Milko Miller Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1: Teodosić, Topić, Jago 2: defanzivni bek, Nedović, Lazic 3: Rokas, Hanga, Lazarevic 4: krilni centar, Tobi, Davidovac 5: Bolomboj, Mitrovic, Gilespi Ilic na pozajmicu, Simonović na silbovanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Nigde lepše nego kao kod svoje kuće. ❤️ 4 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Odlicno, Teo i Top da dele minute na 1, Yago max 5min ako treba promena ritma (i ako baaas mora) i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Ako menadžment Topa i top menadžment (hehe) kluba smatraju da je ovo dobar potez za obe strane - super. Ja mislim da nije. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Tuzno sto ce dete da nam vadi kestenje iz vatre, momku zelim da pokida i sto pre ode iz ovog jadnog kluba. 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Nadam se da imamo neki doping za Tea, jaci od rakije i marlbora. Sa jedne strane, generacijski talenat pored kosarkaskog genija, gde ces bolje jbt. Sa druge strane, odoh da zapalim najskuplju svecu, onu od 500 dinara, za Teovo zdravlje. 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 3 minutes ago, Milko Miller said: 1: Teodosić, Topić, Jago 2: defanzivni bek, Nedović, Lazic 3: Rokas, Hanga, Lazarevic 4: krilni centar, Tobi, Davidovac 5: Bolomboj, Mitrovic, Gilespi Ilic na pozajmicu, Simonović na silbovanje Samo zameni pozicije Mitrović-Toby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Kakav potez legende - s jedne strane nece potrositi silne novce, koje i nemamo, za neko pojacanje velikog kalibra, a s druge strane povlaci populisticki potez vracanjem najveceg talenta u poslednjoj dekadi u prvi tim... I finansijska pozitiva i poeni za licni rejting. 😄 A kakav ce rezultat ekipe biti, i kako to moze uticati na buducnost Topa (jer dolazi u ne bas sjajnom momentu da popuni mnogo zajebane patike), manje mu je izgleda bitno. Eh sto Covic nije imao onu izjavu kao Terzic - da odlazi ako se ne osvoji titula. Ne znam sta reci - samo srecno Topicu - da porobis i na ovom nivou ma kakav rezultat tima bio. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Bez još jednog beka potop u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Evo i meridian objavio znaci to je to. Puna podrska Topu, niko ne sme rec da kaze detetu kako god ovo izgledalo ! UPRAVA NAPOLJE ! 34 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 9 minutes ago, NMX said: Pravi Vucicev Covicev potez mazanja ociju glasacima navijacima. Daj sta vole da vide/cuju. Ako dobro razumem, bacili smo u bunar milku evra da bi doveli naseg igraca koji je tu bio i letos. Epic shit. Ok, niko nije znao da cemo fasovati Sabazza iz Crnokose i da ce Top odvaliti aba ligu ali se bojim da je ovo najgora vrsta alibi poteza. Ako podje dobro, magistar znae posao. Ako ne podje, nema veze, zna se ko razvija domace igrace a ko dovodi 32 stranca. Gadi mi se menadzment kluba so nivoa da ne mogu da se radujem necemu sto bi inace piskio od srece da vidim, da nam dete od 18 leta igra evroligu. Samo, ovo znaci jos dve stvari: 1. Dinara vise nemamo 2. Dovescemo jos jednog igraca ranga Gilespija Jebem vam majku nesposobnu. Plus, tradicionalno, magistre - ispisam ti se na 50 godina u kosarci i na robota. To je tako covicevovski kad najavis napad na F4 da se ustvari boris za to neko 12-13 mesto u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Ja mislim da je Top vec zreo i toliko talentovan da ce biti pojacanje,sa obzirom da je otisao najskuplji igrac a doveden najeftiniji sigurno ima jos para da se ovaj tim dovede u red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Topić na treningu i utakmicama sa Teom može samo da napreduje. Populistički potez uprave ali ako je Miško dao amin, taj sebe neće da zajebe sa odlukom naročito sa potencijalom koje ima u Topiću. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) Kabengele zvanicno u Veneciji, lol. Igrac koji bi, za razliku od Gilespija, znacajno podigao plafon ekipe. Ne vredi, nepojmljiv nivo nekompetentnosti se zapatio u klubu. Naravno da idu linijom populizma i dovode Topica, nista bolje nisu u stanju ni da smisle, ni da realizuju. Jedino mi nije jasno sta ce malom ovo u zivotu, ali kad je vec mazohista, valja mu pozeleti puno srece. Bice lepo gledati ga, samo zbog njega i Tea vredi pratiti ovaj cirkus do kraja sezone... Edited December 26, 2023 by fradler 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 5 minutes ago, NMX said: Nadam se da imamo neki doping za Tea, jaci od rakije i marlbora. Sa jedne strane, generacijski talenat pored kosarkaskog genija, gde ces bolje jbt. Sa druge strane, odoh da zapalim najskuplju svecu, onu od 500 dinara, za Teovo zdravlje. upravo tako; s'druge strane, drago mi je da se šire prihvata koncept zadovoljštine, nije bitan rezultat, bitno je da gledamo naše dete & dete naše legende kako igra. daj šta daš 🙃 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, Nik1991 said: Ja mislim da je Top vec zreo i toliko talentovan da ce biti pojacanje,sa obzirom da je otisao najskuplji igrac a doveden najeftiniji sigurno ima jos para da se ovaj tim dovede u red. 1 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Postoji li šansa da se Top dogovorio s nekim NBA klubom za draft ovako rano, pa da mu je nebitna statistika do kraja sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Nebojsa Covic mora napustiti klub,ovo postaje horor sta covek radi... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Volim Topa i drago mi je zbog njegovih igara u Megi ali da ga vracamo sad i da mu damo totalno drugu ulogu i minute jer nama gori i radi se taj neki demage control mi je van svake pameti. Pribojavam se da ce mu EL ipak razotkriti mane koje ima i da ce mu to uticati na taj neki draft. A mozda i zbog toga izgubi samopouzdanje kojem pleni dok je bio u Megi... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Dobrodošlica malom Topu. Osećanja su mešana, ali više pozitivna, Nepopulatno mišljenje. Sada treba imati muda i ne dovoditi beka. Imamo mi rotaciju na bekovima, kada su svi zdravi. Ali ČETVORKA je pod obavezno. Po meni. Mada me ništa više ne čudi, ne bi me čudilo i da više niko ne dođe. A beka ne treba dovoditi jer će svakako gušiti minute Topiću, kako god da uzmeš... Neda mora da igra, Laza mora da igra, Deda mora da igra, Hanga pokriva 1/2/3, Gidra 2/3. Lazarević 3/4. Kada se to sve ispomera i izrotira, sa dodatnim bekom stradala bi minutaža Topića. A ja to ne želim. Hoću da Top ima minute u ABA kao što ih je imao u Megi. Čoviću, evo ostalo ti milionče od Šabaza, dovedi mamojepca na 4. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Postoji li šansa da se Top dogovorio s nekim NBA klubom za draft ovako rano, pa da mu je nebitna statistika do kraja sezone? Da ga jebem ako je nba ekipama jedino bitna statistika u takmicenju gde je Dalibor Ilic kad je bio glavni igrac izgledao kao Malone. 3 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Volim Topa i drago mi je zbog njegovih igara u Megi ali da ga vracamo sad i da mu damo totalno drugu ulogu i minute jer nama gori i radi se taj neki demage control mi je van svake pameti. Pribojavam se da ce mu EL ipak razotkriti mane koje ima i da ce mu to uticati na taj neki draft. A mozda i zbog toga izgubi samopouzdanje kojem pleni dok je bio u Megi... U tom slučaju onda nije za NBA. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 definitivno neće moći da igra na isti način, postoji makar 16 razloga za to, @Don Dusko pri čemu ja nešto ne mislim da će promena uloge uticati na njegov draft; nisu ameri likovi koji gledaju boxscore i onda zaključuju na temu u tom smislu se ne plašim za njegovu karijeru, samo se brinem da su minorne šanse da ovo ispadne dobro za zvezdinu sezonu, ono, baš treba da ispadne igrač kakvim ga najveći vernici-fanovi doživljavaju. nije nemoguće ali baš hail mary potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Kakva je sitiacija sada? Mi smo na 18 registrovanih u EL? Jos dva? Znaci 2.4ppg 1.9 rpg zverka na cetvorci i 27.8% ubojiti suter spolja. Ideeemo breeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pachupa Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Ne kontam ove glupe upise oko Topa u Czv,pa ako ne može da igra u Czv ne može ni u NBA ,ja sam se uvek družio sa starijima i to mi ništa loše nije donelo u životu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts