Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 35 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Uvek poenta i jeste u tome da na čelo kluba dovedeš nekog glavonju, koji zna da napravi/dobije pare za budžet, ali da se ne meša u izbor igrača. Mi to trenutno imamo 50%. Kada budemo na 100%, možemo se nadati nečemu. Čović je previše sujetan da bi priznao da sve vreme radi pogrešno i meša se u posao trenerima i sportskim direktorima. Edit: možda Dozet i nije toliko glup, koliko mi mislimo, već je samo figura na mestu direktora, koja se ništa ne pita. Znači glup je. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 9 hours ago, kokodakalo said: Zasto bih se obracao menadzeru. Mi ovde pricamo o vrednosti onog sto on pruza, a sto druge ekipe dobijaju na njjegovoj poziciji za isti novac. Ni na jednoj drugoj poziciji nemamo toliku razliku u kvalitetu u odnosu na primanja kao na njegovoj. On je odlicno placen igrac na svojoj pozicijiza EL uslove i kao takav je podlozan kritici. Sta vise placen je kao prva cetvorka, samim tim mozemo ga i posmatrati kao takvog. To sto on nema taj kvalitet nije samo nas problem vec i njegov, jer je javna licnost i svugde u svetu se prozivaju igraci u svim sportovima koji ne opravdaju novac koji dobijaju. Ne vidim zasto bi se on postedeo toga, pogotovo kad ekipa ne izgleda dobro i kad nam protivnici preko njegove pozicije stvaraju najvece probleme. Za kraj jos jedanput on je PLACEN KAO PRVA CETVORKA EL KOSARKE, pod uslovom da ista nije vodeci igrac u ekipi. Well, actually... vrednost ≠ plata ≠ primanje ≠ novac Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 9 hours ago, fradler said: Malo friških redova iz Plavšićevog oštrog penkala Ume i opozicija da ubaci po neki žeton 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Dovođenje bilo kojeg pojačanja posle derbija znači da se samo ide na all in kako bi bio prvi u selu. Skroz Čovićevski. Edited December 30, 2023 by Čočo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 9 hours ago, fradler said: Malo friških redova iz Plavšićevog oštrog penkala “Jago dobio prednost u odnosu na Topića” … Ja kada sam to napisao pre neki dan, nagrdiste me ovde samo tako da pišem gluposti i da to nema veze sa mozgom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 minute ago, The_Big_S said: “Jago dobio prednost u odnosu na Topića” … Ja kada sam to napisao pre neki dan, nagrdiste me ovde samo tako da pišem gluposti i da to nema veze sa mozgom Па колико год пута да се то напише то неће постати истина. Хтели смо Топића од почетка, отишао је у Мегу на инсистирање њега самог, Миленка и Мишка. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Prošle sezone na polovini takmičenja imali smo tri pobede više 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 33 minutes ago, Čočo said: Dovođenje bilo kojeg pojačanja posle derbija znači da se samo ide na all in kako bi bio prvi u selu. Skroz Čovićevski. Nama je Partizan utakmica sezone,Fener ćemo 80% izgubiti a ako i Partizan izgubimo to je definitivan kraj. Ako smo tolike budale pa nas poslije toga može izmanipulisati nekom pričom o aba ligi onda nismo za bolje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Vcrs Top ponovo u dresu CZ💪 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Vcrs Top ponovo u dresu CZ💪 Nakon one pa usudio bih se reći sramotne partije u Atini nešto vredno radovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2 minutes ago, bodo said: Nakon one pa usudio bih se reći sramotne partije u Atini nešto vredno radovanja. Znamo da ce se Tobey i Rokas vcrs pojaviti, ipak nece biti cvrsto pa mogu ove da napune. Ja bih odmorio Tea vcrs, duplo kolo u EL i treba nam tu bas bas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Top je populistički potez koji će koliko toliko održati interesovanje za ovaj tim. Nadam se da će mali imati koristi od ove polusezone a samim tim i reprezentacija, jer što se CZ tiče ovo je bačena sezona. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 17 minutes ago, Sector said: Top je populistički potez koji će koliko toliko održati interesovanje za ovaj tim. Nadam se da će mali imati koristi od ove polusezone a samim tim i reprezentacija, jer što se CZ tiče ovo je bačena sezona. Jos ima nade Sectore💪 Teo+Top🪄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 30, 2023 Author Share Posted December 30, 2023 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jos ima nade Sectore💪 Teo+Top🪄 stampaj majice perce, "TNT", teokratija, nemanja, top. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Човић пали Топа затресла се сва Јевропа Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 52 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ja bih odmorio Tea vcrs, duplo kolo u EL i treba nam tu bas bas. Neka ga, nek odigra desetak minuta, bez njega se Gilespi opet nece upisati. Nedovic je vezao dve grozne partije u El nakon odmaranja protiv SC-a. Tea smo odmorili protiv Splita, odigrao najgoru partiju sezone u Atini. Ocas posla se ispadne iz ritma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) 3 minutes ago, fradler said: Neka ga, nek odigra desetak minuta, bez njega se Gilespi opet nece upisati. Nedovic je vezao dve grozne partije u El nakon odmaranja protiv SC-a. Tea smo odmorili protiv Splita, odigrao najgoru partiju sezone u Atini. Ocas posla se ispadne iz ritma. I to sto kazes nego je trazio izmjenu u 4/4 protiv Pao-a a bio svega 2 minuta u igri. Edited December 30, 2023 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: I to sto kazes nego je trazio izmjenu u 4/4 protiv Pao-a a bio svega 2 minuta u igri. Мислим да је од муке затражио 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 2 hours ago, božija noga said: Prošle sezone na polovini takmičenja imali smo tri pobede više 🤣 Ovo je jasan pokazatelj da timovi sa 6-11 na polusezoni teško mogu da se nadaju i play inu. Čak i Milano koji je u drugoj polovini sezone krenuo da niže pobede nije na kraju uspeo da dohvati 10.mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 15 hours ago, Wake in Fright said: Sigurno je da će neko novi biti iz redova SNS-a, ali treba nam neka umjerenija osoba koja će da radi svoj posao, da okupi dobar tim oko sebe i da prepusti ljudima da rade posao za koji su plaćeni i stručni. Sns-ovci su baš poznati po ovakvom načinu rada. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ovo je jasan pokazatelj da timovi sa 6-11 na polusezoni teško mogu da se nadaju i play inu. Čak i Milano koji je u drugoj polovini sezone krenuo da niže pobede nije na kraju uspeo da dohvati 10.mesto. Ima i obrnutih primera. Baskonija je imala 11-6 pa nista nije uradila. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 (edited) Raspored u januaru @Fener Partizan @Lyon @Milano Baskonija @Alba Valensija 5-2 skor ocekujem A onda imamo Barsu i Zalgiris kuci pocetkom februara I tu bi mogu ocekivati 2 pobjede, posebno ako Grimau ostane na klupi Barse. Odlican raspored, prilika da se vratimo u trku za plejof Edited December 30, 2023 by Miki28 Teoljub typo 3 1 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Rasoored u januaru @Fener Partizan @Lyon @Milano Baskonija @Alba Valensija 5-2 skor ocekujem A onda imamo Barsu i Zalgiris kuci pocetkom februara I tu bi mogu ocekivati 2 pobjede, posebno ako Grimau ostane na klupi Barse. Odlican raspored, prilika da se vratimo u trku za plejof Ja ocekujem eventualno poraz od Fenera, ostalo sve pobede u januaru 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Realno odlican raspored ali ovaj roster je sposoban za maks 3 pobeda ovde. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 30, 2023 Author Share Posted December 30, 2023 3 minutes ago, Nele said: Realno odlican raspored ali ovaj roster je sposoban za maks 3 pobeda ovde. uplati tikete ili idi u buducnost pa javi, be u podgoricu 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts