Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted

Pravda !!!

Da je bila EL utakmica baš kao pre 15 dana, bilo bi + 15 za nas.

Ovo sudjenje je skandalozno, i samo su sudije držale partizan vecim delom utakmice. 

Na poluvremenu +17 a bili smo mnogo bolji i za vecu razliku. Polovinu koseva postigli su sa linije penala.

Mnoogo bi bilo da se po ko zna koji put volšebno vrate u mec posle velikog minusa. 

Svaka cast nasim momcima. Trebalo je ovo izdrzati. Kidali su od pocetka, ali su uvek bili spotaknuti.Trebalo je ovo dobiti posle poraza u Berlinu. 

Šta reci za onog kako ga nazvati a ne dobiti  ban ( leedej) 

Hoce li neko reagovati vise??? 

• Like 22
Posted
  On 1/28/2024 at 8:45 PM, Volter said:

''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović.

Bolje i da nisi čestitao.

Expand  

Kad bude analizirao sta se desavalo i kad vidi sudjenje, cestitace iskreno valjda.

• Like 4
Posted

''Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi koja je ovaj put bila takva kakva je bila'' - Željko Obradović.

Expand  

Hahahahah i zasto onda prozivamo Zoca. Jer kiseo u porazima. Ej on ovim insuinira kako su nas pogurale sudije... Jbt. :D

• Like 25
Posted

Expand  

Ahahahahahaha.. Ladno lik nezadovoljan suđenjem 😂😂😂😂😂

ahahahhaha.. pa ovo je planetarni hit

• Like 13
Posted

Jago je najveći mudonja u ekipi.

Da se igralo još 5 minuta Partizani bi nas rešili 10 razlike. Neverovatno kako se gubimo kad kola krenu nizbrdo i to nije prvi put. 

Al jebeš ga, pobeda je pobeda. Napred Zvezdo!

• Like 5
Posted

Expand  

Bas salty izjava, posle svega.

• Like 1
Posted
  On 1/28/2024 at 8:33 PM, Don Dusko said:

Ne znam za vas al meni je Yago najomiljeniji igrac ove Zvezde(ne govorim sad zato sto je metnuo grobarima)!

Expand  

Decko igra kako treba, tj koliko moze sa svim svojim limitima cak i preko ali cek' do neke sledece utakmice koju ne odigra dobro pa kad krene pljuvacina, standardna prica.

Lepa je pobeda ali me nije preterano dotakla.

Nisam isao u Arenu gledalo se na tv-u, valjda sam se smorio zbog losijeg rezultata u evro ligi.

Posted (edited)

Expand  

Što se mene tiče ne prihvatam "čestitke"

Hvala NE TREBA

Edited by No name
  • Like 2
Posted

Jesu bili problem Zaza Paculija blokovi centara Zvezde, gde ni jedan se nije svirao kao faul u napadu, ili sviranje svakog kontakta bekovima Partizana...

Sramotno izbacivanje Pj nakon faula u napadu Bolomboja takodje...

El pokazuje sve, vi želite da igrate Boza Maljkovic stajl, dok drugi da igraju nba regularku u odbrani.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

• Like 2
  • Love 7
  • Ha-ha 23
  • Tuzno 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...