gledate finale iako imate sezonsku? Zasto bi ikog odavde bilo sramota zbog idiotskog ponasanja uprave, ne razumem pitanje? Dogodine ce imati sigurno imati manji broj sezonaca nego ove, prvi ja razmisljam da istu vise ne pazarim posle sto godina Edited May 11 by Kosjan Willavić 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 11 Share Posted May 11 5 minutes ago, Gb92 said: Jel vas bar malo sramota sto vam klub nece dozvoliti da gledate finale iako imate sezonsku? Jel vas bar malo strah da cete izduvati obe na pocetku? 8 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 11 Share Posted May 11 6 minutes ago, Gb92 said: Jel vas bar malo sramota sto vam klub nece dozvoliti da gledate finale iako imate sezonsku? Prpa, a? 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 11 Share Posted May 11 Mene zanima koliko ce besplatnih karata biti podeljeno delijama koji nisu sezonci? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 11 Share Posted May 11 8 minutes ago, Gb92 said: Jel vas bar malo sramota sto vam klub nece dozvoliti da gledate finale iako imate sezonsku? Da li čitaš šta ljudi ovde pišu ? Bar 90% se protivi ovome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted May 11 Share Posted May 11 Kakva prpa ne sprdajte se. Ovo je za Partizan win win situacija. Vrlo moguce da ce se prazniti tribine Red i mir u Pioniru je nemoguce odrzati. Na svaki ubacen predmet ili nasrtanje na igraca napustiti teren. Imamo sansu da igramo plej off seriju pred 20k navijaca i vas klub ovo uradi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) Dabogda ni jednu sezonsku ne prodali na leto. Gamad jedna bezobrazna i bahata. Ja sam sa ovom prćijom od kluba Nebojše Čovića i njegovih poltrona završio do nekih normalnih vremena. Edited May 11 by Čočo 2 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted May 11 Share Posted May 11 1 minute ago, No name said: Da li čitaš šta ljudi ovde pišu ? Bar 90% se protivi ovome... Prozovite klub na tribinama bar jednom 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted May 11 Share Posted May 11 1 minute ago, Čočo said: Dabogda ni jednu sezonsku ne prodali na leto. Gamad jedna bezobrazna i bahata. Ja sam sa ovom prćijom Nebojše Čovića i njegovih poltrona završio do nekih normalnih vremena. Podrzavam svaku tvoju objavu, i najgotivniji si mi na forumu, al bolji je Pionir. Nek se ovaj moj sa profilne trese od buke. Idemoo 😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) 40 minutes ago, Gb92 said: Prozovite klub na tribinama bar jednom 🙂 Na prošloj utakmici u areni je skandirano uprava napolje..horski Ne sumnjam uopšte da vam je cilj da napustite teren na najmanji incident. Nije da ti niste pokušali mali milion puta i da vam ova glupost od uprave dodje kao kec na deset. Da li će neko odgovarati na provociranje publike... O provokacijama koje redovno upućujete poput srednjeg prsta (više puta) , kreveljenja, ne pozdravljanja pre početka utakmice, izlišno je pričati. Dodatno se pali i onako uzarena atmosfera. Edited May 11 by No name 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 11 Share Posted May 11 2 minutes ago, Gb92 said: Prozovite klub na tribinama bar jednom 🙂 Dobro de, prvi ja se ne slazem sa politikom kluba i pionirom al ajde kao da ce par nas odavde da promeni nacin ophodjenja kluba prema navijacima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 11 Share Posted May 11 6 minutes ago, Gb92 said: Kakva prpa ne sprdajte se. Ovo je za Partizan win win situacija. Vrlo moguce da ce se prazniti tribine Red i mir u Pioniru je nemoguce odrzati. Na svaki ubacen predmet ili nasrtanje na igraca napustiti teren. Imamo sansu da igramo plej off seriju pred 20k navijaca i vas klub ovo uradi. A kamenovanje autobusa pre utakmice jel dozvoljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) Sudije treba da budu zasticene prevashodno od rukovodioca i trenera klubova pa tek od navijaca Edited May 11 by srlepajce 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 11 Share Posted May 11 Ja tek sad vidim da su odlucili za Pionir. Bolje vise nista da ne pisem danas jer cu sam sebi morati ban da dajem. 4 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 11 Share Posted May 11 Ovo je najbolji i jedini opis finala, sve drugo su iluzije i deluzije 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted May 11 Share Posted May 11 (edited) Kakav debilan potez Covica,nemam reci.On ce svoju coravu guzicu da ugura u Pionir,a ljudi koji su tu godinama uz klub ce da izduvaju... Edited May 11 by NikeAir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stella rossa di Belgrado Posted May 11 Share Posted May 11 Smucilo mi se i finale i kosarka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 11 Share Posted May 11 3 minutes ago, СтелаРоса said: A kamenovanje autobusa pre utakmice jel dozvoljeno? Isto i oni rituali ispred arene o spaljivanju covica što je ranjeno... 2015 Jović je pogođen u glavu stolicom gde mu je razbijena glava u pioniru. Ovde se samo jedna strana naziva huliganima, dok druga med i mleko. Ne sporim da među navijačima zvezde ima svakakvih, ali nisu ni drugi med i mleko.. Sve je to isto. Ološ je ološ . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gromovnik Posted May 11 Share Posted May 11 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: upravo dobih mejl od kluba sramota moje pare vise videti nece Nebitno je to dr 50+. Kupio ti ne kupio kartu, ili bilo ko drugi, objavice 50+ da je prodato 18 000 sezonskih karata i svi srecni. Kako kvalitetno pisanje po navijacima. Ali i od toga ima jadnije. Da neki to podrzavaju. Ali nekako sam siguran da .......75% ovih sto vicu tooo, 💪... sezonsku u zivotu nisu kupili. Upravo se dopisujem sa likom iz okoline Nisa, upoznao ga ove godine u areni na utakmici EL, bio maltene na svim utakmicama sa klincem, covek dao pare za 2 sezonske, svaki dolazak na utakmicu trosak skoro 100 evra.....i onda se mufljuzi ovako popisaju po ljudima....treba covek da se iscima u ponedeljak, da pukne pare, da bi utakmicu gledao na video bimu. U jbt, kakva privilegija.....video bim. Dalje, nema sansi ni da tih 8000 sezonaca udje. Svi iz grupe, koja bojkotuje aba, koji dodju ce uci u dvoranu. A bice ih dosta. Nece doci kao grupa, ali ce ih biti dosta. Pa oni zive za to da |"prave pritisak". 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gromovnik Posted May 11 Share Posted May 11 18 minutes ago, Čočo said: Dabogda ni jednu sezonsku ne prodali na leto. Gamad jedna bezobrazna i bahata. Ja sam sa ovom prćijom od kluba Nebojše Čovića i njegovih poltrona završio do nekih normalnih vremena. A gledaj ovog sto se smeje na tvoj komentar. Samo bih ga pitao vaspitavas li svoje dete, ili ces ga vaspitavati jednog dana da bude mufljuz , prevarant, da ne preza ni od cega da bi dosao do onoga sto zeli? Posto vidim da to ovde podrzavas. 1 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stella rossa di Belgrado Posted May 11 Share Posted May 11 Sramota epskih razmera ako ijedan sezonac ostane van hale da gleda na nekakvim video bimovima,a i sad je ozbiljna sramota 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted May 11 Share Posted May 11 1 minute ago, Stella rossa di Belgrado said: Sramota epskih razmera ako ijedan sezonac ostane van hale da gleda na nekakvim video bimovima,a i sad je ozbiljna sramota Naravno da ce da ostane.Ono sto ce jos veci problem da bude je to sto ce sudijska trojka na najmanje sranje traziti da se isprazni hala.Za zadnjih 13 godina Covic je napravio gomilu idiotskih poteza,ali ovo sa Pionirom je na prvom mestu bez konkurencije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 11 Share Posted May 11 Da li je iko ikada u bilo kom sportu finale selio iz vece u manju i neuslovniju halu? Da, dobicemo atmosferu. Atmosferu cega? Atmosferu na koju su partizani oguglali. Atmosferu na koju su i sudije oguglale. Jedino ako dizemo na neki novi nivo pa je dozvoljeno gadjati sudije. Znaci ko ga pusi ovde? Sezonci naravno i igraci. Koji ce da igraju sa pauzama od po 10 mimuta, sa najverovatnijim praznjenjem tribina, sa dodatnim bespotrebnim pritiskom kao da vec nije dovoljno napeto. Sezonci koji su kupili bubreg a dobijaju mudo upakovano u kesu od bubrega. Ali 50+, robotika, iskustvo, mobilizacija,ko drugcije kaze klevece i laze… 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 11 Share Posted May 11 Ćoki, čuj me. Dva video bima tik uz Pionir. Da imamo gde da gledamo kad nas dve izbace posle 7 minuta. Spoiler mamu vam jebem da vam jebem 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stella rossa di Belgrado Posted May 11 Share Posted May 11 Navijam da nas isteraju u 5 minutu utakmice pa da nebojsa jede svoja govna pred praznik pioniom sve tri utakmice 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts