Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Dzoš Betović ipak izabrao da bude naš. 🔴⚪ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Mogu misliti kakva će atmosfera biti protiv Partizana nakon što dobijemo PAO i Fenera. 8 9 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Šta je smešno @Čočo? Samo žestina i pozitiva. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Šta je smešno @Čočo? Samo žestina i pozitiva. Vidim da te je rakija uzela pod svoje. :)) 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, Čvarkov said: Šta je smešno @Čočo? Samo žestina i pozitiva. Ako pobedimo Pao i Fener, koliko popiješ danas Čočo ti plaća isto toliku sledeću turu. 😄 Edited December 27, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 10 minutes ago, Čvarkov said: Mogu misliti kakva će atmosfera biti protiv Partizana nakon što dobijemo PAO i Fenera. Ne znaju ljudi, oprosti im. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Vidim da te je rakija uzela pod svoje. :)) Dobro se slažemo, a sve zarad viših ciljeva. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ne znam da li dobijamo sutra, ali za pravovremene faulove ne brinem, to je rešeno 5 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ko je van 12 kada svi budu mogli da igraju?Ilic Lazarevic...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 6 minutes ago, Stefi88 said: Ko je van 12 kada svi budu mogli da igraju?Ilic Lazarevic...? Simonovic/Yago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 11 minutes ago, Stefi88 said: Ko je van 12 kada svi budu mogli da igraju?Ilic Lazarevic...? Teo, Topić, Yago Nedović, Lazić Rokas, Hanga, Deda Mitrović, Simonović Bolomboy, Toby Moja procena. U zavisnosti od protivnika verovatno nekad Lazarević umesto Yaga. A kad upadne i Gilespi e tad ko zna. Čeka nas uzbudljivih nedelju dana. Da se ja pitam sklonio bih iz ovog tima još Simonovića i Davidovca i ubacio Gilespija i krilnog centra. I to je to. Top smo. Ali od toga eventualno ima promil šanse da Simonović ispadne. Sad kad bolje pogledam nema ništa više od novih pojačanja. Edited December 27, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 17 minutes ago, Čočo said: Teo, Topić, Yago Nedović, Lazić Rokas, Hanga, Deda Mitrović, Simonović Bolomboy, Toby Moja procena. U zavisnosti od protivnika verovatno nekad Lazarević umesto Yaga. A kad upadne i Gilespi e tad ko zna. Čeka nas uzbudljivih nedelju dana. Da se ja pitam sklonio bih iz ovog tima još Simonovića i Davidovca i ubacio Gilespija i krilnog centra. I to je to. Top smo. Ali od toga eventualno ima promil šanse da Simonović ispadne. Sad kad bolje pogledam nema ništa više od novih pojačanja. Danas sam u nekom drustvu koji su po nekim agencijama cuo da cemo tesko do pojacanja. Nema se para. Kazu, a ne znam da li da verujem, da ni igraci nisu dobili plate 3 meseca. To mi je malo cudno, ali meni rekli, pa da prenesem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Danas sam u nekom drustvu koji su po nekim agencijama cuo da cemo tesko do pojacanja. Nema se para. Kazu, a ne znam da li da verujem, da ni igraci nisu dobili plate 3 meseca. To mi je malo cudno, ali meni rekli, pa da prenesem. Jbg, mora se isplacivati redovno Kuz, Bjelica, verovatno i Shabazz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: ne znam da li da verujem, da ni igraci nisu dobili plate 3 meseca. Pa kako hoćete ali vidi, ovo oko plata se bez izuzetka pominje svake sezone u ovo vreme i svaki put je glupost 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, Čvarkov said: Šta je smešno @Čočo? Samo žestina i pozitiva. Dodji na sljivu 19 gradi, imam i xalol dobar. Da ti kazem koga smo izvukli u osmi i finala Lš 🥳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 4 minutes ago, Zarco_srb said: Jbg, mora se isplacivati redovno Kuz, Bjelica, verovatno i Shabazz... + 50 soma za Gista 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Danas sam u nekom drustvu koji su po nekim agencijama cuo da cemo tesko do pojacanja. Nema se para. Kazu, a ne znam da li da verujem, da ni igraci nisu dobili plate 3 meseca. To mi je malo cudno, ali meni rekli, pa da prenesem. Ako nisu primili tri meseca (novembar, oktobar, septembar) znaci nisu primili niti jednu platu od dolaska u klub. Hehe 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ne znam nisam pametan. Doveden je Gilespi umesto koga? Jedino ima smisla umesto Tobija ali ovaj sad živnuo. Ako ostane Toby ko ispada? Simonović? To bi bila još jedna u nizu užasnih odluka jer i pored toga što nemamo kvalitet na krilnom centru ostali bi na Mitroviću koji nije krilni centar i Davidovcu koji ne može više da igra krilnog centra a ni uopšteno da igra više. A šansa da se dovede pojačanje je liferovanje Davidovca i Simnovića što kod prvog ne postoji promil šanse jer bi to bila dobra odluka za klub ali mi ne znamo šta je dobra odluka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Just now, Čočo said: Ne znam nisam pametan. Doveden je Gilespi umesto koga? Jedino ima smisla umesto Tobija ali ovaj sad živnuo. Ako ostane Toby ko ispada? Simonović? To bi bila još jedna u nizu užasnih odluka jer i pored toga što nemamo kvalitet na krilnom centru ostali bi na Mitroviću koji nije krilni centar i Davidovcu koji ne može više da igra krilnog centra a ni uopšteno da igra više. A šansa da se dovede pojačanje je liferovanje Davidovca i Simnovića što kod prvog ne postoji promil šanse jer bi to bila dobra odluka za klub ali mi ne znamo šta je dobra odluka. A kod drugog takodje, jer se sigurno nećemo zavadjati sa Miškom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 1 minute ago, The_Big_S said: A kod drugog takodje, jer se sigurno nećemo zavadjati sa Miškom. Kod drugog postoji. Uvaljao bi njega Miško negde sigurno. Davidovca sa primanjima koje ima kod nas neće niko normalan da preuzme niti bi ga Čović dao. Jer avaj, zna Marš na Drinu. Edited December 27, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Danas sam u nekom drustvu koji su po nekim agencijama cuo da cemo tesko do pojacanja. Nema se para. Kazu, a ne znam da li da verujem, da ni igraci nisu dobili plate 3 meseca. To mi je malo cudno, ali meni rekli, pa da prenesem. Mislim da ne moramo prenositi bas sve sta cujemo na forum,cuje se svasta a istinu ne znamo,dzaba polemisemo oko yoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ako se posvađamo sa Miškom, može se desiti da neki njegov igrač promeni agenciju, da bi potpisao za nas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Nebojsa ce definitivno morati da odgovori na neka pitanja, narocito ako se nastave losi rezultati u Evroligi sto je izvesno. Odlaskom Nejpira Zvezda je ustedela oko milion evra, on nije potrosen na povratak gimnazijalca sa pozajmice i Gilespija. Da ne spominjem da je u julu receno da je ostalo 1,5 miliona evra za igrace. Gde je taj novac, da li je potrosen za vracanje dugova bivsim igracima, zidanje necega u Zelezniku ili nesto trece? Imali smo jedan mirniji dan ali nakon sto nas Mitoglu i Lesor budu maltretirali pod kosem mislim da nas ocekuje nikad veca bura na relaciji navijaci-uprava. Edited December 27, 2023 by Fromthecorner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Covic da odgovori na neka pitanja? Pa on od 12. marta 2003. nije odgovorio ni na jedno pitanje 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts