suptil Posted January 30 Share Posted January 30 1 minute ago, Crni said: I sve cesci kadar novog predsednika u prvim redovima. Jel to krenula tranzicija u upravi? Dobijamo Barselonu a pre meca done deal Zvezda - Kalina za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 30 Share Posted January 30 4 minutes ago, Crni said: I sve cesci kadar novog predsednika u prvim redovima. Rakoca? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 30 Share Posted January 30 51 minutes ago, NMX said: Svako od nas je imao ovakvog ortaka u osnovnoj Kakav brat 3 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 Just now, Kosjan Willavić said: Rakoca? 😄 Drčelića čoveče 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 30 Share Posted January 30 Cestitke igracima. Rutinska pobeda! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 30 Share Posted January 30 4 hours ago, Nele said: Ja roknuo Yagica u plus, bio sam ubedjen da su mu podigli granicu bukvalno poklon. Teo minus idem logikom ogranicena minutaza i Bokica nas poeni i skokovi plus na 16,5. Nele tips zahvalite mi vcrs Hvala Nele, brt moi ❤️ Nataknem te. 1 1 46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 3 minutes ago, suptil said: Jel to krenula tranzicija u upravi? Dobijamo Barselonu a pre meca done deal Zvezda - Kalina za sledecu sezonu. Uh...nama leto pocelo u Januaru🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 30 Share Posted January 30 6 minutes ago, Crni said: I sve cesci kadar novog predsednika u prvim redovima. Ovo i meni zapade za oko. Ok, sedi pored klupe protivnika i nemoguce ga je promasiti ali ipak bih rekao da tu neki vetrovi duvaju, da nije slucajno. I Rakoc pored njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 30 Share Posted January 30 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Hvala Nele, brt moi ❤️ Nataknem te. Podrska za palog brata!Yago nije namerno. :P 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 Just now, NMX said: Ovo i meni zapade za oko. Ok, sedi pored klupe protivnika i nemoguce ga je promasiti ali ipak bih rekao da tu neki vetrovi duvaju, da nije slucajno. I Rakoc pored njega. A nisu bocni rekao bih😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 30 Share Posted January 30 Vratio se gosn Rajko i odmah postavlja profi pitanja. "Da li je lakše igrati kad su Nedović i Teodosić u dobroj formi?" 4 37 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 Kako je Janis iz'o Rajka na presu🤐 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post NMX Posted January 30 Popular Post Share Posted January 30 Kako je Sfero brat oduvao pijanog Rajka idiota It's a conference, not interview hahahahaha posto ova budala pita pitanje za pitanjem 13 2 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 30 Share Posted January 30 4 minutes ago, Crni said: Drčelića čoveče Ne verujem dok ne vidim da svi igrači imaju nove zube. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvezdale Posted January 30 Share Posted January 30 Rajko uspeo da iznervira i smirenog Sfairopoulosa..😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 30 Share Posted January 30 5 minutes ago, NMX said: Ovo i meni zapade za oko. Ok, sedi pored klupe protivnika i nemoguce ga je promasiti ali ipak bih rekao da tu neki vetrovi duvaju, da nije slucajno. I Rakoc pored njega. Jedno zapažanje o tome. Odvojili su se dva tabora. U početku su svi sedeli pored klupe. Sad su na istom mestu Čović i kompanija a na drugom mestu, Drčelić, Vasić a sa njima uvek Rakočević i Gurović. Očekujem da u novoj struji i poslednja dvojica imaju ulogu u klubu. Bolje svakako i oni nego Dozet i Vasiljević. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 30 Share Posted January 30 Svaka cast igracima, posle one Albe pokazali su reakciju u svakom smislu te reci. Mozda ne treba na ovako lep dan mraciti ali imam utisak da ovaj tim vec dve godine pobedjuje samo kad je na 5 pobeda od polovicnog ucinka i nema sta da izgubi, cim pridje na 2-3 ne ulazi lopta vise u obruc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 30 Share Posted January 30 Sferopulos je presimpatican cikica, verovatno mi je uz Radonju najgotivnija glava na mestu naseg trenera u poslednjih desetak godina. 33 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 @Nele daj jos neki tips ❤ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 30 Share Posted January 30 2 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 30 Share Posted January 30 Bolje Drčelić nego DrČović. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30 Share Posted January 30 2 minutes ago, Čočo said: Jedno zapažanje o tome. Odvojili su se dva tabora. U početku su svi sedeli pored klupe. Sad su na istom mestu Čović i kompanija a na drugom mestu, Drčelić, Vasić a sa njima uvek Rakočević i Gurović. Očekujem da u novoj struji i poslednja dvojica imaju ulogu u klubu. Bolje svakako i oni nego Dozet i Vasiljević. Dozet je bio dobar kosarkas, iako je igrao i kod komsija veliki je Zvezdas, a cesto je derbije u kojima smo ulazili kao autsajderi umeo da odigra odlicno, kao i Vuk Radivojevic, zbog toga kapa dole. Opet Rakocevic i Guduric su najvisa evro klasa i ne bih imao nista protiv da budu u novoj garnituri, pa ko ce, ako ne najbolji od najboljih. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30 Share Posted January 30 9 minutes ago, fradler said: Vratio se gosn Rajko i odmah postavlja profi pitanja. "Da li je lakše igrati kad su Nedović i Teodosić u dobroj formi?" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 30 Share Posted January 30 Koliko ja znam,Rakocevica to uopste ne zanima,dolazi da gleda jer voli Zvezdu za Gurovica ipak ima smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted January 30 Share Posted January 30 Mene je Smart veceras kupio odbranom, bekovi valensije nisu mogli da disu od njega, a dobar je bio i na preuzimanjima. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts