Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Secondo le prime informazioni raccolte da ROM la trattativa tra l’Olimpia Milano e i rappresentanti di Shaquille Harrison sarebbe ad un binario morto. Attendiamo nuove conferme in tal senso prima di entrare nel dettaglio della vicenda. Dalla Serbia si parla anche di un inserimento della Stella Rossa. Era reale l’interesse biancorosso sul miglior difensore dell’ultima G League?

 

Prema prvim informacijama do kojih smo došli od  ROM, pregovori između Olimpie Milano i predstavnika Shaquillea Harrisona su u zastoju. Čekamo daljnju potvrdu u tom smislu prije nego što uđemo u detalje o tom pitanju. Iz Srbije se također priča o uključivanju Crvene zvezde. Je li interes crveno-bijelih za najboljeg braniča  G lige gde je zadnje igrao bio pravi?

 

Edited by bodo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Wake in Fright said:

Moramo biti svjesni da dolazak jednog beka znači da će neko izvisiti za minute i ostati van 12. Tipujem na Jaga, ali i Lazić postaje manje bitan faktor ako dovedemo Herisona. 

Kod Seropulosa? Pre će izvisiti Šabaz nego Yago. Tolika verovatnoća da Yago ispada. Mada do nove godine nema Lazića tako da niko ne ispada. 

Edited by Čočo
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Wake in Fright said:

Moramo biti svjesni da dolazak jednog beka znači da će neko izvisiti za minute i ostati van 12. Tipujem na Jaga, ali i Lazić postaje manje bitan faktor ako dovedemo Herisona. 

 

Nazalost nama je non stop neko povredjen, zadnja loza Nedovica, koleno Hange, Shabazz istorija povreda, Teo 37 godina. Nece tu nikad biti viska igraca, Evroligin raspored je brutalan, ja mislim da nema nijedan tim u El koji je kompletan, a sedmo je kolo…

Edited by Fromthecorner
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, uini said:

 

medzik nikad ne bi imao sidu & nagovorio bi birda da potpise a dzabar bi pronasao izvor mladosti

Nadao sam se da ćeš napisati eliksir mladosti negde na pola tvog posta.

 

Dumars nikad ne bi udario Pennyja, Bias ne bi ronio u kokainu

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Laprovitola i Jokubaitis spremni za sutra, ako je iko sumnjao.
Sumnjao sam u tako rani povratak Rokasa ali me je djubre prodalo.
Minesota da je igrala revijalnu tekmu sa nama tamo 2007-e, Garnetu bi preko noći izrasla još jedna ruka i uneredio bi nam Tadiju i mladjanog Aleksandrova i mi bi tu tekmu izgubili.
Toliko o tome...



Link to comment
Share on other sites

Harison je ozbiljan kosarakas i na papiru sve sto nam treba. 

Vrhunski defanzivac, dobio je nagradu za najboljeg defanzivca G lige, odlican atleta, ume sa loptom u rukama, imao je 8.3 asistencije u zadnjoj sezoni u G ligi, on i Sabaz bi bili savrseni zajedno.

6 skokova prosecno, 2 ukradene lopte, blokada, skoro 50% suta iz igre...Trojke mu nisu jaca strana, sutira od 30 do 37% na malom uzorku, dakle pogadja svaku trecu, uklopice se savrseno i biti nazvan ciglarom posle 2 utakmice kod nas. Ono sto sam ja gledao, inteligentan kosarkas, jako fina poludistanca....

Daj Boze.

  • Like 14
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Likovi koji su se ceo život smucali po g ligi ili bili granični NBA igrači starosti 27,28-30 godina su idealni za targetiranje kao pojačanja.

Nisu zaradili neku lovu, pa imaju razloga da se cimaju i da zapnu od prvog dana. Zo fazon.

 

Ako je istina za Harisona onda je on vrhunski fit za našu bekovski liniju, naravno pod uslovom da mu se objasni da on i ovde treba da radi ono što je radio u NBA, a to je da bude primarni defanzivac na spoljnim pozicijama, a u napadu da pretaba loptu, poneki ulaz i poneki otvoren šut. Ima on plejmejkinga u sebi, ali ne bi valjalo da tripuje kako je došao zbog napada 

  • Like 20
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Miki28 Teoljub said:

Jer je potencijalno. Cekaj da se ozvanici

A vala jesam glup. 😂

Just now, Sector said:

 

A možda niko više ne uzima za ozbiljno insajdere.

 

Prije 7-8 dana je Birch bio završen

Moguće. A moguće i da će obojica od jednom. Ko zna. 😄

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

 

koliko realno ljudi ovde zna harrisona osim tebe? 

ja ga realno znam sa FA liste na fantaziju, možda sam ga gledao u nekom od drugih poluvremena lejkersa ali nije baš to čest slučaj bio.

Ima tu jos par forumasa tako da se moze fino ispisati vezano za Shaqa ali kada/ako dodje vrijeme za to a nadam se da hoce.

Link to comment
Share on other sites

@uini

 

Zna se za Herisona solidno. U Bulsima je igrao solidne minute, nije bio zakucan na klupu. To je neki period Bulsa kad su bili u nekoj fazi rebildinga, zato je realno i Herison igrao toliko. Pamtim ga na kao izuzetno limitiranog Igrača, gledano iz ugla NBA. Nije imao nikakav šut sa distance i to ga je žestoko limitiralo, ali je na račun odbrane mogao da se drži u ligi. Evropa je druga priča. Tu mogu da dođe do izražaja i neki drugi kvaliteti. Možda taj ulaz i neka sekundarna kreacija, uz naravno vrhunski difens. Vjerovatno da se radi o dobrom pojačanju u najavi, ali neko će i izgubiti minute. Ako npr. imamo Hangu i Herisona, šta da radi Lazić? Lazarević tek neće viđeti teren nikad, mada on ni ovako ne igra. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...